![]() |
Sevgiye
Uzanmış yatağımda Alnıma sarkmış saçlarımla, Başım dikilmiş tavana. Gezmekteyim ovalarda, dağlarda... Ve yakacaktım bir sigara daha. Yananın kim olduğunu görsemde Dalgınım günlerdir şu küçük odamda Bir başımdaydım bu koca dünyada... Hazalım yoktu yanımda, Gözyaşları akıyordu yüreğimin ortasına... Girdaba girmiştim şu gün ortasında Nasıl da isterim sevdaya uznmaya... Günlerce kalmıştım zamanında... Daha bir çocuk yaşında Küçük mazgalıyla Kör soğuk o hücrede Tanık olmamıştı bedenim, acının böylesine... Nasılda sevmiş bu yürek? .......... .......... |
Ve Bırak Git
Bırak git.. Munzur gibi deliyim durulmam! Korkma... Nelere tanık bu tarih Uçurumlardan atlayan kızların... Karanlığıyla git git.. .......... .......... |
Ve Onlar
Ve onlar İki can İki sevdalı, İki uçurum çiçeği İki yoldaş, O an Tek yürek kesilmiş Amed Surları gibi dikili, .......... .......... |
Ve Yüreğim
Ben ve ben Ne garip yalnızlık Yalnız olmak içine dalmak... Ve beni, kendimi Ve bendeki seni aramak .......... .......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.