![]() |
En sevdigin günün yagmurlu oldugunu bildigim halde ilkez elini
güneşli bir günde tuttum ve seni o gün kaybettim içimdeki yangın öyle büyüdüki hayatta ilk kez güneşe lanet ettim. zamansızlıkdan mi?kaderden mi? yoksam ahmaklıgımdan mi? bilemiyorum bildigim tek şey var oda senii cokkkkkkkk seviyorummmmm:((((( |
Duyunca sana olan sevdamı
Doldu gözleri bulutların Sessizce akıttılar göz yaşlarını Bütün rüzgara küskün bulutlar Sanki; yaşadılar sana olan aşkımı Gülün, açmamış tomurcuk yaprakları Damla damla eriyen kar taneleri Ağladılar, doğan güneş ve ayda o gün Sevgi şarkıları söyleyen şimşeklerdi Aşka; umutla koşuşan yıldızlardı Buğulu gözlerimden damlayan yaşı Ağlayarak sessizce sildiler gözlerinden Nur dolu ışık saçan karanlıkları Hatıralarında yaşattılar o an |
Ben seninle konuştuğumda hiç bilmediğim bir zaman dilimine uzanıyorum
. Duruyor zaman duruyor dakikalar . Ayaklarım bir denizin masum akışlı kıyılarında ve dalgalarıyla oynuyorum . Kumsalına adını yazıyorum kum taneleriyle . Sonra bırakıyorum dalgalara ismini.. İçimden seslenen bir şarkıyla yokluğunla dans ediyorum bir ateşin başında . Martıların kemanına tutuluyorum . Ben senin yokluğunla yaşamaya alışıyorum . Varlığına elveda ... |
hayat mücadelemde saflarımın çoğunu kaybettiğim günlerdi..birbirini
aynı olan günlerde bana uzatılan her dalı "işte beni kurtaracak dal..beni hiç geri çevirmeyecek"diye tutuyordum..daha elimi uzatır uzatmaz kırılacağını biliyordum oysa... yenilgiyi asla kabullenmeyen beynim,sevmekten hiç yorulmayan yüreğim,alarım zilleri çalıyordu sanki..ikisinide kaybetmek üzereydim.. ben ben olmaktan çıkıyordum..bunu fark ettiğim halde birşey yapamamanın acısıyla gittikçe gömülüyordum karanlığa,k |
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Demdir, Derya dibinde yangınlar, Kan kesmiş ovalar üstünde Mayıs... Uçmuş, bir kuştüyü hafifliğinde, çelik kadavrası korugan ların. Ölünmüş, canım,ölünmüş Murad alınmış... Gelgelelim, Beter, bize kısmetmiş. Ölüm, böyle altı okka koymaz adama, Susmak ve beklemek, müthiş Genciz, namlu gibi, Ve çatal yürek, |
seni sevdim ben...başkasını değil...başkasını yar etmedim kendime
sevdim seni...kalbim şimdi bir rüzgar gibi hür,göç etmiş yüreğimin ağırlıkları,ıssızlaştı sanki hayat,biretk sabahı eksik şiirlerimin...sanki gecesi kanayan yara oldu bilirmisin..? ve hepsi kanayacak şimdi....ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa kalbimin acılar çare yok ağlayacak... kapını ben çalmadım arsızca,davetsiz gelen misafirde hiç değildim,yanlış saatleri seçmedim kendime,beklememiştim sadece.. düşündüm sen gideli...h |
dokunmayın bana
sormayın neler olduguna oylesıne dopdoluyum kı ıcımde bır sıkıntı kopuyor fırtına yakacam resımlerını yıkacam evrenı o kadar doluyum kı nasıl gulmusum resımlerde nasıl aglıyorum sımdı kac gun dayanacam sensızlıge yakacagım resımlerını yok edecegım kendımı yok yere acıtıyor bedenımı bıraktım artık senı anmayacagım ebedıyı yakacagım resımlerını kaldıracagım hatıraları |
Merhaba!
doğan gün dalucları tomurcuklar dağların esen rüzgarı sıvırcık kuşlarının sevinci bahar güneşe koşan çocuklar bahardalım merhaba ! Merhaba ! sevgi düşüm utangaç gülüşüm ilk yaşam çığlığı gelin duvağı türkü tadındaki yaşam yürekteki sevda, gözlerdeki ışıltı dudaktaki şarkı, özlemi çekilen yarınlar İçerdekiler dışardakiler hasreti kanayan dostlar merhaba ! Merhaba ! ağaçta göveren dal güllerin güne gülüşü yerdeki çiy, gökteki ay yağmurun çimlere dökülüşü sa |
Gitme
figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde |
Bir mavi denizdeyiz şimdi seninle
ak bir martı gibi umut ve sevinç yüklü gemimiz mutluluk rüzgarları vuruyor yelkenlerimize pupa yelken yol alıyoruz sabaha güneşli günlere çıkıyoruz mavi *******e seninle güzelliklerin el değmemiş ormanlarındayız düşlenmemiş renklerin çılgınlığı var bakışlarımızda kulaklarımıza binlerce kuş sesi dökülüyor şiir cıvıltıları üşüşüyor saçlarımıza sevgi çelenkleri örüyor zaman içimizdeki ışıltılardan türkülerle beslenerek, bir çiçek büyüy |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.