![]() |
Babam
Bize Hayat Veren Rabbim Senden Razı Olsun Babam Hiç Durmadın Dinlenmedin Çalıştın Çabaladın Bizim İçin Ömrünü Harcadın Babam Ne Yapsakta Sana Hakkın Ödenmez Bize Yaptıkların İnkar Edilmez Senin Yokluğunda Bizler Bir Hiçiz Bizi Hasretine Koyma Hey Canım Babam Elvan Sarım |
Bakmayacağım
Hasret Kalsam Bile Senin Yüzüne Bir Gün Bile Dönüp Bakmayacağım Yalanlarla Dolu O Sözlerine Bir Gün Bile Olsun Kanmayacağım Martılar Konuşup Gelseler Dile Acımaz Haline İnsanlar Bile Taş Basıp Ben Seven Kalbime Bir Gün Bile Adını Anmayacağım Elvan Sarım |
Başkasını Sevemem
Sevdiğim Sen Canım Sensin Damarımda Kanım Sensin Benim Aşkım Yanlız Sensin Başkasını Sevemem Ben Bana Hayat Veren Sensin Benim İçin Çok Özelsin Seni Sevdi Deli Gönlüm Başkasını Nasıl Sevsin Senden Başka Birini Ben İnan Asla Düşünemem Dünyaları Verselerde Ben Başkasını Sevemem Elvan Sarım |
Ben bir küçük ceylanım
Ben bir küçük ceylanım Tek başıma yaşarım Annem babam yok benim Hep üzülüp ağlarım Zalim bir avcı vurdu Annem ile babamı Ne istedi onlardan Bakın dağıttı yuvamı Şu küçücük yüreğim Çok acılar yaşadı Zalim avcı yüzünden Bu ceylan öksüz kaldı Hem keder hemde hüzün Gizlidir gözyaşımda Ben şimdi ne yaparım Tek başıma ormanda Elvan Sarım |
Ben güzelim demesin
Neşeliyim çok neşeli Ben bu aşka düşeli Benim canım sevdiğim Dünyaların güzeli Ben güzelim demesin Sevdiğimi görmeyen Bende sevdim demesin Yar uğrunda ölmeyen Altın sarısı saçları İnce kalem kaşları İnan beni öldürecek O güzel bakışları Elvan Sarım |
Ben dedemin torunuyum
Ben dedemin torunuyum Sevgi merhamet doluyum Övünmek gibi olmasın ama Türk oğlu türk oğluyum Bu cennet vatan bizim için En değerli varlıktır Tek amaçımız İlerlemek Silahımız uygarlıktır Kim bu cennet vatana Ediyorsa ihanet ALLAH onu kahretsin Gülemesin ilellebet Varmı bizden daha büyük Varmı bizden daha yüce ALLAHIN izni ile Kavuştuk biz bu güce Gelin birlik olalım Gelin dimdik duralım Zaman birlik zamanı Beraber tek yumruk olalım Düşmanlar sevinmesin Üstümüze gülerek Vatanımızı koruyalım Bir araya gelerek Elvan Sarım |
Beni Affet
Ne Oldu Biranda Darıldınmı Bana Dün Yoktun Bugün Yoksun Yarın Acaba Dayanamaz Kalbim Hiç Yokluğuna Bir Hatam Varsa Ne Olur Beni Affet İstersen Hiç Konuşma Ama Beni Bir Dinle Sonra Beni Affettiğini Söyle Elvan Sarım |
Benim Canım Öğretmenim
Annem Gibi Babam Gibi Canından Can Verir Gibi İlgilendin Hep Bizimle Benim Canım Öğretmenim Hiç Kızmadan Sabredersin Uslu Durun Yavrum Dersin Anne Baba Hakkı Gibi Emek Verdin Öğretmenim Okumayı Öğretensin Haydi Yavrularım Dersin Bizim İçin Çok Özelsin Benim Canım Öğretmenim Elvan Sana Dua Eder Öğretmenim Canımsın Der O Mübarek Elin Öper Benim Canım Öğretmenim Elvan Sarım |
Benim Yanlızlığım
Hani Seninle Beraber Dolaştığımız O Sokaklar Varya Şimdi Sensiz Bomboş Çok Sessiz Kalmış Elele Kolkola Senle Beraber Islanıp Gezindiğimiz O ******* Varya Şimdi Sabah Olmazmış Bütün Bunlar Neden Biliyormusun? Senin Yokluğun Benim Yanlızlığım Aynı Zamanda Senin O Zamansız Gidişinin Yüzünden Vefasızlığın Kitabını Yazdın Övünebilirsin Çünkü Sen Vefasızın Birisin Elvan Sarım |
Benim canım çocuklarım
Allah verdi sizi bize Neşe kattı evimize Layık olun sevgimize Benim canım çocuklarım Şükredelim hep Allaha Düşürmesin bizi dara Fayda verin bu vatana Benim canım çocuklarım Hakkım size helal olsun Yarınınız mutlu olsun Bayramınız kutlu olsun Benim canım çocuklarım Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.