![]() |
Anlar Unutulmaz, Unutulan İnsandır
Anlar unutulmaz Unutulan insandır İnsan insanı unutturur derler Söyleyen ne de haklıdır Konuşmalar asla silinmez Uzay boşluğuna sürüklenirler An gelirde bir makine icat olursa Belki yakalar o konuşmaları uzay boşluğunda Belki kendi seslerimizden kendimizi eleverirler Belki unutulmuş günlerimizi anlatıverirler Kendi seslerimizden bize söyleyiverirler Anlar unutulmaz Unutulan insandır İnsan insanı unutturur derler Söyleyen ne de haklıdır Yazılanlar belki silinmiştir belleklerden Ama yaşananlar silinmez, kazınmıştır Dokunaklıdır dostun söyleyişi Acıdır Kulağı delmez Yüreğe işler Anlar unutulmaz Unutulan insandır İnsan insanı unutturur derler Söyleyen ne de haklıdır Kırpılan kağıtlar değildir hep Yüreklerde kırpılır Belki son demlerimizi yaşarız konuşmalarla Belki son bir nefes kaldı boğazımızda Hesabını yapacak bir aygıtımız yok İcadını yapacak bir aklımızda Anlar unutulmaz Unutulan insandır Ve insan insanı unutturur derler Söyleyen nasıl da haklıdır. |
Anlat Bana
Anlat bana Sevda rüzgarları esmişmiydi gönlüne Hiç üşümüşmüydün Usul usul sarılmışmıydın kendine Bana anlat durma öylece O yıllar demişmiydin beni yakan Çiçeklerimi anımsamışmıydın Hani aralarından gözlerimle sana baktığım o an Anlat bana Anlatılması hayallere kadar olan o zaman Hiç sevmişmiydin söyle Susmalara kalma bana öyle Benim için feda et nefesini Ve anlat bana durmamacasına Belki son bir isteğim son arzum yada dileğim Duymak nasılda isterim Bil ki gelmeyeceğim geriye Dönmeyeceğim yüreğine Bakmayacağım o güleç yüzüne Anlat bana durma Son kez bakamasanda Hiç sevmişmiydin söyle bana |
Anlatabilirmisin Bana Çiğdem
Soğuk bir yaz akşamı Bir sokak ki bizim karaltılı Adımlarım sessizce Gözlerim kedersizce Takılıvermiş öylesine bir çiçeğe Çiğdem Bahardan kalma bir çiçek Ama olmayan sesinde var bir elem Dökülüyor yanığından sanki nem Çiğdem Ne işin var hala bu köşede sorsam Anlatabilirmisin bana çiğdem Söyleyebilirmisin suskunluğundaki titreyişini Bahara olan özlemini Çiğdem Kim seni burda unutmuş bilemem Ağlasanda yaşlarını ben silemem Neyedir hüznün desem Anlatabilirmisin bana çiğdem |
Anlatamam Derdimi
Açar her sabah güneş usulca Herkes ısınır ben üşürüm Anlatamam derdimi ona Yokluğundan sebeptir hüznüm Açar her sabah güneş sessizden Herkes aydınlanırken ben kararırım Anlatamam derdimi ona Gölgelere sarılır, yalnızlığımla uykulara dalarım Eser her sabah meltem rüzgarım Utanır, nasılda kendimden sakınırım Anlatamam derdimi ona Konuşamam, anılarla avunurum |
Anne Uyandır Beni
Bir garip handayım Sevdaya artık uzak yollardayım Gitmişim arayanım yok Gözüm arkada kaldı Bir sevenim yok Neymiş ki eski güzel günler Hatırlanması hoş saatler Özlemler çoğalır yüreğimde Yaşlar akar gözlerimde Bir garip zamandayım Aşka soğuk hallerdeyim Vuran vurmuş bana Yüreğimi toplamakla uğraşıyorum Dağılmışım deniz kumları gibi Parçalanmışım buzlar gibi Bir garip hayallerdeyim Kabuslar sarmış gönlümü Uyanamaz olmuş Açamaz olmuşum gözümü Anne uyandır beni Silkelede kalkayım artık Yine gülümseyeyim o gül yüzüne Ellerini tutayım Öpüp koklayayım Bir tek senden bana zarar gelmez Ne olursun sen iteklede uyanayım Dertler sarmış şu bağrımı Hor görülmüş benliğimi Uyandırda seninle yeneyim Eskisi gibi koşmak istiyorum Çocukcasına masumiyetle Hayata sarılmak istiyorum Bir tek senden bana zarar gelmez Bir sen anlarsın halimi Anne uyandır beni Kalkıpta doğrulayım hayata Bir garip hallerdeyim |
Arkadaşım
Herkese ağlamam Herkese anlatmam Herkes herkes olmadığı için anlaşamam Giden de olur Gelen de Ama varolanı severim Değer katsayılarım yüksektir o sebeple Verdiğim her bir söz anlayanımadır Arkadaşım dediğimedir sarılışlarım Arkadaşım dediğimedir hatırlayışlarım An geldi tanıştım An geldi tartıştım An geldi gülümsedim An geldi gülümsettim Zamana düşmanlığımdan sebeptir sarılışlarım Zamana inattır bu hatırlayışlarım Arkadaşımdır yahut zorgündaşım Arkadaşımdır yahut anlayandaşım Herkes herkes olsaydı olmazdı Herkes aynı gülümsemeyi zaten yapamazdı Yani herkes değildi arkadaşım, olamazdı Sözüm özümdür Yani içten bir gülümseyiş hep düşümdür Zaman geldi bekledim Zaman geldi beklettim Zaman geldi anlattım Zaman geldi dinledim Özleyişimde saklıdır herşeyim Sakınmadan anlatmaktır benliğim Arkadaş dediğimedir güvenim Yani arkamı dayadığım taş kadar güvendiğim An geldi buluştum An geldi mutluluktan uçtum An geldi yoluna yolladım An geldi ardından ağladım Arkadaşım dedim Canım kadar değer verdim Verdiğim her değer için minik merhabaları bekledim Zaman geldi hoşgeldi Zaman geldi hoşgitti An geldi görmedi An geldi gelmedi Herşeye rağmen yüreğim onu çok sevdi Arkadaşım benim, hakiki anlayanım Unutma ben seni hiç ama hiç unutmadım |
Artık Unut Beni
Elime kalemi öğretenden beridir yazdıklarım Yaşadıklarımdan dolayıdır şu kırgınlığım Döktüğüm mısraların manası budur ki Artık unut beni, mutluluğum içindir yokluğum Geri gelmeyen günleredir ağrım Ne sol yanım acır ne de sağım Anlatmak istediğim söz şudur ki Artık unut beni, sevincim içindir kaçışım Ne artık kanımsın, nede canım Ulaşılamaz uzakta bir hayalimsin ya da anım Demek istediğim öyle bişey dir ki Artık unut beni, yokluğumu anlaman içindir yanışım |
Artık Zaman Geçmiş Benden
Artık zaman geçmiş benden Geç kalmış yüreğim o günden Söyleyememiş, Anlatamamış derdini dilinden Çekingen olmuş, Korkar gibi senden Yani kaybetmekten Artık zaman geçmiş benden Peşin sıra saysada gönlüm Geri gelmez o sebepten Çekingenliğimden, Kaybetme dürtüsünden Sevgi susmamalı, Anlatmalı içten Sevgi durmamalı, Yürümeli yürekten Geç kalmış yüreğimden seslenir olsam Artık duymaz kimse Kimse anlamaz burada dursam Görmez, umursamaz Yazı, kışı, ilkbaharı, Her mevsim dursam olmaz Vakit gelmiş, Gerçek sessizliğe Zaman bitmiş, Gitmek lazım sensizliğe Artık zaman benden geçmiş O çiçek bende güzel bir hayalmiş Ama anlatamamış, susmuş dili Anlar bitsede yüreğim onu çok sevmiş Tıpkı dün gibi, sever hala o çiçeği |
Asi
Kuzgun karalığında da beter di *******i Zemheri geçer di her anı Oysa nede sevmişti Sevilmeyi hakedemeden buldu yalnızlığı Asi doğmuştu Asi olmuştu Aşkı namına nasılda doğrulmuştu Şimdi yerlerde sürünür umudu Adı ahmet ti mehmet ti yada bilmem neydi Lakin sonu hep yalnız düşlere gidenlerden di Aramızda olduğu gün gibi aşikardı Sevilmeyi hakedemeden buldu yalnızlığı Asi gülmüştü Asi yürümüştü Sevda namına nasılda ölmüştü Şimdi çentiklerle kaplı gönlü Kuzgun olsa kaçar giderdi Zemheri olsa biterdi Adı baki kaldı hazan yapraklarında Sevilmeyi hakedemeden göçtü gitti |
Asi Düşler
Ay ın donuk ışığı altında Durmaz durulmaz sert rüzgarlar içinde Yakamoz parıltılarının gölgesinde Gözlerinde gençlik ateşi Ruhunda aşka isyanı ile Bir genç yaşarmış çekmece diyarında Gülümsermiş ağlayacağı yerde Dostlar için kanını canını verirde Boyun bükmezmiş kimseye Acılarını gömermiş yüreğine Parka yakasını boynuna çekerde gidermiş bilinmezliğe Dostlara söylemesede Belli ki aşktan yana dertliymiş Deli doluymuş illaki Bir elinde sigarası Diğer elinden gül düşmezmiş Yüreğine kadar çekermiş kokusunu Yeşil gözlerinde saklarmış sevgisini Söyleyemezmiş derdini dostlara Öylesine yalnızmış aslında Birazda çekingen Gel zaman git zaman gelmez olmuş çekmece sahiline Dostlar sorar olmuş bizim aşık nerde diye Bulamaz olmuşlar bir zaman Kötü haber çabuk yayılır derler ya Tez ulaşmış dostlara Bir sandalla çıkarmışlar meğerse Atmış kendini uzakta bir körfeze Aşkına karşılık bulamadı diye Asi düşlerine kurban etmiş kendini ve yüreğini Gidivermiş bilinmeyen zamana sessizce Dostlardan artık ayrı kalsada Namı kalmış sahilde ASİ DÜŞLER diye. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.