![]() |
Aldanma
Ayrılığın zamanı geldiyse eğer Direnmek neye yarar Ömür geçip gittiyse bir vefasız için Ağlamak neyi çözer Kırılmadıysa yüreğindeki buzlar Söyleyin bu halinize Onun içi nasıl sızlar Aldanmayın seviyorum diyen her yüze Kanmayın her tatlı gülüşe İnanmayın bir buseye kanmayın Sonra vefasız yar aşkıyla Yanıp kül olmayın İnanmayın… Kanmayın… Yanmayın… Bir olmaz uğrunda yok olmayın… |
Alışırım
Merhaba ey sevgili Geldim işte uzaktan Geçtim nice zorlu yoldan Ve tuzaktan Kapındayım işte Aşk dilenen bir dilenci gibi Çok şey istemiyorum Vermesen de kalbini Esirgeme bir tebessümü Tutmasan da elimi Demesen de hoş geldin diye Bari giderken boynu bükük geriye Ağzından düşsün iki kelime “Hadi git” diye O bile yeter bana Bir sesin kalır zihnimde Bir sesin geriye Sen unutsan bile Hatırlarım ben seni O hep git deyişinle Ama üzülmem buna da inan Ben alıştım vurgun yemeye Ve yenilmeye Boynu bükük kalmaya Her gün biraz daha ölmeye Alışırım üzülmem inan |
Anlamı-yorum
Ağlamıyorum göz pınarlarım kurudu Ağlamıyorum çünkü Bu gönülüm seni unuttu Sadece yanıyorum Ve kahroluyorum Bu can sana nasıl böyle vuruldu Bu dinmeyen gönül fırtınası Nasıl böyle duruldu Ve anlamıyorum Hiç bir şeyi unutmayan Hiç kimseyi silemeyen Bu gönlüm seni nasıl Böyle unuttu Nasıl bu solmayan aşkın Bu sevginin çiçeğini kuruttu Nasıl becerdi de oldu Nasıl ey gönülüm nasıl |
Anlatamadım
Yerlere göklere Anlatamadım derdimi Haykırdım duyuramadım sesimi Dinletemedim derdimi Yalvardım yakardım Sevdiremedim neden ki kendimi Ayaş keş berduş değilim Yan gelip yatan hayatı beleş hiç Söyledim duymadınız Yazdım görmediniz Derdimi adam akıllı sormadınız Sevdim dedim deli deyip de geçtiniz Ama beni hiç anlamadınız |
Anne
Anne beni vurdular Vurdular beni anne ta sol yanımdan İşte oradan anne yüreğimden Bilmem ne ettim onlara aldılar yârimi elimden Söyle anne söyle ben ne yaparım şimdi yarsız Bak akmadı bir damla kan bile Ama içim yanıyor anne içim bir yar için Anne ağlattılar beni anne ağlattılar Bir seher vakti haberi geldi beni yaktılar Yıktılar bir virane gibi ayrılığın rüzgârıyla savurdular Acının fırtınasında savurup attılar sevgimi ve sevdiğimi anne Söyle sevenlerin sonu hep böyle mi anne Hep kan olup akar mı gözünden yaşlar Bir azgın sel gibi dökülür mü aşkı sevgisi gözünden böyle anne. Anne beni vurdular sevda denilen bu yolda Sol yanımdan beni vurdular Bir damla kan bile akıtmadan beni vurdular |
Arama
Giderim buradan bu gece Peşim sıra gelmesen de dönmem Ağlarım yanarım sanma sakın Arkama döner bakarım Gelmen için sana yalvarmam Gelsen de yanıma almam Koca dünyada bir sen Birde ben kalsam da sana varmam Şimdi ağlama sakın yanma Orada burada beni hiç arama Ben giderim sevdam kalır Onunda kıymetini bilen alır Sanma âşık ölür Devran söner Bu âşık sana bir daha döner Yanar sevdası kendisi söner |
Ararsın Diye
Bir gül bıraktım yüreğine Belki unutmazsın diye Hatırlarsın beni yine Bir gün bıraktım sana Ömrünce bitmeyecek bir gün Hep yaşamak istersin diye Sana ömrümü bırakıyorum Kalmasın yaşayamadığın bir an bile Belki zaman istersin diye Sana beni bıraktım Belki bir gün başını yaslayacak Bir omuz ararsın Sarılacak bir seven ararsın diye |
Arıyorum
Arıyorum şimdi arıyorum Geçmiş günümü Arıyorum dünümü bugünümü Görmüyorum hayat yolunda Göremiyorum önümü Arıyorum senli günleri Arıyorum o sıcak Sımsıcak bedenini Başımı yasladığım Dizini arıyorum Ben bendeki beni Ben beni arıyorum Soruyorum kurda kuşa Dağa taşa Ne oldu diyorum Ne oldu Ve korkuyorum Üşüyorum Titriyorum Hayat denilen Bu karanlık yolda anladım ki Bende kendimi kaybettim Şimdi buna yanıp Ağlıyorum Dönüşü yok biliyorum |
Artık Olamayız Biz
Başaramadım yenildim işte Kabul belki bütün hata bende Günahını çekerim unutmam seni Acıyı belli etmem Ağlarım içten içe Ama biz olamayız artık Ayrılığı çekmez bilirim yüreğin Kaldırmaz bu kadarını Ama inan böylesi daha iyi Unutur bunu da o körpe yüreğin Alışır gider her şeye yüreğin Her şeye biraz daha her gün Bir gün gelir beni de gömersin yüreğine Asla yeşillenmez sevgimiz belki de Biliyorum zor Biliyorum imkansız Ama inan artık olamayız biz Anla bittik ikimiz Nasıl alıştıysa bülbül gülsüzlüğe Bizde alışırız inan hasretlere Ama inan Artık olamayız biz Belki bugün zor geliyor sana ama Bir gün ikizde bitmeliyiz |
Aşkı Sordum
Aşkı sordum bir bilene Yaşarken ölmek Ölümüne sevmek Severek ölmek dedi Aşkı sordum yalnıza Boş dedi Belki hoş dedi Sevme dedi Aşkı sordum sana Aşkımı sordum Aşkını sordum Git dedin Bırakmam dedim Terk edip gittin Aşkı sordum sana Yalan oldun sen bana Aşkı sordum ben bana Soldum dedim Ben dal idim kırıldım Yemyeşil fidandım Kurudum dedim Ama yinede aşığım dedim Sen olmasan da Severim ben dedim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.