![]() |
Açmadan Soluyor
Açmadan soluyor güllerimiz, Açmadan soluyor sevdamiz, Ayirmak istiyor yalan insanlar, Engelliyorlar sevdamizi. Birakmiyorlar rahat sevelim, Birbirimizi rahat görelim. Gitmezki basimdan kara sevda, Bilmemki derdimi kime satam. Kaderimiz yanlis mi çizilmis, Yoksa sevmek mi haram. Anlayamiyorum artik dünyayi, Batsin böyle yasam. Son kez bakmak istiyordum gözlerine, Sözlerimi eklemek istiyorum sözlerine. Hep karsi çiktilar sevgime, Sevgime ve sevenlerime. Sevmek veya sevilmek, Haram mis bana. Aç kollarini, Kosuyorum sana. Birakma ellerimi, Kurban olurum sana. Açmadan soluyor, Güllerimiz, Sevdamiz, Sevgimiz. Hep ayrilik gül gibi açiyor, Güllerimiz ise açmadan soluyor, Ayni benim hayatim gibi. Tarih Ve Saati: 26/12/2004 14:53 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Açtim Sana
Sevgimi açtim sana, Uzat artik, N’olur ellerini bana. Sensiz bir hayat, Ölüm gibi geliyor bana. Insanlardan uzak, Sessiz, Ve çaresizim. Derdimi açtim sana. Dinle artik, N’olur hak ver bana. Tarih Ve Saati: 29/05/2003 01:24 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Adam Gibi Adam
Yokluklara alismak sanildigindanda zor aslinda, Bunu anlamak için yasamak gerekiyor. Yasamayan bunu birtürlü anlayamazda, Yinede herzaman anliyormus gibi konusuyor. Askin varligini onda hissettigin gibi, Seni birakip gittigi gün, Vede yalniz kaldigini hissettiginde, Askin yoklugunuda onda hissedeceksindir. Ben gözlerimi yumdugumda, geçmis hayatim, Vede acisini hala yasadigim anilarim. Güzel olan anilar bile küflenmis, acilanmis, Bumudur benim hergün yasayacaklarim. Adam gibi sevecek birini zor bulursun, Zor oldugu için yalniz kalirsin. Yalnizlik bunun adi, zor alisirsin, Sevgiyede biraz zor kavusursun. Sevdigin herzaman adam gibi adam olacak, Sensiz olmadan, seni hep yasayacak. Ben adam gibi adamim, bilen bilir, Benim bu safligim yüregimi herzaman yakacak. 03’08’2007 23:05 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Adam Olmaz
Annem derdi senden adam olmaz, Ben bu sözleri degil, Bir destek, Bir yardim bekliyorum, Laf degil, Ellerimde onlarin yüreklerini istiyorum, Annem hakli benden adam olmaz, Ölmüsüm, Nasil olsunki, Hayati, Dünyayi umursamiyorum, Nasil adam olabilirimki, Gelecegimi kurmuyorum, Kurdurmuyorum, Gelecegim kara toprak olsun. Maddi durum sifirdaymisim, Maddi yardim isteyen kim, Manevi lazim bu bedene. Dislandim sözlerle, Ezdiler beni kirici kelimelerle, Aglasamda, Sizlasamda, Kime ne, Ben ben kalmisim, Bin yaram var, Hepsini kendim sarmisim, Bu benim sonum olsada, Ben adam olmazmisim. Umursamam, Dinlemem artik, Bu dünyam varmi bilmem ama, Ben biktim, Tükendim artik. 01-04-2007 22:40 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Adi Sen
Asik olan gönül uslanmaz bilirdim, Benimki neden suskun kaldi. Asik olan kalbi azgin bilirdim, Benim kalbim neden durgun kaldi. Yanidi yüregim senin için yandi, Bir çift göz, yalniz senin için agladi, Sen olmasanda dünyamin içinde, Bu yürek yinede sana baglandi. Adin dilimde, háyálin gözümün önünde, Ben hep seni düsündüm, hirçin gecede, Bir sen vardin, birde o güzelim gülüsün, Gizli asktir, bilemezsin bunu sende. Karma karisik bir dünyam olsun, adi sen, Aski tatmis olayim, adi yine sen, Göz yasi, mutluluk, yine adi sen, Herseyde sen, herseyin adi sen. 11’02’2008 17:13 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Adina Siirler Yazdim
Adina siirler yazdim, Seni nasil sevdigimi anlattim, Dinleyen olmasada, Bilki askim ben yalniz sana yandim. Adina siirler yazdim, Her satirda senin için agladim, Gören olmasada, Bilki ben senin için agladim. Adina siirler yazdim, Bir gün de olsa senden ayri kaldim, Derdime derman olmasalar da, Bilki seni görmeye geldim. Adina siirler yazdim, Kalbime ismini, Beynime resmini, Yüregime sevgini, Gönlüme de seni çizdim. Bilen olmasa da, Bilki seni seviyorum. Adina siirler yazdim, Yazdim da, derdimi bosalttim, Insanlar dinlemese de, Agaç oldu dert arkadasim, Agaç beni anlamasa da, Bilki gönlümün gülüsün, Ömrümün günüsün, Günümün de günesisin. Sen benim için tek sin, Sen sadece benim sin Adina siirler yazdim, Yazdim da, sana sevgimi böyle anlattim. Tarih Ve Saati: 01/01/2005 22:56 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Affet Annem
Senin için gizli gizli aglar, Sensiz kalirim diye korkarim. Degerini bilemedim, Ben sana hayirli evlat olamadim, Sen benim iyiligimi isterken, Ben senin kalbini kirdim. Bana gerçekleri söylediginde, Kirildim, Gerçekleri kabullenemedim. Biliyorum annem, Benim gidisim gidis degil, Birgün yolda kalirim, Ozaman anlarim, Senin degerini. Affet annem, Sana yardimim olmadi, Yari aç, yari tok gezdin, Benim için agladin, Ben orali bile olmadim. Hatirlarmisin annem, Okulu birakacagimi söyledigimde karsi çikmistin. Ben seni dinlememistim, Okula kayit dosyasini yirtmistim, Sen sinirlenip, Kafani duvardan duvara vurmustun, Hasta halinle benim için aglamistin. Ben unutamadim anne, Aklima geldikçe çildirdim, Hep agladim, Ben kendimi affedemedin, Sen, Affet annem. Tarih Ve Saati: 15/08/2005 04:47 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Affetmem Seni
Bu gece kokunu sürdüm, Sessizce saçlarindan öptüm, Yazdigin mesajlari okudum, Issizlik kapiyi çaldi, açmaya korktum. Nasilsa ayrilik bu askin sonu, Kader ikimize çizmis bu yolu, Yagmur damlalari arkadasim oldu, Martilar sirdasim yoldasim oldu, Dalgalar duygularim gibi isyan ediyordu. Seninle bu aski yasamadik say, Birlikte gülüp de aglamadik say, Böylesi unutmak daha da kolay. istemem söyleme bir tek kelime, Degmesin artik hiç elin elime, Sar yeni askini benim yerime, Sen de eller gibi adimi unutmayi dene.. Böyle tek basima birakip gitme dedim, Beni yalniz koyma sakin terk etme dedim, Yalniz koyup beni bir yere gitme, Seni ben kendime hep yar bilmistim, Bu dünyaya senin için gelmistim. Yasasam ne farki var, ya da ölmüsüm. Eline uzanip tutmak istedim, Dudagindan birkez öpmek istedim, Gittigin yerlere gelmek istedim. inan ki affetmem affetmem seni, istiyorsan çek git hadi serbestsin, Bensiz diliyorum bir gün görmezsin, Öldügümde mezarima bile gelmezsin. Gidersen affetmem, affetmem seni, inan ki affetmem, affetmem seni, Ölsem de affetmem, affetmem seni... Tarih Ve Saati: 11/12/2004 00:54 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Affettim Seni
Bana çok çektirdin, Ama birakamam seni, N'olursa olsun, Affettim seni. Benden uzaklasiyorsun, Sen vatan ellerde, Ben gurbet bataginda, Biliyorum sende olamazsin bensiz, Gel iste affettim seni. Hala agliyorum, Susmaz oldu gözüm. Yüregim kaniyor, Susmaz oldu özüm. Yalniz kaldim, Aci çektiriyor sözüm. Gel artik, Affettim seni. Senin yerini kimse dolduramaz, Bu yalniz yürek varya, Inanmazsin sensiz olamaz. Gel artik birtanem, Affettim seni. Tarih Ve Saati: 19/07/2005 14:34 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Agaç Ve Ben
Agaca sordum sevdigin varmidir diye? Bana cevabi çok güæel oldu; Benim sevgililerim dallarim, Ayak altimda duran çimenlerdir dedi. Ayni soruyu agaçta bana sordu. Ben birtürlü bir cevap bulamiyordum. Belkide dogruyu söylemekten korkuyordum. Çünkü alay etmesinden korkuyordum, Ama dayanamayip gerçegi söyledim. Dedim sevgilim çok oldu, Ama senin dallarin kadar bana bagli olmadilar. Baska bir soru sordum konuyu degistirmek için! Sordum; Sen hiç sarki söylermisin? Cevap olarak hemen; Rüzgarla benim yapraklarim birlestimi, Güzel bir ses çikar ve o ses benim en sevdigim sarkidir. Ve o sarkiya dallarim ve bende dans ederek eslik ederiz. Ayni soruyu tekrar bana sordu. Ya sen hiç sarki söylermisin? Cevap olarak sunu söyledim. Ben sarkiyi yalniz kaldigimda, Ayrildigimda veya terk edildigimde, Bagirarak söylerim. Anlayacagin benim söyleme nedenim baska, Derdimi sarkilarla paylasiyorum. AGAÇ SASIRARAK: Ben senden dahada mutluymusum, Sen dünyayi gezdigin halde umutsuzsun. Mutluluk nedir unutmussun. Arkadaslar anlayacaginiz, Ben bir agaç kadar mutlu, umutlu, ümitli olamadim. Kisaca bir agaç kadar olamadim. Tarih Ve Saati: 09/07/2004 00:23 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.