![]() |
Arkadaşım, benimki 24 cm ve çok kalın, ilişkiye engel oluyor, yani ilişkiye giremiyorum, yoksa tabiki büyük olması güzel oluyor, ama bu kadarıda çok fazla, doktor tam boyutuna indireceğini söyledi, bakalım alışabilecekmiyim :)
|
görüntüsü çok tahrik edici ama bu kadar iri p...... biriyle beraber olamam herhalde
|
teşekkür ederim.okadar da korkunç diildir yakından tanısan bi :) hem hepsini kullanmayacağıma dair söz de verebilirim cnm.
|
teşekkür ederim bayanlarıda düşündüğün için .boşaldım orgazm oldum ohh
|
KardeŞ Çok İrİ BÜyÜk Bİr İhtİmal İlİŞkİde Zorlaniyorsundur
|
teşekkürler bynaslı.görüntüsü bile bu etkiyi yaratıyorsa bi de gerçeğini hayal et canım.senin için özel resim çekebilirim sevdiysen :) isteklerini bekliyorum.
|
kızları zorluyor kalınlık açısından evet.genişletiyor girdiği yerleri afacan :)büyük delikli genelev kadınları bile çığlık çığlığa kalıyor sonuna kadar girerse. :) ama hiçbiri pişman olmadı şimdiye kadar.anal denediklerim dışında :)
|
yeni resimler geldi arkadaşlar!umarım beğenirsiniz.
|
vay amk koyım koptummmmmm ha malının mulkunun kıymetını bıl dıyo puhahahahhaha muhabbete bak amk
|
doğru söze ne denir :) sürekli hazır tutmak lazım malum :) gören dayanamıyor buna.yiyen de pişman yemeyen de..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.