www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   Abisi Yanlışlıkla Kardeşini Hamile Bıraktı.. (https://www.cakal.net/showthread.php?t=14226)

Karizmatix 03-17-2006 02:01 AM

arkadaşlar bu yazıyı tekrar okursanız belki notumuda okursunuz diye düşündüm bu olayın olma ihtimali vardır çünkü bir sperm yaklaşık olarak 48 saat oda ısısında canlı kalabilmektedir özel koşullarda ise bu süre bihayli uzamaktadır bu konu ilerki zamanlarda sağlık alanında sunulacaktır bilgilerinize.......

GeCeLeR 03-17-2006 02:15 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys
17 yaşındaki bir kızın karnı yavaş yavaş şişmeye midesi bulanmaya başlamış ve ailesi bu durumda kızlarının hamile olmasından şüphelenerek kıza baskı kurmaya başlamışlardır.. kimden bu çocuk , nasıl böyle bişey yapabillirsin vs. ama kız ısrarla hamile olmadıgını olmayıyacagını kimseyle birlikte olmadıgını söyler. bunun üzerine alır kızlarını doktorA götürürler ve doktorda kızın gercekten hamile oldugu ortaya çıkar.. köye geri dönen aile sinirden kudurmakta ve kıza bu çocugun kimden oldugunu sorarak öğrenmek isterler ama kız ısrarla bu imkansız ben kimseyle birlikte olmadım cevabını verir.. bunun üzerine aile meclisi toplanır ve 20 yaşındaki abisinin kızı öldürmesi kararı alınır.. abisi kızı evdeki av tüfegi ile vurarak gözünü kırpmadan öldürür ve gider jandarmaya teslim olur ama aile bu işin peşini bırakmayıp kızın kimden hamile kaldıgını öğrenmek isterler bunun için DNA testi yaptırmak ister ufak olan köyde bi çok delikanlıdan ve adamdan DNA testi için kan örneği alınır ve sonuç alınamaz ve abisindende kan istenir sonuç korkunçtur.. kız abisinden hamile kalmıştır.. Abisi bunu öğrenince bunun imkansız oldugunu böyle bişey olamıyacagını söyler ama eve yollanan bilirkişi heyeti bu olayın nasıl olabileceği hakkında evde incelemelere başlarlar ve şöyle bi sonuca varırlar..BANYO UFAK VE OTURARAK YIKANMAK İÇİN TEK BİR TABURE VARDIR, ABİ İLK OLARAK BANYOYA GİRMİŞ VE ÇIKMADAN ÖNCE MASTURBASYON YAPMIŞ, SPERMİNİN BİR MİKTARI O TABUREYE BULAŞMIŞ VE KIZ ABİSİNDEN SONRA BANYO YAPMAK İÇİN BANYOYA GİRMİŞ O TABUREYE OTURMUŞTUR VE BÖYLELİKLE ABİSİNDEN HAMİLE KALMIŞTIR.. ABİSİ 7 YIL HAPİS YATTIKTAN SONRA GELEN AFLA SELBEST KALIR KÖYÜNE DÖNER VE AYNI SİLAHLA KENDİNİ VURARAK ÖLDÜRÜR..

tıbben pek mümkün gibi gelmedi ????
araştıralım mı forum olarak ???

GeCeLeR 03-17-2006 02:16 AM

bende merak ediyorum sperm rahim içine girmeden(sadece rahme temas etmesi ile) bir kadın hamile kalabilir mi ?

sonnnefes 03-17-2006 02:31 AM

Alıntı:

İlk Gönderen GeCeLeR
bende merak ediyorum sperm rahim içine girmeden(sadece rahme temas etmesi ile) bir kadın hamile kalabilir mi ?

Kalabilir kanka....çok düüşük ihtimal bir durum...milyonda bir belki ama tıbben mümkün...

Karizmatix 03-17-2006 02:36 AM

Geceler kankam sperm Wc için soruyorsan İdrarın asit düzeni sayesinde ölür:)

sinan525 03-17-2006 02:42 AM

yok artık devenin nalı mı desem ama doğru diildir

GeCeLeR 03-17-2006 02:47 AM

ben sitemizin doktorundan açıklamalı biçimde cevabımı aldım

blAcksmith 03-17-2006 12:40 PM

hikaye güzel ama çoooookk saçma.bi kere o şekilde sperm rahime ulaşamaz ayrıca spemler o sıcaklıkta ve dışarda uzun süre yaşayamaz.ama saol azizim yinede

ismail44 04-15-2006 07:55 PM

doğrudur olabilir daha öncede duymuştum

aLeMDaR 04-15-2006 08:03 PM

ilginçç

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:41 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.