![]() |
Allah'ın Belası
Kimseyi sevmediğim kadar sevdim seni Yaktım kalbimi, uçtu rüzgarda külleri Savruldu bilmediğim diyarlara Kimse sahip çıkmadı silindi izleri Ağladı, sesini duyan olmadı Sustu, herşeyi konuşmadan anlattı Anlaşılmak için kendini aştı Dinleyen sadece bir vefasız çıktı Duydu, kulak vermedi Dinledi, anlamak istemedi Ne Allah'ın belasıymış ki Hep kendi söndürdü uğruna yanan kalbimi. Cem İltir |
Anadolu - Avrupa Yakası
Tamam sus, Bak bende sustum, Peki öyle olsun sen kazandın Al Avrupa yakası senin olsun İstanbul'un, Anadolu yakası benim, Yeter ki iki yakamız bir araya gelsin Bundan da kavga çıkarıyorsun ya, Ne diyim? Sen delisin. Cem İltir |
Anladım
Gülüşüne hasret senelerdi yaşadım sandığım İzahı olmayan bir özlemle hayaline sarıldım Zayi edilmiş aşktı kırıntılarına saklandığım Elimde kelimelerim hepsini sana yazdım Marifet yazanda sandım, yazdırandaymış anladım... Cem İltir |
Anlayacaksın Değerimi
Çok uzun zaman bekledim Ha bugün ha yarın dönersin diye Kalbime göz değdirmedim Bilirim aşkı paylaşmazsın kimseyle Sabır sabır bir yere kadar Taş olsa çatlardı ortadan ikiye Anla artık nasıl sevmişim Sayamadım, kaç ay tek girdim eve Ölü misali ses yok senden Nedir bu habersiz bırakmalar Çocuk değiliz ikimizde Yürümüyorsa noktalanır tüm aşklar Artık yalvarsanda kalmam bir dakika Zahmet edip gelmişin ama ne fayda Başını boş yastıklara koyunca, Anlayacaksın değerimi Bitti artık yeniden başlamak hata Pencere başında ağladığında Birazda sen bak boş gözlerle sokaklara Nasılmış gölgeni seyretmek anla Nasılmış gece yarılarında ağlamak, anla. Cem İltir |
Anne
Niye doğurdun beni anne Çok mu hırçındım içinde Niye attın bu dünyaya Bilmez misin herkes hasret gülmeye Doğduğumda tanıştım hüzünle İlk gözyaşım aktı ilk günümde Kederle başlanan hayata Kederle devam edilir mi sen söyle Hiç süçüm yok ki benim Ben istemedim doğmayı Bir tebessüm bile çalmadı kapımı Sayende ezberledim ağlamayı Neden doğurdun beni anne Çok mu kızdırdım seni Ne olur bırakıp gitme Güneşim ol; Aydınlat karanlık yollarımı Bu dunyadan koru beni. Cem İltir |
Artistik Aşk Dalı
Güzel gözlü, muzur gülüşlü aşkın ardından Gözyaşı bazlı bir ayrılık hediyesidir Kimi zaman bir Sezen Aksu şarkısı Çoğu aşkın finalinde gözyaşından damlayarak çalınır Aslında Sezen Aksu biten aşkların en büyük tanığıdır Yemin eden taraf hep terkedilendir, Unutmak adına Maksat unutmak değildir aslında Unutabildiğinin farkında olması güç verecektir Bir sonraki bozguna Mutlu günlerde gülerek çektirdiğin resimler Ayrıldığında sorun olur Ve aynı gülüş olmasına rağmen göze yaş doldurur Gülene ağlamak sadece aşkta mevcuttur Gitmek gerek diye düşünülür Uzaklaşmak için geçmişinden Bi hava değişimi ya da duygu temizliği bi nevi En azından bir süre, Onun adıyla hitap etmemek için sevdiklerine Biten aşk yeniden başlar mı bilinmez Ama başlayabiliyorsa neden biter? Acı çekmek hoşumuza mı gidiyor? Belkide çektirmek Kimimiz sadistiz aşkta Kimimiz mazoşist Aslında hepimiz biraz patinaj çekiyoruz Artistik aşk dalında Aşk buzda yürümektir elleri cepten çıkarmadan Giden gider matemini kalan üstlenir Aşkta dolaşan herkesin kalbi biraz incinir Başladığı anda bitmesi imkansız gibi gelir Ama her başlayan şeyin sonunu görmek Sadece insanlar içindir. Cem İltir |
Arz Edilir Hayatıma.. Saygılarımla...
Hüzünlenmekti sevmek bizim zamanımızda Ağlamadan ayrılanı görmemiştik biz, Taa ki seni sokunca gözümüze ortam Tabi zaman değişti artık, Eskiyi ancak bit pazarında bulursun Ki aşkın eskisi satılmaz orada Onuda yaşadıklarından bir kolaj yapıp, As gönül duvarına, Dediğinde amcam yaş itibariyle gençtim o zaman Ne kadar mı gençtim? Sakallarım yüzümde üçe üç maç yapıyordu o zamanlar, Ki hakemsiz oynanıyordu bende müsabakalar Çekip gidince sen, Bende kış geldi sonbaharı atlayarak Yağmurlarımın yerini kar aldı sokaklarımda Ben yazdan düştüğüm için kışına, Kısa kollularla baş ediyordum karınla Ve yakınımda bana, Al giy bunu üşüteceksin diyen biri de yoktu, İşte o zaman çok aradım annemi Ki onun en korktuğu şey hasta olmamdı Ve o olsaydı az hasarla atlatırdım aşkın soğuk algınlığını Alıngan biri değildim aşkta Alamadığımı zorla verdiler, Verdiklerimi geri alamadım aşkında Düşe kalka, kalbimizi sürterek sevdik, Ve az dirsek çürütmedik severken (Ki kollarım feda olsun o ayrı mesele) Bir tek gülüşün yeter, Sadece bana gül, Güllerimi koklayıp bakarken yüzüme, Demiştim hatırlıyorum, İlk gülümü buluşturunca ellerinle Gülmeni özledim, Gülerken beni görmeni, Gördüğünde gözlerimin içine bakıp, Kendimi sana teslim etmeyi Özledim özlenebilecek her halini Ki rüyalarda galiba bunun için var Özleyipte göremediklerinle özlem gideriyorsun, Bizzat görerek Aldıklarınla verdiklerimi karşılastırdım, Sonunda çaldıkların fazla çıktı Ki bu iyi mi bilemiyorum Benden çaldıkların ilerde işine yarayacaksa helal olsun Sen başkaları değildin, Başkalarıda sen olamayacak sanırım, kesinlikle, galiba Seni sen varken anlayamadım ki ben Bilemiyorum ki nasıl çözecem yokluğunda? Bir yerinde mutlaka olacaksın hayatımın yaşarken Ama bilemiyorum diğerleri nasıl katlanacak buna? ''Unutmaktan korktuğun kişiyi, Sevmekten başka bir şey yapamazsın'' Al sana anafikri hayatımın Bir cümleyle tarafınıza arz ederim Saygılarımla..... Cem İltir |
Aşk
İnkar etmekte bile bir kabullenmek yatar Sen ne kadar aşka inanmıyorum de Aslında aşk sana yakındır gözyaşın kadar. Cem İltir |
Aşk Adıyla
Yalnızlıktı aslında peşinden koştuğum İmkansıza hevesle göz kırparken Vazcayamadığım bir tutkuydun sen Ezelden ebediye hüküm süren Aşk değildi benimkisi O kadar kolay değildi Aşk adındı Adın kalbimden ibaret Benim sana yaptığım aşk adıyla ibadet. Cem İltir |
Aşk Çıkmaza Girdi
Aşk çıkmaza girdi ikimizin yürüdüğü yolda Beraber attığımız adımların sesi hala çınlar kulağımda Elele gün batımını izlediğimiz, Başın göğsümde geceyi gün ettiğimiz, Birbirimize ''hangimiz daha güzel bakıyor'' oynadığımız günler, Dün gibi aklımda Ve onlar dünde kaldı, Bugün; aşk çıkmaza girdi ikimizin yürüdüğü yolda Bitmemiştik oysa, Bitirildik en güzel yerimizde Tam taşlar yerine oturmaya başlamışken, Yıkıldı hepsi üzerimize Ağır yaralı çıktık bu enkazdan Son bir ümitle sarıldık hayata, Ama hayat bizi, bizim onu sevdiğimiz kadar sevmiyordu Bıraktı ellerimizi, Bıraktığı gibi savrulduk yol kenarına, İşte o zaman anladık; Aşk çıkmaza girdi ikimizin yürüdüğü yolda Son kez konuştuk, Konuşulması gereken herşeyi Son sözleri sana bıraktım, Edebiyatın iyi olduğu için Aşk için çok çalıştık Ve son kez bakıştık ayakta uzunca bir süre Son sözü söyledin, ''Biz dost olarak daha çok yakışıyoruz'' O anda gözyaşıyla karışık hüzün yağdı üzerimize Ve en başta söylediğim şey apaçık duruyordu ortada, Aşk çıkmaza girdi ikimizin yürüdüğü yolda Oysa ben bizim için, O yolu açmak için, Çoktan başlamıştım harfiyat çalışmalarına. Cem İltir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.