![]() |
Bİrader Elİne Koluna SaĞlik .. Bazi FotoĞraflarada İnsanliĞimdan Utandim..saolasin Allah Razi Olsun Bunu İnan İÇten SÖlÜyorum.. ArkadaŞlar Herkes Halİne ŞÜkretsİn .. Allahim Sana Bİnlerce ŞÜkÜr Bİnlerce...
|
kardes ellerıne saglık,mutlaka ıbret alıp halımıze sukretmemız lazım,
|
eline sağlık kardeş o insanları gördükçe içim parçalandı.
|
Kahrolsun Emperyalİzm
|
kanka o çocuklar yokmu kanatsız melekler onlar beni bitirdi kim ne derse desin
bizler nankörüz konu için teşekkürler bunları sokaklara afiş yapıp asmalı bazıları insan olduğunu hatırlamalı |
güzel çalışma, teşekkürler.Eline sağlık..
|
fotograflar gercektende cok can alici nasil bir dünyada yasadigimizin ciplak öyküsü,yanliz kafama bisi takildi arkadas kusura bakmasin(kunduraci70)forum piskopati arkadas yaw bu resimlere karsi verdigin tepki dogal onu anladimda elindeki silah ve piskopat lakabin biraz tuhaf yani sonucta bu resimler sidettle beraber ortaya cikan görüntüler dimi??????????amacim kirmak degil elestirmek bir hatam olduysa özür
|
Halimize şükretmek lazım ALLAH hepimizi korusun böyle insanlık dışı manzaralar görmekten bıktım artık ALLAH sonumuzu hayırlı eylesin ve herzaman şükretmesini bilelim...ellerin dert görmesin kardeşim..
|
çok teşekkürler
|
tüylerim diken gibi oldu...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.