![]() |
Annem 'e 2
Dolan bir sene sensiz ve özlemle Elbet bende geleceğim bir gün yanına Belki yarın belki yarından da yakın Sensiz geçmiyor be anam Arkada umudu ben olanlara bakıyorum Umuda bekleyenler de bitecek anam İşte o gün buluşacağız İçimdekiler bende saklı sevgili annem 365 günün geçmesi kadar sensizliğe alışmak Alışmak yanlış alışmaya çalışmak Geçmiş günleri hatırlamak rahmetle anmak Senden yana gelen iyiliklere teşekkür yazılanlar Giden gelmeyecek ne bahara ne kışa Umudum rahat yatmana Dualarım seninle canım anam.... 19.09.03 Erol Şen |
Aşk
Tanımlar değişse bile aşk aşktır Büyüsüne kapılınca koyverirsin herşeyi Hatalar uzar uzadıya kırmızı kağıtlara Paylaşmak sadece sevinçlerde olmamalı Ayrılamıyorsan bir türlü birleşmelisin Devamlı bir yarın eksikse Gerçekten sevildiğine ve sevdiğine inanıyorsan Bazı varolanlara katlanmalısın diğer yarın gibi Eğer seviyorsan yanında o l a m a s a bile Kalbi yanındadır ölene kadar bilmelisin Eğer arayamıyor soramıyorsa Bu senden vazgeçmiş demek değildir Yaşamak varken güzellikleri Boşver dünyanın ne dediğine Sevenin 3 tane canı var çok sevdiği ve ayrılamadığı Özlemler, acılar, kahırlar dayatmalar neden Sevenin sevgisi ve aşkı sonsuzken... 29.01.2002 Erol Şen |
Aşkı öğrenmek
Çok uzak görünür aşkın varlığı O karşına çıkıp seni karıştırana kadar Çözülmeyecek kadar elin ayağın dolaşır İnanmazsın hayatının akışını değiştireceğine Aşk kapını çalınca kalbin kıpır kıpır En önemlisi gözlerinin önündeki tek resme İleriye bakarken gözlerin Karşındaki aşkındır inanamasanda O yaşatıyordur sana en güzel ulaşılmaz duyguyu Ruhu güzel sevmesi güzel Aşkı? o her şeyden güzel Güzel günler onla olmalı bu tek dilektir... 12.01.2001 Erol Şen |
Aydınlık Gülüm
Yıldızlar şahidim sevgime Gecenin gizemli karanlığıda Sakin sukunet içindeki denizde Bulutlar gizlemiyor ayın aydınlığını Haykırmaya kalkınca sevgimi Sessizlik susturuyor beni Birde yasaklar gündüze koşan Deniz haykırmam için dalga gönderiyor Kanatlarım yok yanına gitmek için Yada yelkenli rüzgarla birlikte gidecek Her gece düşüncelerimde sevgim Düşüncelerimde hasretlerim Sevmek içinde seven gözlerimin Mavinin ela ile birleşmesi sessizce Gözlerimizin ışıkları parlıyor aşıkça Bir süre sonra gözlerde aşk pırıltıları... 19.02.2002 Erol Şen |
Aynalar
Habersiz gidersin düşünmezsin Seni bekleyenler meraktadır ardından Ayna kenarına minik bir not bile bırakmadan Gittin yeni doğacak aya edilen yemin gibi Umuda yelken açan yeni gün gibi Goncaya dönen gülün doğumu gibi Dalında açan umut çiçekleri gibi Sevgi bahçesine akan aşıklar gibi Birde aynalar var barışmadığım Bakan ama görmeyen ben Yaşayan ama göstermeyen aynalar Kaybolmuş gitmiş bedenden yürek çarpıntıları Bedendeki ruhun gidişi gibi Aynalar yansıtmıyor aksini Işık tutmak bile yetmiyor batan güne Gün bitiyor gece geliyor amansız... Kısır döngü anlamsız çaresiz Gece biter gün doğar yaşama akar Gecede yaşananlar gündüze yiter Gündüz örter geceyi aynalar göstermez... 19.03.2002 Erol Şen |
Ayrılan Yollar
Zaman biten sevdaya dönmez ki Yitip giden sevdalar yankı vadisinde Geri dönüşünü beklemek hayal Vadide ki taşlar da küsmüş sevdalara Bitmeyen istekler öldürmüş sevdayı Paylaşılan güzellikler solmuş bitmiş Körelen kalbin gülen yüzü de Yeni isteklerin hayırlı olsun Gidenin arkasından yanmak niye Elindeyken değerini bileceksin ey fani Yıkılan gönlün tamiri olmaz ki Belki hatıralar kırık kalpte Şarkılar gibi olamaz dı hayat Bir dargın bir barışık Kangren olmuş yaralar yok hayatta Kesilip atılıyor zor da olsa Yeni sevdalar lafı hep dillerde Öz de sevdanın kapıları kapanırken Dile gem vurmak elde değil Yıkık kalpler kulübünde Hayat mutsuz yaşansa da Mutluluk çiçekleri benim olan Onlar yeşeriyor umutla hayata Yeni filizlere elleyemezsin kırılır Emeği olan sen değilsin ki Hakkın yok hayatlarla oynama Bırak onlar mutlu açsın hayata Değişmez düşüncem bundan böyle Ayaklarıma kapansan biten sevdanla Var git derim yeni aşklarına Aramam sormam unuttum sevdanı Dedim ya hatıralar gönülde kalan Zamanında bilinmeyen kıymetler aklında ki En zor günümde yanımda olmayan sen Annesini kaybeden ben, nerdeydin ey fani? Sakın ha sakın arama biten hüznümün üstüne Nelerden vazgeçmiştim senin üstüne Kör eden sevdanın ışıltılarıyla Anlamadın sevmedin gönülden Bırak artık yakamı küllenmiş çığlık ateşinde... 07.01.03 Erol Şen |
Ayrılığın başka adı
Bugün geri gelmeyecek dünde öyle Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim Bir daha yaşanacal olsa yine yaşarım Kaybedilen yada kazanılana ardıma bakmadan Hani kalbinde yer eden insanlar vardır Hani seninle hep güzellikler düşlemiştir Sana göre yalan ama gerçek olanlar Bilirsinde kabullenmek zor gelir Kötü sözler beklenirse güzelim Daha çokkkk beklersin Duyulamaz ki yok ki Yaşananlara nokta koyamazsın... 16.02.2001 Erol Şen |
Batan Güne
Gün batarken gündüzden Karanlığa akar düşünceler Yaşanan gündeki hayatlar Işık olur geceye Belki kandil belki fener Aydınlatınca hayatların gece ışığını Yıldızlar ve ay da şahit aydınlığa Gönüller bir başka gün batımına... 13.5.2002 Erol Şen |
Bedensiz
Kimlik arayan bedenmi gördüm ne Beğenmeden yüzyıllardır dolaşıyor gibi Armudun sapı üzümün çöpü Kim beğenmiş se aldanmış Kabullenmiş Ben hala büyümedim derken zamana İçindeki çocuğu öldürme yaşayan bedene Olgun yıllar geliyorsa hayata Yaşam azalıyor zamana Özgür ve serseri gönüller Bedensiz mi ne Şeffaf gezen bedenlere bakarken Olmadı gülüm yaşama.... 10.10.2003 Erol Şen |
Ben güneşim
Güneş yakmayacak ben istemezsem Ben istemezsem şafak sökmeyecek Sen şafaksın ben güneş Yakacaksa güneş yakacak Bulutlar örtsede solgum yüzümü Rüzgar götürünce bulutları Şafak sökmeye yüz tutunca karşıki tepeden Ben güneşim yakacaksa güneş yakacak Şafak sökerken karşıkı tepeden Ben doğacağım sevgilerimle Isınacak sevgiye susamış kalpler Ben güneşim yakacaksa güneş yakacak 07.05.2002 Erol Şen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.