![]() |
Ağlatma
Gecenin ıpıssız sessizliğinde Sevgi rüzgarımın sesini duy Sevgimin körfezi ela gözlerinde Hicranla yanan gözlerimi hisset Sevgimin derinliğini kulaç kulaç ölç Duygulanıp sevinç çığlıkları atma Gecenin gizemli sessizliğini bozma Ela gözlerin sevinçten parlamasın Sakın duygu yüklü bulutları kucaklama Hisseder dayanamam yine acı duyarım Sensizliğe hasret acısına dayanamam Sabrım taşar bağrım yanar ağlatma M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
Ağlayan Gözler Pınara Döndü
Ezadan,cefadan sinem delindi Kaderden hicranı felek silmedi Gülmeyen gözümün yaşı dinmedi Pınara benzedi dertli gözlerim Duygular sinemde taze çiçekdi Kereme benzedi bahar görmedi Ağlamak kadermiş derdim bitmedi Mecnuna benzedidertli yüreğim Ne yapsam ne etsem şansım dönmedi Zalımın elinden yüzüm gülmedi Yaralı gönlümü fiğan besledi Çağlayan pınara döndü dillerim Şakıyan dilimden feryat yükseldi Söyleye söyleye sözüm tükendi Bağrımı kavuran ateş sönmedi Makbere benzedi benim günlerim M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
Al Bayragım
Şehit kanı vardır renginde Anlam taşır ay'ı yıldızı'da Asil milletimin ruhunda Anlam taşı al bayrağım Yükselir arşa indiremez kimse Dalga dalga selam verir herkese Karada denizde sınır boyunda Anlam taşır al bayrağım Türkiye Türklerindir bayrağımızla Can verdik suladık kanımızla Bayrak inmez ezan susmaz vatanda Anlam taşır al bayragım M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
Albayrağa İlham Olmuş Kanımız
Türk Milleti asil ırktır adımız Kudret kuvvet cengaverlik şanımız Al bayrağa ilham olmuş kanımız Kelle değil şehit denir mehmed'e Mavi göklerdesin yerin yükseklerde İndiremez kimse seni bu alemde Senden güç alırız en kötü günde Milli devlet Güçlü iktidardan tarafız Hainlere sayın denmez törede Edep dışı sözler lanetlidir dilimde Duyacaksan adı başka her yerde Hainlere lanet okur halkımız M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
Albayrak Şekline Katar Güzellik
Yıldızlar park etmiş mavi semada Seyranı sefadır açık havada Üzümün salkımı arşın koynunda Mehtabın şavkına katar güzellik Alemi seyreyler yerden yukarda Mücevher kutusu sanki bazanda Anlamı aynıdır canla cananda Aşığın kalbine katar güzellik Küserse saklanır sisde dumanda Gelinin nazıdır bulut ardında Hasretin dilidir başka manada Umudun feridir katar güzellik İmgedir fincanda kahve falında Dillere süs olur çocuk adında Simgedir bayrakda ay'ın yanında Albayrak şekline katar güzellik M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
Anam
Hasretin yorganım özlemin taç Sıcacık sevgini aş etdim anam Hacmini ölçemem kulaç kulaç Hakkında ödenmez biliyom anam Sevgine muhtacım yüreğim aç İki cihanda yanımda ol anam Öptüğüm ellerin dünyada miraç Hüdaya yakınım o zaman anam Ela gözlerin sütünen sütlaç Doyduğum zamansa o andır anam Gurbetde gül yok gözümde kıraç Yüzünde goncayı özledim anam Ellerin keklik saçların turaç Dilinde bülbüle benziyor anam Uzakda olsamda duanda ilaç Namazda niyazda unutma anam M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Asker
Evimin diregi oglum askerde Komando yazmışlar sınır beklerde Şehit de olmazsa gelir herhalde Onbaşı rütbesi yakışmış oglum Resimde çekdirmiş talim yerinde Başına giyinmiş mavi berede Mermiler dizili silah elinde Elbisen sanada yakışmış oğlum Kartaldan keskince bakış gözünde Kahraman edayı gördüm halinde Vatana adadım henüz yirmide Vakurlu duruşun yakışmış oğlum Birazcık hasreti sezdim yüzünde Hakkıda yok degil yeni evlide Üç aya kadar da olur bebede Nasipse ğörürsün gelirsen oglum Peygamber ocagı oldugu yerde Kutsaldır bizlerin yüce dinin de Annen de sevindi resmi gördü de Azıcık ağladı anadır oğlum Yalnızca hatırla bizi nöbet de Unutma askersin herbir gününde Hilenin zerresi olmaz asker de Allaha emanet olasın oglum Mehmet Tamer Altıparmak |
Aşık
Mahçubiyetten ifadesi zor Ayıptır söylemesi aşığım aşık Çektiğim çileyi gelde bana sor Sevdim seni aşığım aşık Yavaş yavaş anlatayım Derdi senle paylaşayım Ortak payda kaynaşayım Sevdim seni aşığım aşık Mehmet Tamer Altıparmak |
Aşk Dediğin Başka Derde Benzemez
Kara gömlek kara bahtı örtermi Aşk ateşi su dökmeynen sönermi Yar dediğin sevdiğini üzermi Gönül derdi başka derde benzemez Dert çekmeyen dirhem acı bilirmi Aklı olan derin aşka düşermi Hele hele kara sevda çekermi Kara sevda hiç bir derde benzemez Aşk sarınca kolay kolay gidermi Solgun yüzler tabessümde edermi İçi yanan sevdiğine küsermi Yarin derdi başka derde benzemez Aşk gizemi her mevsimde çiçekmi Süründüren sırrı meçhul zehirmi Sürünmeyse bile bile ladesmi Aşk dediğin başka derde benzemez Elde olsa gönül aşka düşermi Dert bilmeyen öğrenmeyi isterm Leyla gelse mecnun çölde gezermi Aşkın derdi başka derde benzemez M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Aşk Demem
Her daim her yerde anmazsam seni Baktığım yerlerde görmezsem seni Tepeden tırnağa süzmezsem seni Valllahi bu aşka aşk demem güzel Bir daha bu aşka aşk demem güzel Gönlüme nakşedip övmezsem seni Aldığım nefesde öpmezsem seni Dilimde eritip süzmezsem seni Billahi bu aşka aşk demem güzel Bir daha bu aşka aşk demem güzel Gecemin mehtabı etmezsem seni Ölene kadarda sevmezsem seni Mahşerde arayıp bulmazsam seni Tillahi bu aşka aşk demem güzel Bir daha bu aşka aşk demem güzel M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.