![]() |
***Gözden düşüyor***
Düştüğüm yerden sen tuttun ellerimden bu seni sevmem için yeterli bir neden hep uzak kaçtım yabancı elden zararına insanları sevebildim sevgiler kanarcasına ağlıyor sarılmaların ardında bir cinayet işleniyor kalplere düşen her vefasız arkadan bir bıçak saplıyor yara almayan tek yer dilimiz oda vefasızı getirmeye yetmiyor her gün bir kişi gözden düşüyor sevgisizlikten herkes üşüyor aldatan aldatılan aynı kaderi paylaşıyor sevende, sevilende, bekleyende kaderine ağlıyor. Derya Avşar |
***Gülümse güzel***
Bir kere gülümse güzel Yüzünde hayat anlam bulsun Hayatın varolduğunu Yüzünde taşı güzel Bir kere gülümse güzel Yüzünde çiçek renkler açsın Solmayan çiçekleri Yüzünde taşı güzel Bir kere gülümse güzel Yüzünde bir çocuk büyüt Hiç ağlamayan çocukları Yüzünde taşı güzel Bir kere gülümse güzel Umutlara kuçak aç Sevgiyi aşk'a kat Yüzünde taşı tebbesümü güzel HARİH:14,07.2007 Derya Avşar |
***Günaydın***
G ünaydın sevdiğim... Ü midin, güneşin hep doğması N eşenin, denizin hep dalgalanması A k yüzün ve günün hep aydın olması Y anlız ismimin ağzında anılması D ilimde duam, aşkımızın sonsuz olması I zdırapsız yüzümüzün hep gülmesi dileğiyle N eredeysen günaydın sevdiğim... Derya Avşar |
***Güneşin kızı***
Büzüldü dudakları gecenin Ay düştü hüznün koynuna Baş koydum geleceğin yoluna Güneşin kızı ısıtmaz yakar. Elleri ağır bir el boğazıma dolanır. Beni görmez gözleri, Duymaz kulakları aşk sağır. Fısıltısı rüzgarda esen yel dağıtır. Güneşin kızı ısıtmaz yakar. Dilindeki söz korların közü. Üşümedim yandım gözleri kurşun sıkar. Yüreğim bir tek onu saklar. Güneşin kızı ısıtmaz yakar. Derya Avşar |
*Hatırımdasın daima***
Güller dalından kopabilir Hayat son bulabilir Yaşamın tatı kaçabilir Hayat başka yerlere sürükleyebilir Her şey yeniden başlayabilir Değişmeyen ve gelmeyen Tek şey sen oldun... Derya Avşar |
***Hayat'a sarıldım***
Hayatı sevmeyi daha dünden öğrendim çünkü o hayatın kucağındaydın sen sırf seni kaybetmemem için hayat'a sarıldım sırf seni bırakmamak için yaşadım ben hayat seni ben hayatı yanlızlık beni bırakmadı senden çok yanlızlığa sarıldım hayat sana ben seni saran hayat'a sarıldım ya sen sen ben hayatayım diye hiç sarıldınmı hayatın boynuna tutundunmu umuduna kavuşuruz belki diye dünyanın gözleri sensin dünyanın gözleriyle bakıyorum her güne ya sen sen beni aradınmı? baktığım o günlerden birine kimbilir belki de çoktan yol adın sevdamla beni dönülmez olan sürgüne... Derya Avşar |
***Hayalimi sar***
Uzaklar yaramıyor sen gidiyorsun Habersiz bırakma Arada bir selam gönder Birileri burada senin için Canını canına heder eder unutma yar Düşünmeden sevabını Günahına bırakır da gider Sensizlik yaramıyor Ben gidiyorum haberin olsun der Gelincikler açmış yüzün de al al Toprağa düşer ansızın beyaz kâr Baharlar sende geçsin Hiç değmesin hüzün Sen hep bende kal gitme güzel yar. Sen gidersen ruhum bana dar Ne olur arada bir hayalimi sar Bedenim bende ruhum sende yar Yar özlemi insanı hasta eder Mesafeler ölmeden toprağa gömer. Derya Avşar |
***Hayat nerede başlar nerede biter? ***
Hayat nerede başlar nerede biter hiç düşündünüzmü? güzel varlıklar hayat kendimizi tanımakla başlar önce varolduğumuzun farkına varırız insanı doğayı bilimi sanatı keşf ederiz okumak, öğrenmek sonrası çalışırız ve hayatımızı paylaşacak diğer yarımızı ararız evlenip, yuva kurarız zaman geçer yorgunluklar biner omzumuza çat kapı yılların gölgesi düşer üstünüze hayatın bitiş çizgisi çok yakınınızdadır çabaladıklarınız koşuşturmalarınız kaygılarınız ve hayat birikiminiz hepsi geride el sallarcasına ayrılır sizden yeniden hayat başlamaz sizin için son demindedir cılız hayatınız seneler katlanmış üst üste nedenler, keşkeler, evetler hiç birine vakit yok artık yeniden gidebilmek geriye imkânsız hafızanız bulanık uyumak istiyorsunuz ve artık derin bir uykudasınız hayat nerede mi bitiyor? hayat kendinizi unutmakla biter kısaca hayat kendinizi tanımakla başlar kendinizi unutmaklada biter. Derya Avşar |
***Hayatın kendisi***
HAYATIN KENDİSİ Saçmalık denilen şey; Yaşadığımız Ve; Şu peşinden koştuğumuz; Ancak hiç yakalayamadığımız Hayatın kendisi değilmidir zaten... Derya Avşar |
***Haykırışıyla aşk***
Duru bir sevdadır içimde ki haykırışıyla aşk ne ateşi küle çevirdi ne hasretiyle içimde ki, özlemi ne mecnun eyledi ne kerem ne kavurdu çöllerde göneş ne de unutmak için söz verebildim kendime bir yalanı bine böldüm yinede hayaliyle avunamadım ne deliyim ne divane mechul bir sevdalıyım işte ne ölümü istedim ne onsuz yaşaya bildim sadece yokluğu öldürdü beni can damarım kesildi kırmızı siyaha bulandı hiç kanım akmaz bıcak bu canı kesmez. Derya Avşar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.