![]() |
Başka Bir YERDE
Ben hep bıraktığın yerde kaldım, Bazen bir karın yere düşmesi gibi, Bazen bir çocuğun kardan üşümesi gibi.. Düşe kalka büyümesi gibi Ben hayatı bir çocuk gibi masum sandım... Bilemedim hayatın yuvalar yıktığını Ve her cinayetinden yine masum çıktığını Sen ağlarken kahkahalar attığını, Gördüm işte,şimdi anladım Anladım hep yerimde saydığımı Doğduğum gün başlamış çilem... Küçükken sandığım mutluluğum yalanmış, Yalanmış havadan sudan tat aldığım... Etrafımda gördüğüm her insan Bu yalanın bir parçasıymış... Ben hep bıraktığın yerde kaldım, Eli boş,yüzümde olmayan sevinçle Gözümde yaş Sırtımda bin dünyanın yüküyle, Bu defa hayatın değil,senin kapını çaldım... Ben hep bıraktığın yerde Seni aradım... Ve gerçek mutluluğun Sana kul olmaktan geçtiğini Bu defa anladım Anladım o zaman hayatın Her türlü cilvesinin Sana vız geleceğini Anladım bekliyor beni çocukluğum Ve delikanlılığım...yeniden başlayacağım Değil mi? herşeye,başka bir yerde |
Bazen
Bazen kabus gördüğün gece olurum Bazen dilindeki en son hece,bazen Sen olurum sensizliğimde ve bazen Kahrolurum seni hatırladım diye.. Bazen üzerinde yürüğün toprak Bazen üzerine yağan yağmur,bazen Yüzüm güler sana ve bazende kızarım Kendime,seni unutamadım diye... İlkbahar olurum bazen ve bazende Kış kadar soğuk olurum,göç olurum Senden uzaklara gitmek için,neden? Yinede beraberimde sen olursun... Bazen soluğun kadar yakın olurum Bazen deli eder beni yokluğun ve Bazen de gözyaşı olursun,sen ve sen Sonu gelmeyen tozlu yollar olursun... Binkere ölürsün hayalimde bazen Bazen gülüşün canlanır her yanımda, Katil olurum... bazen ben vurulurum İşte sen tetiği çeken el olursun... Bazen yollar sana bağlanır ve bazen Gözlerin gözlerimin içine bakar Bazen veda ettiğin sahne canlanır Bazen o son sözlerin içimi yakar, İlkbahar gibi ihtiyaçsın sen bazen Bazen de gerçek olmayan bir rüyasın... Ey sevgili bıraktığın dağda kar var.. Artık buraya güneş batıdan doğar.... |
Beklerken
beklerken bilmediğim bir yalnızlık değil bu seni bekliyorum ama gelmeyeceğini de biliyorum... bilmediğin birisinin peşinden gitmemelisin hayallerini yarınlara taşı benim peşimde tüketme hayallerini benim işte en sefillerin başı gelme şimdi benim olduğum yere ve seni ben yarın oluncaya kadar ben burada beklemeliyim sitem değil gelmemen için dua etmeliyim... beklerken hayat duruyor yine de beklemek güzel olmuyor güzelim... hayatın aynası yok ki ve hayatın posta adresi yok kime şikayet edeceksin,kimi? ve sen nasıl affettireceksin kendini nasıl? ve nereden yine hayatıma gireceksin de gidiyorum bile demeden,gideceksin... bende bu pencereden bakacak yine yolunu bekleyeceğim.. kaç akşam olacak ve daha kaç sabah bir hayali değil seni beklerken... beklerken saat işliyor beklemek güzel olmuyor ama seni beklemek başka güzelim... |
Ben
Altın değildim Ama gümüşte olmadım Hasret seni bir ömür boyu Her dakika çektim İkisinin ortası Ne yalan ne gerçektim... Sen gülsen ben dikenim Senin gibi kokmasamda Senin eksik yerinim Farzet ben Yunus um Onun gibi olamasamda Yürüdüğüm yol o nun... Yalan değil Ama sen bana inanma, Gerçekte söylemiyorum, Çölde suyum Gölde susuzum Aslında ben sen im Senin gibiyim.... |
Ben Askerim
Dörtyüz otuz gündür, saat 06:00 da Muntazaman kalkan benim, Her sabah aynı elbiseleri giyen benim, Ve her sabah dişlerimi fırçalayıp Sakal traşı olan benim... Yine kahvaltıda, Biraz peynir,iki-üç zeytin Bazen çikolata,bilemedin yumurta Veya o meşhur süngeri Midesine atan benim... Sonra mıntıka yapan Hep aynı yerleri Aynı ağaçları,aynı insanları Gören benim... Bazen gerçek,bazen yalandan yere Gülümseyen benim... Spora çıkan benim' mecburen' Sonra tabi ki saat 09:00 İctima! _Bölük burayı dinle _Rahat! _Hazır ol! _Sağ baştan say. _1,2,3,4 diye sayan benim... Ben askerim... (not: saat 09:00 dan sonrasını da sonra anlatırım) |
Ben Askerim 2
Saat 09:30 ictima bitti... dağıldık görev yerlerimize, İSTİKAMCIYIM her sabah bu vakit, malayı elime alan benim, veya boya fırçasıyla direkleri boyayan benim. sonra çimleri sulayan benim, ve ağaç diken,bazen budayan kesen,gözünü budaktan esirgemeyen benim ve bir gül açtığında o gülü koklayamayan benim... sigara içmediğim halde efkardan sigara yakan benim... LEVAZIMCIYIM yüz seksen arkadaşa yemek yapan dağıtan benim... patetes soyan benim çamaşır yıkayan benim bulaşık yıkayan benim bazen yemek olan benim... ve ben askerim... saat 01:00 öğlen ictiması _toplan! _bölük burayı dinle! ! _rahat! _hazır ol! _sağ baştan say! _1,2,3,4 (not: saat 01:30 dan sonrasını da sonra anlatırım) |
Ben Askerim 3
Saat 01:30 yine görev yerlerimize dağıldık, ve akşam ictiması NİHAYET! bir akşam daha oldu bir gün daha bitmek üzere, _sağ baştan say _1,2,3,4 günde üç kere sayılan benim _ıstırahat et bu sese mübtela olan benim... yatmalı mı televizyon mu seyretmeli, ya nöbet varsa, ya birde geceyse, gecenin 02:00 sinde kalkan benim... öyle ya en iyisi yatmalı hayal kurmalı bazen elime kalemi alıp hatıra yazan benim yatarakta sabah olmuyor ki herşeyden önce uyunmuyor ki öyle hemen gözünü yumduğunda lafı uzatmayayım kısaca ben askerim... (not) :02.00_04:00 nöbetim varmış cephanelikte,garajda nöbet tutan benim... |
Ben Delinin Biriyim
Ben delinin biriyim Seni sevdiğim için Yine delilik yapıp Terkedip gitmeliyim.. Zira esirin oldum Gölgen oldum ben senin, Doğru yoldan da sapıp, Şeytana uydum senin için. Delilik seni sevmek Senden de vazgeçmek Kalbini kabe yapıp Bir sana secde etmek.... Akıllılık terketmek Seni terkedemedim. O yüzden ben deliyim Seni sevdiğim için... |
Ben Hep Seni...
Ben hep seni Kalbimde saklamıştım Birbaşıma kaldığım günden beri Senden başkasına Yasaklamıştım Kalbime ve gönlüme Girmesini... |
Ben Neden?
Ben neden sevdim, Bu kadar çok seni... Neden unutamadım... Hayalin gözlerimin önünden neden gitmez, Bu hasretlik niye bitmez... Sende niye gelmezsin gittiğin yerden... Ölmek mi zor,sensiz olmak mı? Anlayamadım, Kavuşmak istedim sana kavuşamadım. Hem yokluğuna alışamadım da... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.