![]() |
_HaSrEt...
_HaSrEt Sen ben Ve Üşümelerimiz Resim kirlenmesin Ölelim Poyraz Rahme düşen bir tek Kar tanesi Soğuk Isıt içimi Şiir Vazgeçer miyim senden *Soluk, soğuk üşümeler titrek hüzün baz hallerim telaşlarım, acelem ecele koşuşmalarım...* |
_İnci.
Sarı papatya, kırmızı gül, beyaz zambak, siyah laleler.. pembe düşler içimden geldi bu peki ye ufacık birde buse iliştirdim attım rüzgarın koynuna salına, salına. sokağına düştüm yar... |
_İnsan Kırıkları...
İnsan kırıkları her yanım acı içinde hayat kadın başına yalnızlık karsımda dık duran gerceğin ta kendısı ölüm arası buselerle acınmış yatırın beni yarım sevişmelere dilimden dusen cenin acıdı kefensız ırmaktır sevdam salın benı yalnızlığıma bir başıma çekerim günahlarımı.... |
_Kızıl...
düşünüyorum da boyadım şu an günümü senin rengine kadın sacların gibi kızıl ya ben..! ... benim rengim istermisin duygularım gibi olsun kızıl.! .. bilmem ki anladın mı ben anlata bildimmi kendimi sana hüznü sunuyorum soluyacak olursak aşkı iz olsun aslında her şey boşluk sana daldım boşluğun içinde kaldım o kadar güzelsin ki kadın..! .. tenimde kıpraşma dilimde çözülme oldun ya kalbim! gül ne olur sen dert etme beni ben söyleyemem ki Seni S e v d i ğ i m i....... O kadar hüzün doluymuş ki hayat bir bedeli var her nedenin. Buruk bir anı var içimde Sızı var atamadığım ta ki ölene kadar dinmeyecek Belki de artık dinmeliyim nasılsa seni sevdiğimi bir daha hiç söyleyemeyeceğim... Nasılsa bizim kızımız olmadı ki Çiçek... |
_Meleklerde Ağlar...
Hicranı çoktan bitmiş resme sığmayan nur. aşka inat hayata tutsak m e l e k l e r d e a ğ l a r........ yeter ki ruha sığsın aşk aşk olsun ayrılık koksun sana küstüm aşk gözünden damlayan onca yaş kurumadı su gibi ırmak gibi sel oldu aktı aşk a ğ l a d ı... |
_Mor Alev...
Sen aşk, Sen yıldız. pırıldamak en son ana kadar sadece senin yüreğinde senin için ben ışık ben sana tutsak mor alev kızılca kıyamet sana tutsak |
_SahiP...
Kelebek Bahar dalında süs Asılmış Dönence Gün döngü Yudum.yudum Moskado Şarap tadında Sirtaki Dön dünya Tohum toprağa Toprak bedenime. Sahip... ^^Ucu ucuna yaşamalı hayatı, ne korku nede yalan. Toprak nasılsa etime sahip olacak. Ya kalbim.! ^^ |
_Seni Seviyorum Aşk...
Bilinir ki Her taşın altına bir kurbağa gerek Bir sürü dere var orta yerde Üstümüze atlayan mutlaka bir Allah’ın kulu gelecek Bastıkça Taşın böğrüne Yine sana sevgim bağıracak ölümüne Ben yıllar oldu Hala kendimi ekerim Ne aşklar biçtim ne duygular Ne suratlar gördüm keyifli sarı İçimin kanadığını hissettim Her damla yas Sana armağan ettim Ben sazlığın bağırtısı Kutsadım yüreğim, azat ettim sensizliği.... |
_SeS...
lale zar aşk hükümdar olmuş ses titremiş gönül bir demet kokun sinmiş üstüme gül dudaklarında ki buse yapışmış kalbime sen ömrüm sen ah sen vicdan rahatsızım hayat sol yanımdan al beni sakla ört üstümü akşam gecenin karartısın da kızıl saçların tenime değdi aşk..! .. yüzüm yüzünde kaldı gül kırmızım sevdam Seni SEVİYORUM...... |
_Sevda yanığım...
Sevda yanığım... Her gün yeniden kurulan hayat akşamında mehtap sanki yüzün gibi kadın bir yanı alaca karanlık diğer yanı pamuk... sana rastladığımda ben hazırlıklı değildim sevgilim teninin kokusunu aldığımda astım efkarımı sensiz ölmektense yüreğimi kanatmayı istedim ah aşk dokunmalarım olmasa yüreğine neylerim seni... sen..! .. yalnız ve mahcup bir kadın kor dudakların aşkı şiirlerimle süslenmiş öpülesi kadın sen sabahın soğuğunu içtiğinde kıskandığım tenine dokunmaları var rüzgarın offfffff kadın sevda yanığım sarıldın her yanıma al beni tutsaklığım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.