![]() |
Bana Ne Anlatmak İstiyorsun Gözlerinle
Bana ne anlatmak istiyorsun? Gözlerinle kalbime giriyorsun Sanki ‘ben seninin’ diyorsun Anlayamıyorum Sana sormak istiyorum ama kırılırsın korkusu yüreğimde Yada bende. Hazin bir sondan korkuyor yüreğim Bana ne anlatmak istiyorsun? Güzelsin İstesen her kez i peşinde gezdirirsin Ama kalbime giriyorsun Bana ne anlatmak istiyorsun? Sanki korku var gözlerinde Bana söyleyemediğin bir şey var Korkma Söyle! Kırmam seni Anlat bana derdin ne Seviyorsan gönlüm açık yüreğine Ama sende bir darbe daha vurma ezik kalbime Acıyor zaten Eski değil daha yeni Ne asır geçti ne de yıl Kalbim kırık sevgiliye Bana ne anlatmak istiyorsun gözlerinle? Seviyorsan severim seni istediğin her yerde Zaman geçmez ben sevdim mi bir kere Anlayamazsın nasıl sevdim diye Eğer ki sende seviyorsan Açıl yüreğime Sen de sev beni kalbinle… Uğur Çakmak |
Bazen
Her akşam böyleyim işte Hani sen bana bakarda bana da değer veren Olduğunu anlarsın belki diye Yazarım her gün böyle Tam senin görebileceğin bir yere çekilirim Sanki senden haberim yokmuş gibi Ne yapacağımı şaşırır aptallaşırım korkusuyla Atarım adımlarımı Hani söyledim ya Sonra Gücüm yeterse Çekilirim bir kenara Seni yazarım senden habersiz Sonra anlatmaya başlarım Tam senin duyabileceğin bir ses tonuyla Yanımdakilere farkılığımı anlatmaya çalışırım Sana farklı görünememe korkusu yaşamamak için anlatırım Aslında sana anlatırım yanımdakilere değil Bir umut hissederim uzaklardan Belki Hep sabırla başlayan cümlelerim Sonradan nefrete dönüşür Çünkü ses gelmez oralardan buralara Beklide gelir ama içinde ben yokum o seslerin Bir umutsun benim için Nasıl sevdim seni bilmiyorum ki Nasıl bağlandım bu kadar Nasıl yandım aşkına Her gece Her gece seni hayal etmeden bıkmadı yüreğim Gözlerimin nöbeti bitmedi Uykusuz ******* umutsuz yarınlar Bitmiyor ya şu ömür ona bile sinirleniyorum bazen Yaşadıkça acı çekiyorum çünkü Çekiyorum çünkü seni seviyorum Bir ümit kurbanıyım artık Gönül parça, parça yaşamak çok zor Uğur çakmak Uğur Çakmak |
Bakma Gözlerime
Bakma gözlerime ne olur Kaybediyorum kendimi Bağlanıyorum sana Tutamıyorum kendimi Uzaklardan olsada Bakma gözlerime ne olur Dayanamıyorum İçimde zaten derdin var Yer bitirir beni Bakıp da tazeleme Yakma bu yüreğimi daha Artık yetmez mi bu kadar ayrılık Artık sevmez mi yüreğin Dilimden olmasa da Figanımı duymaz mı kalbin Ruhum esir alınmış kahrolmuş hap sol muş kalbine Çıkmak için direnmiyor direniş uzaklarda bu gün yine Nasıl, nasıl demeye bile dilim varmıyor artık Nefesim bile bi acayip Kızıyorum ne yapayım Durmuyor artık kalbim Sıra, sıra dizilmiş dertler var ardımda Artık gülmek istiyorum Tebessüme kanmak Coşmak eğlenmek acaba bunlar ne demek Ben gözlerine ilk bakışta Sildim hayatımdan bunları Seni sevmeye başlar başlamaz Kaybettim yarınları Her akşam el açıp fısıldarken duaları Sen dualarımı aldın bense yakarma rı mı İsyan etmedim hiçbir gün Unutamam yarada nı Fazla uzaklarda değilsin Yakında sın yola çıkınca karşımda Güneş vurunca gözüne Hani o parıldaması var ya Ben bakayım gündüz gece Yine kanmamaya neyse Ama sen Bakma gözlerime… Uğur Çakmak |
Ben Eskiden Yaşamalıydım
Ben eskiden yaşamalıydım... bir çocuk nefes almaya başlar ilk göz yaşlarıyla, bir heves anlı yararcasıyla nefsi gıdıklar bu hayat nedir demeye dili varmaz kimsenin korku gözlerinde bir perde kesiliverir ben eskiden yaşamalıydım yokluğu öğretmeliydi hayat bana var olduğuma şükür etmeliydim şimdi babamın parmağından tutup ısırırken pamuk şekerimi ben onu istemeden sıkmalıydım dişlerimi. ben eskiden yaşamalıydım ki bilmeliydim bu günün kıymetini.... Uğur Çakmak |
Ben Giderim Hakka Doğru
Ben ağlarım gündüz gece Garip kaldım boynum yerde Hani Muhammet im nerde Ben giderim hakka doğru Yalan yola saptım gittim Doğru yolumu yitirdim Şeytan bırak hakka gidim Ben giderim hakka doğru Şeytanın hilesi çoktur Münafığın yolu yoktur Aç kalmışım azık yoktur Ben giderim hakka doğru Uğur Çakmak |
Ben Yerlere Düşmeye Alışığım
Ben alışkınım dert çile çekmeye.... At üstüme.... korkma düşmem yerlere; Düşsem bile, Ben yerlere düşmeyede alışığım... Uğur Çakmak |
Beni Öldürmeye Yemin Mi Ettin?
İçimi bir sıkıntı kapladı Yine mi geldin… hani gelmeyecektin beni öldürmeye yemin mi ettin? Uğur Çakmak |
Beni Sevseydin Eğer
Beni sevseydin eğer Gitmezdim buralardan Yalnızlığa gömülmezdi hayallerim Bir kör kuyuya atmasaydın beni Şiirlerim yarım kalmazdı Işığı görürdü belki gözlerim Ve tevazu gösterirdim hayata Yağmur ormanlarında gibi Sırılsıklam yalnız kalmazdım göz yaşlarıyla Sen farkında olmadan Gezerim bazen yanında Seninle konuşur seninle dertleşirdim Yıldızlar yalan söylemez ya..! bazen bir bulut girer aramıza Sonra beni görüp kahrolur Çekip gider uzaklara Bir anlık sensizlik zor gelmeseydi Beni sevmeni beklemezdim Söylemesen de bana seni seviyorum diye Ben kalbinden beklerdim. Beni sevseydin eğer Karanlığa mahkum kalmazdım Korkmazdım karanlıklardan Her gece bit korku yaşamazdı yüreğim Uçacak gibi çarpmazdı kalbim Ağlamazdı gözlerim Yanmazdı yüreğim Zırh olurdu sevgin açık yüreğime Savaşırdım hasretinle Eğer ki Deşmeseydin yaralı yüreğimi Kanı durur ümidiyle Dermanı yaren yapar onunla eğleşirdim Bir kuru dal misali fırlatıp atmasaydın Bu gönül ırmağına set vurup durdurmazdım Her yolun önü kesik her yol sana çıkmazdı Beni sevseydin eğer Bir yanda cennet varken Cehenneme dalmazdım… Uğur çakmak Uğur Çakmak |
Beni Zalim Yapıp Zulmümden Korkma
Beni zalim yapıp zulmümden korkma Ben sana zulm etmem zalim olsan da Bir kalpsiz peşinden koştum yıllarca Anladım ki değmezmiş geç olsada Ben yıkıla, yıkıla harabe oldum Hasretin adını zalimlik koydum Zalimden zulümden bıktım yok oldum Bırak Allah aşkına artık boğuldum Ne kadar sevsem de anlamadın ki Yüreğimi bir kez söndürmedin ki Başka sı var beni hiç görmedin ki Hakkımı isteme haramdır sana Dilime her zaman kahır geliyor Mutluluk dünyada beni sevmiyor Bu yaptıklarını rabbim görüyor Ahrette mahşerde ne yapacaksın Uğur Çakmak |
Benim Resulüm
Bilmiyorum ki ne yapsam şimdi Ağlayıp sızlayıp yansam mı şimdi Kimse anlamıyor benim dilimi Muhammet im sen anlarsın beni Yaralıyım ben yaramı sarsan Yüreğimi küllerden kurtarsan Gaflete dalarım sana yanmasam Gel kurtar ne olur beni resulüm Senin ümmetinden oldum şerefle Yanıyorum *******i hevesle Sana yanmayı şeref bilirim Ey şerefli resul gelsene bize Gel de bütün cihan murada ersin Nur cemalin görüp kendine gelsin Bunca dert içinde senle sevinsin Çöller içinde gül benim resulüm Benim peygamberim oldun Mekke de Üzüldün seni göremedik diye Uhud da dişin yere düştü diye Kahrolur yanarım benim resulüm Sen bir güneşsin aya benzersin Bizleri aklından asla silmezsin Ümmetim diye feryat edersin O canlar cananı benim resulüm Bir yel esince rahmet inince Dilime sele vatlar gelince Hayal ediyorum ravza önünde Orada yatan benim resulüm Allah nida etti ha bibim dedi O canlar canına selam indirdi Gelmiş geçmiş günahlarını sildi O günahsız yetim benim resulüm Kaç asır geçerse geçsin durmasın Azrail’im gelip canımı alsın Şeytan gitmesin yanımda kalsın Eğer ondan başka yari seversem Ya resul Allah, Ya habib Allah Salat salam olsun sana inşallah Gözlerim doluyor ya resul Allah İmdat ne olursun gel kurtar burdan... Uğur Çakmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.