![]() |
osman baydemir öyle bir şey söylememiştir sözleri tamamen basın tarafından yanlış yansıtılmıştır bu derece önyargılı olmayın biraz mantıklı çözümler bulun bu ülke ancak bu şekilde kardeşçe yaşayabilir,yoksa bu şekilde asalım keselim öldürelim şeklindeki gerici düşüncelerle kimse bir yere varamaz ben bu şekilde düşünen arkadaşları bir kez daha düşünmeye davet ediyorum...
|
Alıntı:
|
Öncelİkle Hepİnİze Selamlar ...
Olay TÜrk KÜrt Ayrimi DeĞİldİr.kİmlİĞİ Ne Olursa Olsun "bÖlÜcÜ" Fİkİrler Harİcİ Hepİmİz Kardesİz .ÇÜnkÜ Ayni Vatanin Suyunu İÇİp Vatanimiza Hİzmet Sunmaya Calisyoruzdur.. BaŞkalaaari Gİbİ Suyunu İÇİp "Çakallik" Yapmiyruzdur.. Kolay Gele KardeŞlerİm.... |
türk kürt kardeştir..!
kürdistan diyerek 30 bin vatan evladını öldürdüler.bayarağımızı yaktılar.aptoya özgürlük diyerek sokakları savaş alannına çevirdiler.parklardaki çiçeklere bile zarar vermeyi T.C. devletine zarar bildiler.binlerce polis ve asker çocuğunu babasız,binlerce anayı evlatsız bıraktılar.kurtuluş savaşında ermenilerle bir olup askerimizi sırtından vurdular.şeyh sait deyip ayaklanma başlattılar.diyarbakırı başkent yaptılar ama biz hala geniş düşünecekmişiz.nereye kadar?bizden *****isteyinceye kadarmı? |
Alıntı:
SAYGILARIMLA NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE |
Ya bu osman b. kimin elamanı?Bunu ve bunun benzelerini kullanıyolarki halklar arasında kargaşa çıksın.İki şerefffsizzin sözüne bakıp onun peşinden gidecek varsa sonu kuzey ığragın dağlarında biter bunu bilsin..
|
arkadaşlar kürtün iyisi ölüsüdür...daha neistiyolar ..özgürlükmüş allah aşkına onları sıkan ne kürtçe srbest oldu yayında yapılıo benmle aynı okulda okuyo ve daha fazla imkana sahip çünkü tüm üst düzey yetkililer kürt...kürtlerin nasıl birbirine destek olduğundan bahsetmeye gerek yok heralde...kürt türk kardeştir falan hikaye benimkardeşimi kundaktaki evladımı öldüren insan olamaz insan olmaya benim kardeşim olamaz..bizim büyüklerimizde özür dliyorum bu tabir için...bizde iş yok...adamlar kardeşiz deyip watana kasdediyo hapsedildi die apo die bi kansız içi eylem yapıo ama biz 30000 şehidin arkasından sadece üzülüoruz ...ben gemlikliyim apo geldiği gün deniz bile taştı gemlikte ama bi tane adam gibi adamda çıkıp biz bu kansızı istemioruz demedi...adam idam mahkumu senelerdir ..sırf onu yaşatmak için idam cezasını kaldırdılar kimin sesi çıktı hiçkimsenn ama o kanı bozuklar hapsedildi die eylem yapıolar...kısaca biz türküz allaha şükür deyip yatıoruz bizdede iş yok ''kusura bakmayın sewgili türk kardeşlerim''' TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTURRR''''
|
bence bu kürt sorunu değildir aynı vatan altında yaşıyorsak hepimiz türküz .
sorun pkk sorunudur apo ve benzerleri GERÇEKTEN cezalarını çekmedikçe bu pkk sorunu da çözüme ulaşamaz |
en iyi kürt ölü kürttür kardeşler bunu hiç aklımızdan çıkarmayalaım lütfen
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.