![]() |
Aman Dedikçe Vurdun
Yalvardım, dinlemedin, kölen olayım dedim Hiç aldırış etmedin, aman dedikçe vurdun Seni çok seviyorum, öl de öleyim, dedim Hiç aldırış etmedin, aman dedikçe vurdun Önce yüzüme gülüp benim elimden tuttun Sonra gönül bahçemde açan gülü kuruttun Bana verdiğin sözü sen ne çabuk unuttun Hiç aldırış etmedin, aman dedikçe vurdun Seni çok sevdiğimi elbette biliyorsun Ben aşkınla yanarken sen nasıl gülüyorsun Çılgın dalgalar gibi üstüme geliyorsun Hiç aldırış etmedin, aman dedikçe vurdun Yok mu sende bu büyük aşka küçük bir vefa O zümrüt gözlerine bakayım ben son defa Seninle sefa sürdüm, senden sonrası cefa Hiç aldırış etmedin, aman dedikçe vurdun |
Aman Derim
Sana olan meylim, nefsimden değil Gelip de geçici hissimden değil Ruhumdan akıyor, cismimden değil Aşkın rüyalara daldırır beni… Gül dalına benzer nazik parmağın Çiçeklerden renkler taşır yanağın Bal gibi sözleri döker dudağın Tebessümün bile güldürür beni… Gözlerim her yerde hep seni arar Görünce gönlümü neşeler sarar İnan ki kışlarım seninle bahar Hasretine koyma, soldurur beni… Bence bir melekten yoktur hiç farkın Bana benden de çok yakınsın, yakın Aman derim gitme, ayrılma sakın Ayrılığın vurur, öldürür beni… |
Anılar Ağlatıyor
Söyle ben sana karşı bir kusur mu işledim Sebepsiz yere beni neden bırakıp gittin Allah şahit aşkıma yalnız seni düşledim Sebepsiz yere beni neden bırakıp gittin Benden ayrılman için sana kim akıl verdi Bitmeyecek dediğin aşkın sona mı erdi Bin ömrüm olsa yine çekemem bunca dedi Sebepsiz yere beni neden bırakıp gittin Umutsuzluklar benim dünyamı karartıyor Senden ayrı yaşamak kalbimi sızlatıyor Gözyaşım kurumuyor, anılar ağlatıyor Sebepsiz yere beni neden bırakıp gittin Gönlümde kopardığın fırtınalar durulmaz Açtığın bu yaralar sen olmadan sarılmaz Sanma sakın mahşerde senden hesap sorulmaz Sebepsiz yere beni neden bırakıp gittin |
Anladım
Anladım yâr anladım Sensiz olamayacağımı Bugün son kez anladım Ben senin kıymetini Zaten biliyordum Sana hep koşarak Güllerle geliyordum Seni görmediğim gün Kahrımdan ölüyordum Anladım yâr anladım Sensiz olamayacağımı Bugün son kez anladım Bu benim senden sonra İstanbul’dan ilk gidişim Bu benim senden sonra Düştüğüm ilk gurbetim Çıkar çıkmaz yola Ateş olup sardı Her yanımı hasretin Bu kadar acı mıydı? Tadı gurbetin Gözlerimden döküldü Yaşlar damla damla Ateşlerde yaşanır mı? Günlerce bu gamla Anladım yâr anladım Sensiz olamayacağımı Bugün son kez anladım İçimi çeke çeke Sana el salladım |
Anlatamam
Bana büyük mutluluk yaşatıyor gelişin Seni görmek o kadar güzel ki anlatamam Çöle dönmüş gönlümü yeşertiyor gülüşün Seni görmek o kadar güzel ki anlatamam Kır çiçeğinden güzel, senin bu tabi halin Sanki gül bahçesinden bana uzanan elin Sen yanımda değilken, hep benimle hayalin Seni görmek o kadar güzel ki anlatamam Adın anarım, günde bilemem kaç bin defa Dünyaya değişilmez sende bulduğum vefa Aşkınla sürüyorum inanılmaz bir sefa Seni görmek o kadar güzel ki anlatamam Sen, benim şu gönlümde sonsuz kalacak yarsın Başkaları anlamaz, beni bir sen anlarsın Kolların bedenimi sarmaşık gibi sarsın Seni görmek o kadar güzel ki anlatamam |
Anlayacaksın
Sileceğim kafamdan seni, Hem de bu şehri. Önce sevineceksin ayrılıp gitti diye… Sonra döneceksin deliye. Anlayacaksın… Anlayacaksın… Vazgeçilmez olmadığını anlayacaksın… Ağrımayan yerlerinin ağrıdığını hissedeceksin Şimdiye kadar acılarla tanışacaksın Yükseklerden düşmüş gibi olacaksın Dışından belli etmesen de, içten içe ağlayacaksın Dilini tutsan bile gönlün beni anacak! Sana şimdi kim şiir yazacak Sana şimdi kim türkü yakacak Yüreğin derinden yanacak Sevmek neymiş… Sevilmek neymiş anlayacaksın Anlayacaksın ama çok geç olacak. Bir ileri bir geri gidip gidip geleceksin Sana verdiğim değeri kaybettiğini anlayacaksın Dilini tutsan bile gönlün beni anacak Gözlerin gözlerimi arayacak… |
Artık Sen Bilirsin
Hem beni dinlemiyorsun Hem de anlat diyorsun Ayaklarıma zincir vurup Koşmamı istiyorsun. Bana her hâlinle “Ne anlatırsan anlat Hepsi boş diyorsun.” Sen kararını vermişsin Beni defterinden silmişsin Cismen yanımda olsan da Ruhen uzaklara gitmişsin. Bana verdiğin umutlarla Gönlümde açan çiçekler Soldu solacak, Sana dil dökmemin Ne faydası olacak. Sen kararını vermişsin Beni defterinden silmişsin Cismen yanımda olsan da Ruhen uzaklara gitmişsin. Bilsem ki kalacaksın Elini, ayağını öperim Her şeyimi feda ederim Canımı bile sana Seve seve veririm. Daha ne anlatayım yâr Zorla tutamam seni, Artık sen bilirsin Beni öldürebilirsin… |
Aşk Oyunu
Ben gönüllü değildim; oyununa sen çektin Bu oyun, bir silahla oynamaya benzermiş Ateş etmek yok dedin,tetiği neden çektin? Meğer böyleymiş kural,kurşunu seven yermiş… Ben ağlarken karşıma geçip gülen sen oldun Şu aklımı başımdan alıp çelen sen oldun Gönlümü delik deşik edip delen sen oldun Oyunun bedelini candan seven ödermiş… Bir de söz vermiştin,sözünde duracaktın Benim ile çok mutlu bir yuva kuracaktın Yaralansam, yaramı aşkınla saracaktın Saymak istersen yar bak,kalbe kaç kurşun girmiş… Biliyorsun, sensizlik beni perişan eder Neşeler hayal oldu,gönlümden taşan keder Seni ben affetmeden sanma Allah affeder Bitmezmiş aşk illeti, ebediyyen sürermiş… |
Aşkım Sürecek
Sana olan bu aşkım ölsem de bitmeyecek Sen benim ruhumdasın, ruh bâki ölmeyecek… Gözlerin, gözlerimin önünden gitmeyecek Sen benim ruhumdasın, ruh bâki ölmeyecek… Dinmeyen seller gibi sana olan bu meylim Sensin benim hayatım, sensin canım sevgilim… Dualarımda açık, semaya iki elim Sen benim ruhumdasın, ruh bâki ölmeyecek… Kelimeler yetmiyor aşkımı anlatmaya Ben razıyım, kendimi ateşine atmaya Hazırım aşkın için zindanlarda yatmaya Sen benim ruhumdasın, ruh bâki ölmeyecek… Bir bilsen aşkın ile nasıl yanar tüterim Seni, kalplerin gerçek sahibinden isterim Yüzünü görür görmez dağılıyor kederim Sen benim ruhumdasın, ruh bâki ölmeyecek… |
Aşkınla Çoşarım
Ne mecnun Leyla’sını, ne Kerem Aslı’sını Seni sevdiğim kadar sevememiştir inan! Gören olmaz, ben gibi, gözleri yaşlısını Aşkınla alev alev benim ateşsiz yanan… Ne fark eder, uğruna gider çölde yaşarım! Bir değil, senin için binlerce dağ aşarım Sen varsın ya gönlümde; senin ile coşarım Ömrünü seve seve benim o, sana sunan… Gecemde, gündüzümde, düşümde, hayalimde Bakmaya doymadığım resimlerin, elimde Özüm, sözüm seninle, ismin her an dilimde Seni ta yüreğinden benim durmadan anan… Sen öyle tatlısın ki; çiçekler özü balsın Şarkıların sözü ol; âlem dinlesin, çalsın Seni çok sevmiyorsam, Allah canımı alsın! Senden ayrı dünyayı, benim, cehennem sanan… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.