![]() |
aa siz istiyorsunuz diye askerlikmi yapcaz oldu
|
bencede alınmamalı
|
bizim sizden neyimiz eksik diyolar genel olarak bencede alınsınlar
|
kendi askerliğimizi hatırlıyalım tabiki erkekler için diyorum: dişi sineğe bile neredeyse tuhaf tuhaf bakardık! şimdi annenizin nişanlınızın kız kardeşinizin o abazaların içine girmesini istermisiniz HAYIIIIIR
|
bence yapmamalılar ancak gene de bi sorulmalı yapmak isteyen bayanlar buyursunlar yapsınlar.
(obsession kankanın gösterdiği üzre olanlar mümkünse yapmasın, hatta yanıma dahi yaklaşmasın:))))))))))))))))))))) |
Alıntı:
|
bence yapmalılar ya erkeklerden neyimiz eksik yahu.. ben şahsen bekliyorum. çağırsalar hemen giderim. vatan görevi sonuçta..
|
Arkadaslar Simdi 2 cins in de kendine göre önemli zorlukları war erkeklerinkinde 15 ay askerlik kadınlarınkinde ise 9 ay karnında cocuk tasımak ve doğurmak.. Erkek arkadaslarımızın isteği üzerine kadınlar askere alınırsa bu sefer kadın arkadaslarımızda erkeklerde cocuk doğursun diycek :)) peki kim cocuk doğurmak istiyo arkadaslar :) kısacası 2 cins' in de kendine göre zorlukları war :)
|
bence hayır..
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.