![]() |
Aşkı 20 Geçiyor
Gel desem Geleceksin Biliyorum Çok delisin Saate bakıyorum Aşkı 20 geçiyor Vakit çok geç Susuyorum.... |
Aşkın Rengi
Elimde fırçam Aşkı boyuyorum Sanki elimdeki Kurşun kalem Her rengi Griye döndürüyorum Oysa ki İçimden geçen ne? Yaptığım ne? |
Ben
Bir yüreğim var benim Sımsıcak güneş gibi Ama, onu Sevginin olduğu yerde bulup Yalanın olduğu yerde kaybedersin. Hayallerim var benim Alplerin zirvesinde açan kardelen gibi Ulaşılması çok güç Ama, onlar Ufacıcık,masumane fakat kışkırtıcıdırlar. Sevgilerim var benim Yağmurlar gibi Kimi zaman çılgın Kimi zaman sakin Ama, o Yağdımı hep üstüne üstüne. Öfkelerim var benim Çakan şimşekler gibi Ama, onu Hava bulutlanmadan da görürsün Birden başlar ve ortalık yakar Söndürmek için küçük bir busa yeter... Ruhsel Barışçimen... |
Ben le Sen
Beni Benden çıkardım Sen kaldın. Benden Seni çıkardım Sıfır kaldı. Beni Sana böldüm Bir sürü sen oldum. Beni Senle çarptım Aşk oldu, Aşkım oldun... |
Bendesin
Yüreğim de senin sevgin Tenim de sıcaklığın Nefesim de soluğun Avuçlarım da ellerin var... Yüreğim bende ise O zaman Sen de bendesin... |
Beyaz Gül
Öyle çaresiz bakma yüzüme Belki bakışlarını okuyamam Bana sen anlat Bana sevgini anlat Seni seviyorum demek zorsa Tut ellerimden Heyecanındanda sakın korkma Gözlerime bak ve saçlarıma dokun İnan ben sendende heyecanlıyım. İşte o an... O an herşeyi unut Bana sıkıca sarıl Kulağıma seni seviyorum de. Son noktayıda dudaklarıma koy Öylece dudaklarında kalayım. Bunların hepsi bu kadar zorsa Bir beyaz gül yolla Ben genede anlarım. |
Beyaz Güvercin
Her sabah uyandığımda Şarkılar yollarım sana Yüreğimin şarkısını, Bizim şarkımızı Duyuyormusun onu? Her gün sevgilerimi Yolluyorum sana Alıyormusun onları? Sarıyormusun yüreğine? Gün batarken sana en son Beyaz bir güvercin yolluyorum Tüm umutlarım yüklü onda Sakın bana geri yollama... |
Bilmediklerim
Hiç aklıma gelmezdi Kahverengiyi de sevebileceğim Gözüm, gözüne değene kadar Hiç bilmezdim bu kadar Duygusal olduğumu Sana, Mektuplar ve şiirler yazana kadar Benim bilmediğim daha çok şey var Dokunmak gibi,sevmek gibi Öpmek gibi,sevişmek gibi Söyle bana! Şimdi onları kim öğretecek? Ben karşıyaka'ya mahkum biri Sen ise yanımda olmıyan sevgili... |
Bin Yıl Daha
Bu sabah uyandigimda yüregimi üsüten ne kadar olumsuz pencere varsa hepsini kapattim... Sadece umut yönünde bulunan penceremi açtim... seni seyrettim oradan uzun uzun....nasilda huzurlu bir esintin vardi bastan asagi beni dolasti... sardi... öpüslerin kaldi simdi aklimda bir de sicakligin... bu umutla bin yil daha yasatirim ben seni yüregimde... ve bin yil daha beklerim geleceksin diye... |
Borcum Olsun
Sana; Bir ask borcum olsun Duygularimi aynı tutamadıgım için... Kendime; Bir hayat borcum olsun Sana takilip Günlerimi mahvettigim için... Dostlarima; Bir merhaba borcum olsun Ortadan kayboldugum günler için... Tanrima; Bir can borcum olsun Yasama yeniden baslamak Istedigim için... Hayat! ... Sana hiç bir borcum yok Senden sadece Alacaklarimi istiyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.