![]() |
Anlam mısın Bu Kadar
Anlam mısın bu kadar.. Hayatımda ben kadar benden öte can mısın.. Silinmiyor gitmeye yakın olsa da gülüşler Yıkılıyor zulmünde hayallerde aşk bitemiyor Daha önce diyorlar neler geçti, geçer Durdum sende, direncim kayıp gitmesin diye duygular Anlamsın bende ben kadar Anladım hayatsın tende kalp kadar Verdiğin sözü tutmadın yüreğime Yabancı tenler, yalancı hisler koydun öfkenin yerine Kırıklığımla bıraktın beni Sonra geldin su serptin de içime Ahlarım çoktan düştü peşine |
Arafta Yüreğim
Şehrin ışıltısı, günün karmaşası, dostluklarda geçen güç veren cümleler, kalmak ve gitmek arasında yaşadığım ikilemler, ardıma almaya korktuğum duygularım, yarım kalmış göz yaşım, dudağımın buruk ve eksik gülümsemesi, arafta yüreğim hayatımdan sen gidersen. Ben gidersem; dönüşsüz yolların içi ezik aşığını bırakıyor gibiyim geride, gitmezsem de aşk küstürecek yüreğimizi, tükenmişlik alı koyacak hislerimizi, yaratma ihtimali kalmayacak geleceğimizi, Arafta kalmasın düşlerimiz de yüreğimiz gibi. Sıkışık içim şimdi, biraz kimsesizlik, biraz öfkesini yok etmeyi deneyen ve zamana isyan eden aşık gibi, kendimi temize çekiyorum ki sabrı biriktirebilmeli, her güne yeniden seni anarak başlamak için, belki gitmek gerekir ki geri dönmenin kıymetini bilmeli. Cennetim sensin benim, cehennemim sensizliğim, bugün arafta kaldıysa yüreğim, derdim yine iki kişilik dünyamıza göz değmesin diye sevdiğim. |
Artı Bir Eklendiğinde Yıla
Kendimi bulmaya gidiyorum çocukluğum odalarında Yollar uzadıkça içim de buz kesti eksi beş derece soğuklarda Herkes heyecanlı yeni yıl telaşında Kalabalık arasında bir ben aşkı kıyamet havasında Haykırılarım bitmiyor susmaya çalışsam da Dönüşüme saklıyorum sevişlerimi, gitmek değil bu yolculuklar Sevdamı ısıt da çözülsün buzlarım, bendeki his senle canlanır Yıldız kaydı bak dağlarda sevdiğim Gözümden akan donuk ve tuzlu yaşımsın uzaklıkta Dileğim bize gölgem ol ardımda, gülüşüm dudağımda Seni seveceğim artı bir eklendiğinde yıla, seni seveceğim yaşadıkça Kendimi kaybettiğim yer gözlerinin ötesiydi, bulduğum da Çocukluğumun odaları bile şimdi seni özlüyor aşkla |
Askıda Zaman
Askıda zaman.. Adımlar ileri de geriliyor aşk ilk nesne ilişkisine.. İki büklüm içime döndüm geceye kapanan papatya gibi.. Öğretiler dokunuyor alakasız yerleriyle bize.. Askıdayız biz de.. Çaresizlikte boğuldum, açar mıyım yeni güne.. Şimdi yalnızlık perde perde.. Havai fişekler renk verirken geceye.. Şeytana uyarda sana yazar mıyım.. Askıda zaman.. Şimdilik yasak koydum dilime.. Bir şarkı çalarsa gittiğin yerlerde.. Bilirim düşersin yüreğime, özlersin.. Gelmeye korkma, aşka yeni anlamlar yüklensin.. |
Aşk-ı İlan
Aşk-ı ilan ettiğim sevgili.. En yüce dağları aştım da geldim. Anka kuşunun büyüsünden aldım da geldim. Masallardan kalma kahramanları peşime taktım da geldim. Sana bal kabağından fayton yaptım da geldim. Saat 12’yi vurduğunda, Büyü bozulduğunda, En gerçek halimle aşk oldum da geldim. Sadece iki kelimeyi ezber bildim; Seni Seviyorum.. |
Aşk-ı Mucize
Hayata gülümsüyorum Hayata, sana güldüğüm kadar Biri konuşuyor beynimde Sesi sanki senden çıkar Kayboluyorum arada kalabalıkta Bakmışım kendimi bulduğum yer yanın Çocuksu bir sevinçle boynuna doladığım Kolumu alamıyorum senden gitmeye yakın Sonrasında kaldığım gün Senle başladım ya ondan gecikti Dalmalarımın vurgunu da sensin Aşk dediğim duygunun adı adınla eşitlendi Kaç gün sayılır sana gelen kadar Yetinemiyor ki kulak sesinden Ten çekiyor mıknatıs gibi her yerden Özlem dumanlı bir yangındır yüreğimden Pırıltılı bir gülümseme yüzümde Taksimde gezindim elimde kahvemle Seni seyre oturdum şimdi sahnemde Sevgilim repliğini kalbimden verdim eline Aşk-ı mucize’yi oynasak birlikte Selam duralım sonda seyirciye el ele Aşk kalır bize alkışlardan geriye |
Aşk
Şimdi yollara vursam kendimi. Deniz aşırı diyarlara uzak ülkelere ulaşsam. Okyanus kokusunu içime çeksem dalgalar vururken sahile. Yada bir deniz yıldızı olsam kızgın kumlarda kalan. Mimozalar açtığı zaman Akdeniz iklimlerinde sarı sıcak duygular yaşasam. Sonra medeniyetten uzak toprak yollarda çam kokularını çeksem içime. Yalın ayak koşsam yağmurlarda ıslak ıslak. Yeni bir yerde yeni bir bahar bulsam kendime. İçinde aşk olsa senden yansıyan. Aşk; antik bir kent, batık bir enkaz yada paslı bir madalyon her yeni güneşle değer kazanan. Aşk; inci tanesi misali sıkı sıkı bir midyede saklanan. Farklı yollarda yeni baharlarda da olsa, uzak yolların son yolcususun sen aşk dediğimde. Unutsam sonra seni, yeni bir yüzyıla uyansam uzun uykulardan. Yine yollara çıksam ve aşkı arasam, biliyorum sensin karşıma çıkan. Hadi uyan sende bir deniz kasabasında yeni mevsime. Sahile vuran yosunlu bir şişede bir iki cümleyle. Geride tükenmez hisler, yarım kalmış sevgiler bırakmıştık yollardan önce. Şimdi elinde imzasız şekilde ama bildiğin iki kelime. Aşk, seni seviyorum diyor yıldızlı *******de yüreğimde. |
Aşk Bir Kere
İç sesime eş bir düzlemin var bende Aklıma geldiğin yerde etrafımı saran senler Sıcaklığın yarattığı seraptan gerçeğe dönüyor Yolların uzunluğunda elim camda düşten uyanıyorum Sonra sahiline vuruyorum kendimi şehr-i İstanbul’un Hisardan bebeğe doğru parmak arası bir yürüyüş halindeyim Etrafın hareketi sadece silüet, sesleri kıstım Bir an senin tıpkın gibi biriyle irkiliyorum Gözbebeklerimden tenime doğru sarıyor heyecan Elimde adın, uzun uzun çalıyor bekliyorum Hayal kırıklığı değil kapatırken boşlukta bırakılan Biraz kızgın aynısın işte bak, değişmiyor diyorum Yaşantıya kaldığı yerden devam ederken çalıyor adın Kulağımın pasını silen özlediğim şarkıyla resmine bakıyorum Sesin heyecana yenik düşürüyor hep olduğu gibi Alev alan güne ekleniyor sana dair sıcak yaşantılarım Nasıl bir büyü yaptın da bana hala kader çarkımdasın Nasıl bir inanç var içimde değişti sanıyorum, yanlıyorum Her köşe başını tutmuş yine senler tuzak mı, tutsak mıyım Dalgın anılardan çıkmaya çalışırken sana takılıyorum Kendimi kasırgayla çıkan hortum içinde buluyorum Tutuşunu beklemeyi çoktan bıraktım Ondan belki yerini boş bıraksam da aşka yakınlığım Savruluyorum sanıyordum aşkının içindeyken Yeniden aynı duyguyla yola çıkmamaya tövbeliydi yüreğim Çıkmadım da, aşk bir kere Başka bir şey öğrendim bu sefer Herkese eski bana yeni, oyun oynuyorum |
Aşk Halen Orda
Bir bakış.. Durgun ve kara geceden kalma yanıklıkla buğulu. Bir duruş.. Fark edemediğin sevgili ve takılmışsın kaç an geçti. Birkaç adım.. Sonrası farkındalık, yakınlıkla gelen yüz çevirmem. Göz göze değdi değecek, dost söylemi ikiden teke indirecek yüreği, Yürek çarpıyor hızla, nefes tuttum öfkemi saklıyorum. Sonrası hep bilindik yerde bilindik şekliyle, Yan yana, kokun tenimde, tenin özlemli *******de. Nasıl geçer zaman sen benim ben senin zihninde? İki yabancı olmuş iki aşk şimdi de. Bir şarkı dokunuyor ayrılmam sarılırım hayallere. Şarkıdan geçtim de gözüm yaşlı, Saklayarak soğuk sulara bıraktığım yüreğimleyim yaşlarımı. Çakışma.. Adım bir ileri iki geri, göz değdi değecek. Aşk halen orda, ötesinde gözlerin sevgili. Söz korkuya yenilmedi de çıktı dilinden. Gözde soğuk bir bakış, yalın bir teşekkürden geçen. İyi bir akşama ilk kez ayrı ve kırık ayrılırken, Kırıldı bir yer senden, içimden. Yollara vurduğum bedenim, Rüzgarla savruluyor senli hayallerim. Dua ezan sesinde, Ses, uykularda sana dair cümle cümle. Kaldım.. Üstüme yıkıldı koca bir dünya. Kaldım.. Yığıldım yerin kırk kat altına. Aşk geçti üstümde, koca bir yılın ağırlığınca. Şimdi nefesim kesik, savruk öfkelerim. Gözüm aynadan geçiyor, Ne sen görünürsün ne ben kendime. Yalnızlık olsa keşke dert ettiğim, Sensizlik.. Kör düğüm, zor kelime.. Sensizlik savunması olmayan yavru bir kuş gökte. Kalbim buz oldu, Yazdığın üç beş kelime sabahı çıkmaz yaptı *******de. Sesinde keskin bir tını, Hak mı bu gözümden bile sakındığım yerde? Sevgili, Zaman siler izleri de kalır mıyız geriye? |
Aşk Hallerim
Heyecanın dilimi tuttuğu bir hal içindeyim, sözüm yetmiyor Gülüşüm ağız dolusu ve kalp çarpıntısı sanırsın ki dışardan duyuluyor Hayatın bana sunduklarının karşılığını vermek adına yapabileceklerimin sonu yok Yeter mi; sanmıyorum ama hayatın karşılığı sensin ya yüreğimde, seni bir ömür mutlu etmek için kendimi adıyorum Eli kulağında bir beklemedeyiz sevgilim Uykunun tadı damakta kalsın uykusuzluk lezzetten yenmez halde Gece ortası muzip ve heyecanlı bir halde dikilişime en çok ben gülüyorum Aklımdan senler geçiyor ah diyorum ne çok seviyorum, el açıp duaya şükrediyorum Bahara yakın günlerde sağanak yağmurla ıslanıyor şehrim şimdi dışarıda Ben sıcak evimde içimdeki heyecanı bastırmaya çalışıyorum, geçmiyor ne yalan söyleyeyim. Senle konuşuyorum belki biraz hafifler diye düşünüyorum Sesini duymak tanrının en güzel armağanı bana diyorum artıyor kalp çarpıntım Yazsam diye oturdum kâğıt kalemin başına, pek beceremiyorum sanki Aklım bir karış yukarda kalmış tuttum çekiştiriyorum, gülümsüyorum Ah sevgilim ben bu aşk hallerimi sen kadar seviyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.