![]() |
Aşık Olmam Sana
Gün olur girersen bir gün kanıma Vururum hançeri o sol yanıma Ağlayıp sızlamak uymaz şanıma Aşık olmam sana söz veriyorum Volkana dönsen de içimi yaksan Dizine yatırsan yüzüme baksan Şimşekler misali ufkumda çaksan Aşık olmam sana söz veriyorum Baharım olsan da yaşarken kışı Sarsan gözlerime en tatlı düşü Konsan pencereme ey anka kuşu Aşık olmam sana söz veriyorum Sahrada kalınca yağsan üstüme Diz çöküp otursan gönül postuma Damla damla dolsan vuslat testime Aşık olmam sana söz veriyorum Hiç haber vermeden çeker giderim Tenime kurşunu dizer giderim Bedenim toprağa eker giderim Aşık olmam sana söz veriyorum |
Aşk
Aşk,bazen ateştir. Tıpkı! Benim sana yandığım gibi. Bazen, nazlı gelinciktir, Yeryüzünde açan. Eşsiz güzelliktir o Tıpkı! senin gibi... |
Aşka Dair
Umutlar ekiyorum aşka dair, Bu kentin sokaklarına. Sevgiler açacak bir gün, Yorgun kaldırım taşlarında. |
Ayrılık
Beklenmeyen veda günü Bir gün elbet gelir canım Ayrılırken ellerimiz Adım adım gelir sonum Gece çöker şafağıma Zehir düşer dudağıma Gözlerimden yanağıma Damla damla akar kanım Aşka dair düşler biter Yüreğimde umut yiter İçim yanar sinem tüter Alev alev her bir yanım |
Ayşe
Görünce seni, bak deliye döndüm Kuş oldum başımı kumlara gömdüm Roma’yı yakacak ateş’ dim söndüm Döküldüm yerlere serildim Ayşe Bir kulum elinde masumum sabi Ateş de kavrulmuş kazanın dibi Ayazda bekleyen bir deri gibi Saz da tel misali gerildim Ayşe Kapandı gözlerim seni göreli Gönlüme muhabbet çulu sereli Bir bakıp da şöyle gülüvereli Daldan tane, tane derildim Ayşe Kapıldım giderim meçhul bir yöne Sanmam bacamda ki bu ateş söne Mevlana misali hep döne döne Taksit taksit sele verildim Ayşe Sanma bu sinemde çiçekler açar Bakıp da halimi görenler kaçar Mevsimin vaha’ya kuraklık saçar Dertten dilim dilim yarıldım Ayşe |
Bana Sorma
Bana sorma boşuna, Seni ne kadar çok sevdiğimi. Gözlerimdeki gözlerine, Gök mavisi bakışlarıma sor. İçime gömdüğüm sevdana, Ellerindeki ellerime, Seni saran kollarıma, Kokunu getiren rüzgarlara sor. *******i derdimi anlattığım Gök yüzündeki yıldızlara, Gördüğüm rüyalara, Bitmeyen kabuslarıma sor. Her sabah doğan güneşe, Dolaştığım kumsallara, Seni anlattığım martılara, Dertleştiğim dalgalara sor. Baharda açan çiçeklere, İsmini yazdığım ağaçlara, Seni sorduğum kuşlara, Döktüğüm yaşlara sor. Sor ki söylesinler sevdamı, Sor ki söylesinler Seni ne kadar çok sevdiğimi. |
Bayram
Umutlar yeşeriyorsa eğer Her gönül yurdunda, Açıyorsa sevgiler bir bir İnsanların can otağında, Demir atmışsa gülücükler Yanakların çukurunda, Leylekler mekan tutmuşsa eğer Yuvaların bacalarında, Yaşanmıyorsa göçler, İşsizlik ve açlık Kol gezmiyorsa sokaklarda, Bir üniversiteyse her genç Bu vatan topraklarında, Kurulmuşsa otağımız Evrendeki yıldızlara, Bayramlar dostum O gün bayram olmalıdır. Bayramlar o gün, Bayram gibi kutlanmalıdır…. |
Beceremedik
Aşkla bağlanmıştık hani ikimiz Pamuktanmış demek koptu ipimiz Neredeydi hata neydi suçumuz Seninle sevmeyi beceremedik El ele tutuşur yürürdük yolda Sen durabilseydin tuttuğun kolda Zamansız ayrılık çıktı bu falda Seninle sevmeyi beceremedik Asilik sanma ki verir asalet Gurur denen duygu aşka felaket Anlamadım asla, vallahi hayret Seninle sevmeyi beceremedik Her günün bir başka günü tutmadı Sözlerin bu aşka sevgi katmadı Ne kadar çırpınsam yine yetmedi Seninle sevmeyi beceremedik Aklın havada her zaman bir karış Bitmedi gururla verdiğin yarış Gönüller yıkıldı olmaz ki barış Seninle sevmeyi beceremedik Karşıma gelirdin boynunu büküp Kalırım diyordun maziyi yakıp Gözün aydın bitti amansız takip Seninle sevmeyi beceremedik |
Beni Hatırla
Sende akıtırsan bir damla yaş gözlerinden, Yalnız akşamlarında o an beni hatırla. Dalarsan anılarına için buruk sevecen, Düşün benim de sevdiğimi o an beni hatırla. Seyret gökyüzünü aç bak pencerenden. Bir yıldız durur yapayalnız kendiliğinden. Umutsuzdur belki sabahın geleceğinden. Düşün anlamaya çalış o an beni hatırla. Hasret tohumlarını ekmişse en derinden, Ayrılık zinciri kırılmıyorsa bir yerinden, Arıyorsam çılgınca her gün seni yeniden Düşün bulmaya çalış o an beni hatırla. Belki çok uzaklarda olacağım senden. Belki uzansan tutarsın ellerimden. Belki, belki her şey o gün başlar yeniden. Düşün kaybolan yılları o an beni hatırla. |
Benim Gibi
Bir gün olur devran döner, Vurulursun benim gibi. Volkan olur sinen yanar, Savrulursun benim gibi. Öğrenirsin neymiş keder, Kör talihin sanma döner, Umutların bir bir söner, Kahrolursun benim gibi. Yanağını silen olmaz, Saçlarını öpen olmaz, Ölsen gitsen bilen olmaz, Tükenirsin benim gibi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.