![]() |
Hasret ÜzdÜ Bİzİ Kopardi HerŞeyİmİzİ
Senden HİÇbİŞey Birakmadi Gerİye GÜlÜŞÜnÜ Bİle Unuttu GÖzlerİm Bİrlİkte YÜrÜdÜĞÜmÜz Yolda Bİle YÜrÜmÜyor Artik Ayaklarim Hayat Bana HİÇ GÜlmedİ Tek Umudum Sendİn Sende DİĞerlerİ Gİbİ Çiktin Bu Saatten Sonra Neyapar Bu Yarali YÜrek Bİlemem Kendİ Halİne Biraktim Onuda Senİ Mazİme GÖmdÜm Çikman İmkansiz Artik ÜstÜnde Ahim Var Sen GİttİĞİn GÜn Benİ Kaybettİn Gelsende Ne Farkerder Bİr Zamanlar GÜlÜmdÜr Hep GÖzlerİne Bakip Sensİzlİk ÖlÜmdÜr Derdİm İ |
-Cantonese: Moi oiy neya
-Cantonese: Ngo oi ney -Catalan: T'estim (mallorcan) -Catalan: T'estim molt (I love you a lot) -Catalan: T'estime (valencian) -Catalan: T'estimo (catalonian) -Cebuano: Gihigugma ko ikaw. -Chickasaw: chiholloli (first "i" nasalized) -Chinese: (see the entries for mandarin or cantonese!) -Corsican: Ti tengu cara (to female) -Corsican: Ti tengu caru (to male) -Croatian: LJUBim te -Czech: miluji te -Czech: MILUJU |
Rüzgar estiğinde ürperen tenler
Bu kalabalık dünyada yanlızlığı hisederler Kendilerinedir aslında duydukları öfkeler Her an pişmanlıklas yüz yüze gelirler |
buruk bir mevsimdi son bahar
senin gidişin vardı her anında kim diye bilirdi ki seni bukadar seveceğimi beni terk edip gidişinden sonra kim bile bilirdi seni bukadar özliyeceğimi her anımda seni yaşarken |
Hiç Bİrşey İstemedim Sevdiğim
Sen Olsaydın Akşamlarımda Belki Şarkılar Böyle Çalmazdı Bardaklar Dolup Boşalmazdı Masamda Ve seni Aramazdım Sabahlara Dek Loş Işıklı Issız Sokaklarda Aşkımızı Sıfırdan Başlatırdık Sen Olsaydın Adın Donup Kalmazdı Dudaklarımda seven çocuk |
Senu Hamsinun karadenuzu sevdugu cibi seviyrum.misir ekmegunun
garalahanaya verdugu dad cibi hayatumadad verdun.gözlerun ayder yaylasi gadar cüzel culdugun zaman yuzün cunes cibiparlay sesun kemence sesu cibi adami costuray agasar bali cibi dadlisun.giresun findugu cibi sirunsun rizenun cayi cibi dogulmaysun varligun adami ruzgarun yelkeni savurdugu cibisaray...OYYYY daha ne dşyeyum seni sevdugumdan beri garaya vurmuscibiyum kalbimsanki horon tepii KİMDEN: karadenuzzzun güselii RANA İST |
Ruhum Suskun Ve Durgun
YÜzÜm SararmiŞ Ve Solgun Beynİmİn Kivrimlarinda Bİr Ses Bogazimda Tikanan Bİr Nefes Aci Çekİyorum Nedendİr Bİlmemkİ Bendekİ Bu Durum Ve Ne Oluyor Bİlmİyorum Belkİde GerÇek Bİr Sevdaya Tutuluyorum Ve Ya Öyle Saniniyordum Ama Ben Yenİ Anliyorum AŞikmiŞim Ve Aci Çekİyorum Ve Ben Bunlari Yenİ Ögrenİyorum Ve SevdalandiĞim KİŞİ İmkansiz Bİrİsİ Ve Yİne Aci Çekİyorum... |
Hayatımın demini aldığı günlerinde
Buldum seni sende aramanın yolunu Hayatımın en bulutlu günlerinde Buldum seninle olabilmenin bir yolunu Hayatımın bir kesitinde vardın dediğimde Buldum en büyük yalanımın bu olduğunu Hayatımın en ücra köşesindeyken bile Buldum seninle sonsuzluğun iksirini Hayatımın en yalnız ve en ipe sapa gelmez anlarında Buldum kendimden bir parça senin yüreğinde Hayatımın kölesi hisler duyduğum bir anında Buldum uçsuz bucaksız sevginde özgürlü |
Git, ey düşünce, uçmaya yetecek kadar açık bir sözcük
kanatların ise, seni havalandırıp götürebiliyorsa eğer, hafif madenlerin sallandıkları, yeni bir aklın müjdesiyle havanın keskinleştiği, kendine özgü silahların konuştuğu yere. Orada savun bizi! Bir ağacı sürükledikten sonra batıyor dalga. Ateş, önce kendine çekmişken, bırakıyor seni. İnanç, yalnızca bir dağı yerinden oynatabildi. ne varsa bırakıp git, ey düşünce! acılarımızdan başka bir şey olmasın hamurunda. |
BEN SANA MECBURUM
Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.