![]() |
Alıntı:
guzel olmasada güzel giyinsin(tarz) ama güzel olursa daha makbul dürüst olsun,muhalefet olmasın.....! |
bana bağlı olsun birazda güzel olsun
|
Aslında bunu ayen cevaplasa daha güzel olur hem karşı tarafın bizim ne istediğimizi düşündüğü ortaya çıkar ne dersiniz:)
|
her istediğinde buluştuk,her aradığında açtım telefonu,yılbaşında evine sürpriz kartlar yolladım,gezdik,güldük,dolaştık,acısını da kabullendim sevincini de,bakımlı oldum,iyi davrandım,zırt pırt açıp nerdesin sen demedim,niye aradı o kız hiç demedim,müsait diilm dediinde sonra görüşelim o zaman dedim;cahil diilm,çirkin diilm,kötü diilm,terbiyesiz diilm...
bunlara rağmen terk etti. artık kimse bana erkekler ne ister diye sormasın!!!!! |
her istediğinde buluştuk,her aradığında açtım telefonu,yılbaşında evine sürpriz kartlar yolladım,gezdik,güldük,dolaştık,acısını da kabullendim sevincini de,bakımlı oldum,iyi davrandım,zırt pırt açıp nerdesin sen demedim,niye aradı o kız hiç demedim,müsait diilm dediinde sonra görüşelim o zaman dedim;cahil diilm,çirkin diilm,kötü diilm,terbiyesiz diilm...
bunlara rağmen terk etti. artık kimse bana erkekler ne ister diye sormasın!!!!! |
güzel...akıllı (çok akıllı olmaması tercihimdir :biggrin: )...hamarat...zevklerinin aynı olduğu bi eş ister(iz) öncelikle..sora ii bi iş isteriz...hobilerimizi,istediklerimizi yapabileceğimiz bi ortam isteriz...araba isteriz zuhahaha:biggrin: ...o kadar heralde devamı gelir ama şmdilik bu kadar...bu yazı bi işçinin patronuna verdiği istek ve görüş kağıdı gbi oldu :biggrin: ama neyse...
|
erkelere şu anda sahip oldukları her şey fazla bile..daha fazlasını istemesinler bence..
|
Ben Fazla Bsy Istemem Mutlu Etsin Beni Yeterrrrrrrr
|
valla Eger Asik Olduklari Kadinsa Ilgi Ister Baska Da Gumandayi Ister Ne Isticek
|
erkekler birer çiçektir !
ilgi isterler :biggrin: |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.