![]() |
Ağa Düştüm Balık Gibi Çırpındım
Olmayanı yaptım zoru başardım Önüme çıkanı yendim gönderdim Ağladım yılarca ben hiç gülmedim Acılar kol gezdi bende toplandı Ağa düştüm balık gibi çırpındım Yavaş yavaş canımı aldılar Yazı bekliyordum güneş çıkmadı Sel bastı cesetim toprakta kaldı Yol uzun bitmez kişans bana gülmez Bir gün uslanırsa geriye dönse Kimse engel olmaz gelse yanıma Kara duman gitmiş güneş doğacak Azmı yatım ben bekledim yolarda Tanıyan geçerse selam gönderim Havasını ben buradan özledim Sizin ordan gelen havasını getirmiş Şimdide hazır ol tutmayın beni Sarılıp kokunuza öyle hasiretim Alacam ne varsa havesım benim Sizi seviyorum ispat edecem Navruz Kaplan |
Ağaçlar Yaprağı Dökmüş Çıplaktır
Buralar çok soğuk oralar nasıl Ağaç yaprağın dökmüş çıpraktır Kendime sordum neden böyleyim Yeşilim kalmadı buraya kış geldi Karada yürken yolda iz kaldı Başımda ki şapka güneşi kesti Oğlum bastonum du kızım nefesim Kurudu göz yaşım geçti bunca yıl Karda ben yürüdüm sulandı gözüm Boş ver dedim yola devam yürüdüm Döndüm eve yorulmuşum demedim Yorgun düştüm ihtiyarlık yaklaşmış Havalar çok soğuk yerler buz tutmuş Yuvadaki kuşlar çıkmaz aç kalmış Kurtlar havlıyorlar karda ne bulsun Beni bulsada kurt yesede kurtulsam Evde yatamadım soğuk isınmaz Tek başıma burda ne yapım ki Tanıdık uzakta yakın kim gelir Navruz burda ağlamaya alışmış Navruz Kaplan |
Ağır Ödedim
Senin için ben yaşlandım burada Ortada çocuklar bıraktım sana Sevgi ağır geldi atıldım burada Sevginin bedelini ağır ödedim Biz işte ayrıldık rahat edersin Suçu yükleme sende fazladı Senin için kabul etim her şeyi Sevmenin bedelinin ağır ödedim Küsme kaderine sen çok şanslısın Sevginin çoğunu ben sana verdim Kimsede olmayan talih sendedir Sevmenin bedelini ağır ödedim Boşuna bunca yıl geçmiş habersiz Yaşamadım ki ben seni sevdim Ağlayarak birkaç yılı saymadım Sevmeninin bedeli çok ağır oldu Yılarca nefretle yaşadım senle Ne yapmam gerek çocuklarım var Ne yaparsa yap borçluyum halen Sevmenin bedeli çok ağır oldu Halende sizin için burda yanlızım İyi ki var çocuklarım deyilsin yanlız Benim işim sizinkinden daha zor Sevmenin bedeli çok ağır oldu Adımı demeyin duysa kızacak Navruz a alerji olmuş bir kere Duva etsem sancak o bedua Sevmenin bedeli bumu olcak Yıktı yuvamızı şimdi rahat ediyor Sağa sola saldırıyor işi zor Geçmiş artık geri dönüş yok artık Sevmenin bedeli çok ağır oldu Navruz Kaplan |
Ağladım Ben Doyunca
Aklım karıştı dün gece rüyalar karışık Tez açtım kapıları baktımki kimse yok Aklımdan çıkmadı ki o siz yada biriniz Gün boyu çok ağladımtelfonlar çıkmıyor Bazan sel gelir göze benide götürüyor Hayel o an kurmuşum götüsün beni ora O anki hayelimdir nice evler yıkıyor Bir bani götürmüşse benden olan kalıyor Sevginin deposunu ben kendimde topladım İsteyen varsa gelsin kapım ona açıktır Kin nefreten uzağım olanlar hiç gelmesin Sevgi için yarandım benim adım Navruz dur Navruz Kaplan |
Ağlamaktan Şişti Benim Gözlerim
Ağlamaktan şişti benim gözlerim Geleceksen gel yada haber ver Bu ceza benimi nerde işledim Yazdım cezaları bitmez çekmekle Taksit gibi bana ceza yükledin Bir gün elbet biter sana soracam Bana neden bu cezalar yüklendi Yazdım cezaları bitmez çekmekle Beni sev demedim kararın yanlış Doğru yaptın ise hiç gerek yoktur Bukadar gadarca davranma artık Yazdım cezaları bitmez çekmekle Navruza yaptılar haksızlık herkes Üstüne gitmedim bıraktım halha Ben katil deyilim bu kadar ceza Yazdım cezaları bitmez çekmekle Etrafta o kadar çirkef adam var Düştüm ben içine çıkması zordu Yalvardım tanırıya bana yardım et Yazdım cezaları bitmez çekmekle Navruz Kaplan |
Ağzımın İçinde O İşte Sensin
Ağzımın içinde kim var desene O işte sensin başkası yasak Seni doyrurum aç bırakmam ki Kendim aç kalırım sizi bırakmam Ferhat benim gibi aşkı yaşadı Ağladım yılarca yasak koymadım Karşımda dursanız çek git diyemem Kendim aç kalırım sizi bırakmam Birgün ölürsem o ben deyilim Sevinir birisi gizli gömsünler Arkamdan gelirse yasak koyulsun Kendim aç kalırım sizi bırakmam Belkide incitmiş olmuşsam belki Özür dilesemde çok geç kalmışım Bin sefer yalvardım gelmedi demiş Kendim aç kalırım sizi koyamam Yasak koydum yalan söze gelmesin Başkası deyil ki bu benim parçam Ben ezildim sizin için ne yapım Navruz benim adım aç kaldım burda Ağlasamda ben çok çektim burada Nefesimi tutum gelseniz ne var Yalvarmam bir daha zaten ölüyüm Navruz öldü doğmuş gömsün tanıyan Navruz Kaplan |
Ah Alma Demiştim
Toz penbe dünüyamı nasıl karaltın Düşmüşsün gününe yolun yokuşlu Enişin de zordu ben orda yokum Ah alma demiştim daha bitmedi Küstüm bütün canlı olan her şeyden Senden çektiyimi unutmak zordu Cansız olan her şeyzarar vermiyor Canlı olan her şey kapıyı kesmiş Sen söyle ben nere desen gidecem Senden laf gelmesin iyi söz yoktur Kötüler toplanmış senile kalmış Yolumu şaşırdım akıl koymadın Gelmeye korkarım tutsak edersin Ağlatın yılarca kör oldum burda Sürgün etin sevdiklerim yanında Bin yerimde iz bıraktın insafsız Parçaladın beni şimdi gül orda Navruz Kaplan |
Ah Vah Hiç Boşa Çekme
Ah vah hiç boşa çekme orada Sen ve ben çekmeliyiz fazlaca Şükür etmeliyiz bu bize fazla Cam gibi çocuklar sevgi veriyor Ne verdik istiyoruz ben bilmem Sen ol ben borçluyum istemem İsteseler ödüyemem borcumu Marfet doğurmak bakmak deyil ki Çocuğa çocuk gibi baklmalı Bakmadığın çocuk senin deyil ki Ne verdin alamadın geç kaldın Vermişsen alırsın yok ki yerinde Çocuk bir ağaçtır salanır her gün Güneş sevgi hava ister her yerden Doymaz ki sevgiyi ister her gün Çocuk işte budur bakarsan büyür Ne verdin geriye alırsın fazla Borçlu kalmaz çocuk ödüyor hemen Fazlası var isesaklar sonuraya Çocuk bunun adı kalmaz aldığı Babası Navruz dur borçlu kalmaz ki Kimne aldı bir okadar da bendendi Borçlu kalmam *******i yatamam Gelsin herkes alsın bende varsa borç Navruz Kaplan |
Alacağımı Verin
Sefil oldum yaşayamam burada Ne oğlum var nede kızım burada Minet etmem ben beklerim sizleri Alacağımı ben alırım bırakmam sizi Askerliğimi yaptım hiç ağlamadım ki Bu kurbet beni ağlatıyor her gün B u görev bitmez ki yen başlıyor Veda yemeğı var gelmeniz gerek Yılda bir sefercik görsem ne olur Uzak diye yalanlara baş vurma Telfon mektup hatlar bozuksa Kabahatı bende açık söyleyın Belki unutmuşsun e beş üzeridi Yanında cami o gün pazar kurulur Sor kime adımı de gösteriler evi Ne canın isterse alcağım o günü Kime ne lazımdır bana söylesin Annesi sakız ister babası kaymak Merco gülşah erkan ne ister ki Dedvay sepete konulur o anda Dedesi Navruzdu babaları karışmaz Gidinceye kadar ne yecekler ki Aşağıda büfesi herşey var orada Torunlarıma ayıt ne yeseler bedeva Ağalara beleş bendendi Navruz Kaplan |
Aldın Benim Elimden
Sevecektim koymadın kiburada Nasıl dayanırım şaşırdım burda Mıh gibi aklımda gezdim burada Acılar çok çektim senin elinden Mahrum etin ortak olan sevgiden Bereber ağladık berber güldük İçimi boşaltmak gelmişse o gün Telofon evde en sadık dostum Sayenizde çok rahatım burada Ara sıra şikayetim elbet oluyor İstemem ki her gün sıraya koyun Bende burda azda olsa gülüyüm Göz bebeğım dedim birtane deyil Altısı avcumda kokusu çoktur Sırada torunlar beni tanıyor Kokusu halen burada kalmış İhtiyacım benim size elbet var Azda olsa hepinizde biraz var Madi deyil ihtiyacım yok zaten Manevi yıkar beni o da sizde var Aradım yok olmuş sevgi burda Bakmazlar yüzüme sevmen gerekir Adıres verdiler sizi dediler Gelmişim kapında dilenciyim ben sevgi bu işte Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.