![]() |
Bilmiyorum
Keşke beni terketseydin, O zaman bilirdim varolup olmadığını, Bilirdim, tükenmiş, yıpratılmış da olsa birşeylerin olduğunu, Bilirdim, bir zamanlar sevdiğini, Ya da hep seveceğini, Şimdi hiçbir şey bilmiyorum, Keşke beni terk etseydin! Gülsen Gönenç |
Ayrılık Miğferi
Ne kadar da uzun zaman geçti aradan! Anlatacak çok şeyim vardı aslında. Sakın anlat deme, anlatamam... Sen yokken dil susmaz, kalem durmaz. Bir ayrılık miğferiydi beni koruyan. Ya şimdi? Gülsen Gönenç |
Bitkisel Yalnızlık
Varlık; Varlığın içindeki yokluk. Umarsızlık; Umarsızlığın içindeki yalan. Boşluk; Boşluğun içindeki sevda. Bitkisel bir yalnızlık. Gülsen Gönenç |
Boğaz
Söylenemeden içime akan duygular, Karşımda Boğaz, Boğazım düğümlendi. Boğaz'a karışan duygular, Gözlerinden uçan kuşlar, Bakakalan ben. Gülsen Gönenç |
Cadı
Beni kendine karşı değil, bana karşı korumalısın. Ben bana rağmen sevdim seni. İçimdeki cadı hiç durmadan kara büyüler yapar, mutsuzluk büyüsü, kapris büyüsü, çocukluk büyüsü, ayrılma büyüsü… Cadıyı yokedemezsin, Büyülerini engellemek için sevmek yetmez, Özen, ilgi ve şefkat gerek. Gülsen Gönenç |
Cam Fanus
Işık geçirmeyen bir ortamda Girdim cam fanusa Kapağı kapamak asıl sorun O da sayende oldu Böyle işte Senin yardımınla Sensiz Kimsesiz Girmeden önce fanusa Huzur denilen şey belki oradadır dedim Şimdi diyorum ki Huzur denen şey var mı? Gülsen Gönenç |
Cellatların Yıkandığı Hamamda Tellak Olmak
Su alıp götürür üstüne sıçrayan kanı Cellat sanır ki, o suyla gider mahkumun ölüm anı Oysa akan sadece sudur Kan kokusu hep kalır Adam yıkandıkça rahatlar, çıkar Sonra taşıdığı mahkumların ruhları canlanır Otururlar göbek taşına Anlatırlar yaşamlarını Ölüm anlarını Dinlemem yetmez ki onlara Ben onlar gibi öldürülmedim ki Ne yapsınlar? Sıkarlar boğazımı Bağırtırlar İnletirler Ama asla kendilerine yapılanı yapmazlar Öldürmezler Bilirsin ya nasıl olsa öldürmeyeceklerini Devam edersin orada çalışmaya Başka yapacak ne var ki dersin Aynı cellat gibi, aynı mahkumun ruhu gibi... Gülsen Gönenç |
Cesaret
Kaybederim diye korkmadıkça Emeksiz kazanılmış aşk; Dönüşmez sevgiye. Umurunda olacağı gün: Cesaretimin olacağı, Geç kalınmış bir gündür. Cesaretim yok değil aslında. Sana üzülüyorum, Bulamazsın böyle aşkı ve türevlerini. Gülsen Gönenç |
Cinayet
Kusursuz bir cinayet işlemeliydim,seni kalbimden çıkarmak için, Bir bıçak darbesi bitirdi herşeyi. Kanarken deştiğim kalbim için için, Kusursuz bir intihar oldu. Gülsen Gönenç |
Çabuk Gel
- Canım Babam'a - Nefesini duyacak, Şiir dolu yüzünü görecek, Huzurunu koklayacak, Eline dokunacak, Doya doya öpecek Kadar yakınım... Bitmeyen gecenin karanlığında, Kapını aşındırdı; Gözyaşlarım, Sessiz çığlıklarım, Dualarım... Bu can sensiz olamaz derdin. Buradayım. Çabuk gelirsin değil mi? Gülsen Gönenç |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.