![]() |
Haydar DÜmen Ve Zekerİya Beyaz
|
Alıntı:
Seni gidi senii:) >> > >> > >> >Camii hocasi hanimlara vaaz veriyormus. Kadinlardan biri sormus >> > >> >-Hocam bir doktorla yatarsak onun cezasi ne kadar? >> >- 3 sene demis >> >-avukatla yatarsak? >> >- 5 sene >> >-ogretmenle yatarsam? >> >- 4 sene >> >- peki hocam hocayla yatarsam? >> >- seni gidi seniii sen cennete gitmek istiyorsun galiba...http://www.turkbetcenter.net/forum/i...es/biggrin.gif |
tüm mankenler
mehmet ali erbil hülya avşar seda sayan kankalar bu saymakla bitmez..... |
hocam sende amma sormuşsun yani... aslında soruyu şu şekilde değiştirsek daha kolay olacak; televizyonda kimi dövmek istemiyorsunuz????
|
* zekeriya beyaz
* Haydar dümen * öğleden sonra kadın programı yapan bayanlar * ibrahim tatlıses * erman toroğlu * banu alkan * şu yeni yetme sanatçılar (kliplerinde iki bayan oynatarak ünlü olanlar) |
KEREM CEM dallaması
|
m.erbıl
seda sayan gulben ergen zekerıya beyaz( ıykkk) lerzan mutlu (ay böö geldı bu kardan uff salagın tekı saten) petek dıncoz kral tv ve vjlerı kusm aydın hatıce ıbo nıhat doganü ızet yıldızhan (ay uyuzoluyorum buna yaa) sanem celık gohan ozen (kurbaga suratD:) hayt bılgısı ve oyuncularını hadıse asena huysuz vırcın kıbarıye tatkan serdar ortac mahsun kırmızıgul emrah(hehe emrah yetıss:D) uf sımdılık bukardarr ıste hepsıne uyuz oluyorum bunların |
konuyu açtığın için teşekkür.bakıyorumda herkes dolu dolu.demekki hakkaten bunlar hakediyor.Ben önceliği müsadenizle spor yorumcularına veriyorum.Dövmek istemek ne kelime valla az bile...diğerleride arkadaşların yazdıklarıyla hemen hemen aynı ama sinirle aceleci davranmışlar sanırım.ayrıca ilk 10 u belirlemekte fayda var.VATANSEVER 26 kardeş içimi okumuşsun.
|
memet ali erbil, reha muhtar, uğur dündar, zekeriya beyaz, savaş ay, yakılıyooo diye şarkısı olan sarışın kimdi adı gelmiyor aklıma onu da dövmek istiyorum, tuğba özay ve bir dizi var ya; sihirli annem.. ordaki tüm oyuncuları ve yapımcısını ve hatta o diziyi çekecem diye vakit harcayan kim varsa hepsini.. ne uyuz bi dizi ya o öyle :)
|
Mehmet ali erbil , uğur dündar , seda sayan ya kardeş bu konuyu açtında yaz yaz bitmez şimdi bu:))
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.