![]() |
Arada bir hatirlasin yeter
Bir gun gelecek olecegim bakin Su diyari terkedipte gidecegim yakin Ne olur yarimi aglatmayin sakin Soyleyin arada bir hatirlasin yeter Herseye care bulunur olume asla Aglayip sizlanarak kalmasin yasta Uzulupte sakin ola olmasin hasta Soyleyin arda bir hatirlasin yeter Dunyanin sonu degil isine baksin Cocuklara beni beni anlatsin Birlikte oturup dualar yapsin Soyleyin arada bir hatirlasin yeter Hüsamettin Güven |
Asigim ben ogretmenim
O mekanda olmasaydim Guzel kizi gormeseydim Hayallere dalmasaydim Asigim ben ogretmenim Gordugum o gunden beri Dusunurum *******i Neden bir daha gormem onu Asigim ben ogretmenim Tesaduf ya ogretmenmis Bir daha gelmeyecekmis Beni sonkez gormeyecekmis Asigim ben ogretmenim Hüsamettin Güven |
Ataturk''um
Atam senin yerin dolmaz Turk milleti sensiz olmaz Cumhuruyet hic yikilmaz Rahat uyu ataturk''um Vatan bayrak namusumuz Senin eserindir biz koruruz Gerekirse hep oluruz Rahat uyu ataturk''um Kem gozlerle bakamazlar Eserine dil uzatamazlar Bu vatani satamazlar Rahat uyu ataturk''um Hüsamettin Güven |
Avrupa
Ne cok bitmez paran varmis seninbe Sevdalandim ciktim yola derdinne Tek sucum birtek lokma rizk be Keskem onu vermeseydin avrupa Vatan diyar terk eyledim bak sana Boynu bukuk kaldim burada vah bana Uyum falan sagliyamadim atsana Keskem onu vermeseydin avrupa Ev bark aldim bak ben senin paranla Saldin beni anlimdaki karayla Maneviyat sifir olmus ne fayda Keskem onu vermeseydin avrupa Caddelerde sarisinlar cok imis Gozum gonlum hic onlarda yok imis Sana kalsak bu pislikler hak imis Keskem onu vermeseydin avrupa Hüsamettin Güven |
Aynaya hic baktinmi
kiybet eder gezersin iftiralar edersin dogrulugu sevmezsin aynaya hic baktinmi yalan dolan hep sende serefsizlik var sende ardamar,mi yok sende aynaya hic baktinmi cirkefligin yuze vurmus adiligin hep duyulmus kotuluk,se naminmis aynaya hic baktinmi Hüsamettin Güven |
Azrail beni bekler
bir gun bende olecegim bu diyardan gocecegim saadet serbeti icecegim azrail beni bakler sanki gunum belli olmus gonlum deki guller solmus ilkbaharim kis-a donmus azrail beni bekler Allaha tek borcum var olum varin simdiden goturun beni topraga yatirin azrail beni bekler hey azrail ne beklersin cektirmeden canim alsin tutundugum tek dalimsin azrail beni bekler Hüsamettin Güven |
Bakacagim sonuna kadar
Herkes bunu boyle bilsin Yuce allah sahit olsun Benim babam yalniz sensin Bakacagim sonuna kadar Ufak defek darginliklar Hayatin cilvesi bunlar Kotu hisse kapilmasinlar Bakacagim sonuna kadar Allahimin lutfusun sen Ben de senin oglun isem Canim babam emin olsen Bakacagim sonuna kadar Mali mulku gozum gormez Babam senin yerin dolmaz Bu dunyada neden gulmez Bakacagim sonuna kadar Lazim ise kanim sana Al vereyim canim sana Gul yeterki doyasiya Bakacagim sonuna kadar Hüsamettin Güven |
Bayram gelmis neyleyim
magrur olan su gozlerim dolarken kara,kara dusunerek dalarken sorunlar dort bir yandan sararken bayram gelmis neyleyim icimde kanayan yara varken bahtsiz basima dert dolarken cigerlerim parca,parca kanarken bayram gelmis neyleyim mutlulukla henuz tanismamisken benim bahtim her gun biraz daha solarken yanliz yavrular icin yasarken bayram gelmis neyleyim sicak yuva nedir bilmemisken sevenler sirtimdan hancer vurmusken kimse gelip su halimi sormazken bayram gelmis neyleyim Hüsamettin Güven |
Bekle bir gun sana gelecegim
Ellerime kelepce taksalar Beni zindanlara atsalar Cimbiz ile etlerimi kopartsalar Bekle bir gun sana gelecegim Cellat boynumu vursa Bu beden cansizda kalsa Mapushaneler mezarimda olsa Bekle bir gun sana gelecegim Boynuma ipi gecirseler Saadet serbetini icirseler Vaz gec sevme onu deseler Bekle bir gun sana gelecegim Hüsamettin Güven |
Bekledim seni ama nafile be gulum
buyuk bir umutla yolunu ozledim o guzel boyunu hos olan o sahane huyunu bekledim seni ama nafile be gulum kalmisim suan sensiz ve yalniz umarim birgun gelirsin ansiz bekletme olurum belki zamansiz bekledim seni ama nafile be gulum kosarak gelmistim sohbet etmeye seninle karsilikli stres atmaya nasip degilmis gidiyorum simdi yatmaya bekledim seni ama nafile be gulum Hüsamettin Güven |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.