![]() |
TEMELİN SEKS HAYATI
--Temeli Annesi merdiven altında masturbasyon yaparken yakalar. Hemen babasına gidip "Ula Tursun, habu uşak büyüdi artik , onu evlendirelum yoksa yoldan çıkacak." der. Temel'i evlendirirler iki gun sonra Babasi Temel'i yine masturbasyon yaparken yakalar ve sorar : - Ula ne ediysun, biz seni daha yeni evlendirmedukmi? Yoksa kariyla bi problemin mü var ? Temel hemen toparlanır : - Yok baba karinun koli yoruldi... |
ARAP
Arabın biri türk kızına aşık olmuş, sonra türk arkadaşına onunla evlenmek için ne yapması gerektiğini sormuş; Türk arkadaşı araba : -"Öncelikle kendine entarinin altında giymek için bir kilot diktir, sonrada kızı gidip ailesinden iste" demiş, Arap kendine beş metrelik kumas almış, iki metresiyle kilot diktirmiş, üç metresinide evde bırakmış ve kızı istemeye gitmiş. Arabın heyecandan çişi gelmiş ve tuvalete gitmiş, kilodu tuvalette unutmuş, dışarı çıkıp koltuğa bacaklarını açarak yayılmış.Kız kahveleri tutarken -"Aman tanrım!" deyip elindekileri düşürmüş. Arap gülerek cevap vermiş : -"Çok mu beğendin üç metreside evde." |
GEÇEN SENE
Genç iş adamı uçağa binmek üzere havaalanına gelir ve bilet kontrolü yapılan masaya giderek, elindeki valizleri teslim eder. Görevli; "Biletinizi alabilir miyim?" Adam biletini verir ve ekler; "Biletimden göreceğiniz gibi New York'a gidiyorum. Ancak, verdiğim yeşil valizin Londra'ya, mavi olanin da Paris'e gitmesini istiyorum". Görevli kız şaşkınlıkla; "Özür dilerim, ancak bunu yapmam mümkün değil". Bunun üzerine genç adam; "Bunu duyduguma çok sevindim. Geçen sene yapmıştınız da! |
REFERANS BOL
Arkadaşları işadamını evlendirmek istiyorlar. Sonunda uygun bir hanım bulunuyor ve işadamına haber veriliyor. "Ben işadamıyım", diyor adam, "Numune görmeden böyle bir işe karar veremem." Genç kadına durumu iletiyorlar: "Ben de iş kadınıyım", diyor hoş hanım, "Numune veremem ama istediği kadar referans gösterebilirim " |
LAZ PİLOTLAR
Temel'le Cemal bir gün kahvede otururken gazetede bir ilan görürler "Pilot kursları başlamıştır*" Tabi ki bizimkilerde meraklı, pilotluğa köyde bağı bahçeyi satıp İstanbula giderler. Kursa başlarlar başarıyla bitirirler diplomalarını alırlar. Aradan iki ay geçer bir uçak şirketi arar.. - "Gelin bakalım size uçak vereceğiz pilotluğunuz nasıl?" - "ilk seferiniz İspanya'ya.." Bizimkiler süper bir kalkış güzel bir havalanış İspanyaya varırlar. Tam inecekler Cemal : - "Kule, acil iniş pisti boşaltın, itfaye, ambulans, doktor çağırın, zor durumdayız.!.." Temel - "Sayın yolcularımız herkez emniyet kemerlerini bağlasın bildiği bütün duaları okusun tehlikedeyiz." Derken uçağı zor bela, kanter içinde piste indirirler. Temel: - "Vay ağzuna sıçtuğumun ispanyolları, ula bunların kafaları hiç çalışmayi, 15 metrelik pist mi olur. az daha ölecektuk da". Cemal: - "Ula Temel, doğru deysin. Hakketten kafaları çalışmayi. 15 metrelik pist yapayler da 10 kilometre genişluk olur mi?" |
TEMEL İLE YUNAN ASKERİ
Temel askerliğini yunan sınırında yapıyormuş.Temel'in canı çok sıkılıyormuş. Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.Bir ıslık çalmis elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış.Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış.Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış.Nöbetler değişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da: - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.." |
DEVE
Çölün ortasında bir kaleye yeni bir komutan tayin edilmiş ve adam geldiği gün kıdemli bir çavusu yanına alarak teftişe çıkmış,komutan foseptik çukurunu görmüş ve: - Bu çukurun burada ne işi var hemen kalenin dışına alın insan sağlığına zararlı. Çavuş: - Emredersiniz efendim. demiş ve notunu almış. Komutan atların içinde bir tane deve görmüş ve sormuş: - Bu devenin burada ne işi var. Çavuş cevap vermiş: - Efendim o deveyi bizim askerler cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyorlar. Komutan hiddetlenmiş ve derhal deveyi satmalarını emretmiş. Aradan üç-beş derken 6 ay geçmiş ve komutan çavuşa : - Ulan şu deveyi geri getirin bari burada kadın da yok ne yapalım. Hemen askerler gidip sattıkları deveyi tekrar almış ve kaleye getirmişler. Komutan o gün deveyle cinsel ihtiyacını bir türlü karşılayamamış ve sabahın beşinde nihayet muradina ermiş ve sabah olur olmaz çavuşu çağırmış: - Oğlum askerler nasıl yapıyorlar ben sabaha kadar uğraştım anca yapabildim deve yüksek tabure koyuyorum alçak kalıyor neyseki hallettim. ve çavuş cevap vermiş: - Efendim malumunuz çöldeyiz ve atların belirli bir dayanma sınırı var buraya yaklasik 40 km uzaklıkta bir genelev var biz deveyi oraya gidip gelmek için kullanıyorduk... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.