![]() |
Acıyı görmek mi istiyorsun?
Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara |
Ne kadar zordur bilirmisin;sevipte söyleyememek
Sadece dostum demek,arkadaşım demek,gözlerimden usul usul dökülen gözyaşlarıyla yitinmek.. Ne kadar zordur bilirmisin;hayalini kurmak 'belki' diye, 'birgün' diye 'sevecek' diyee Geceyi umuda bağlayan güneş,dağların ardına düşünce ne yapacak diye düşünmek.. Ne kadar zordur bilirmisin;ümid etmek, sevmek,bedelsizce karşılıksızca bir gülücük beklemek *******i yıldızlarla düşünmek seni,sevgimi içime atıp gözlerimi kapatıp rüyalara,hayallere dalmak |
Bir sen varsın karşımda ....
Dört duvar arsında Sıkıca sarılıyorum sana..... Hayalin bırakmaz beni Senin bıraktıgın gıbı..... Oda gitse yanımda Kim kalır aslında..... |
Herkes gibi davranma bana !
bendaha öncekilerden farklıyım!!!! Dedim ya! Herkes gibi davranma bana! Ben herkes değilim güzelim!!!! Ben HİÇ KİMSEYİM!!!!!!!!!!! |
YaLaN DoSTuM!!!!
AşK DİyE BiRŞeY YoOoOoOooOOoOoOoK!!!!!!! AşK DeDiĞiN ??????? üÇ GüNLüK EğLeNcE!!!!!!!! |
GÜn Geceye KÜstÜ Ben De Sana KÜstÜm!!!
Kirginim; Darginim ; Yorgunum Yar.... Hanİ Hep Sen Bendİn Bende Sen; Sensİzİm; Sessİzİm; Durgunum Yar....... |
Bak...Bir yıl daha borçlandın hayata.
Ama üzülme büyüdüğüne ; hayat her gün yeni bişeyler ögretiyor insana. Sabah gülerek başlayabiliyorsan güne; ve hala kaybetmemişşen içindeki cocugu. Yüregindeki umudu yazabiliyorsan umutlara. Sakın durma..... Koş.... yeni günlere ....Yeni mutluluklara..... HAYAT SENİ ÇAGIRIYOR |
Kara GÖzlerİnden Bİr Damla YaŞ DÜŞÜnce GÜzel YÜzÜn Yanaklarin
Islanir, Kara GÖzelerİden Bİr Damla YaŞ DÜŞÜnce HÜzÜn Keder YÜreĞİme Yaslanir; Sen AĞlama Bİr Damla GÖzyaŞin Yeter, Sen ÜzÜlme GÜlÜm Gamzende GÜllerİn Bİter Yollarima TaŞ Koysalar DÖneceĞİm GÖzlerİnden YaŞlarini Sİlecegİm.......... |
Her gözyaşımda okyanus damlalarının mutlulukları
Karanlık denizin ortasında varlığına akıyorum ben İçimde biriktikçe, hesap veriyorum karanlık sulara Avuçlarına bırakıyorum sevinç aşk adına ne varsa. Ruhum eriyor; sonsuz, cömert, sınırsız duygu bu Dinmeyen, düşkün yağmurlar bırakıyorum ellerine Sana heyecan veren, hayatın için aşkı sunuyorum. Umuduna, açmaya çalışan çiçeklerine yağıyorum. |
Düş cehenneme; kanın, dışkının tam içine
Gör amansız bir savaşın içinde olduğunu Yaşa ölümü, korkuyu, umutsuzluğu ve sonu Anla boynu kırık cesedi, bomba çukurunu Çırpınan gaz odası kurbanını, haykırışlarını Ölmek için çırpınanları, boşalan bağırsağı Yaşamak için gözünün içine bak dünyanın Korkma! Gör işgalcilerin akıttığı beyni, kini Karınları burunlarında çırılçıplak gebeleri Yağmalanan toprakları ve sömürülen ülkeyi Anla bir deri bir kemik bırakılan bedenleri |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.