![]() |
rica ederim dostum.
biz ne için warız.. selametle.. |
bizde yanındayız kankalar,
|
arkadaşım paylaşım için teşekkürler ama linki kontrol etsen iyi olur linke tıklayınca bu sayfa tekrar açılıyor
|
kankalar bazı linkler uzun omurlu olmuyor, yetişememiş olabilirsin, ama yeni link ekledim, kolay gelsin
|
sağol..
|
dostum cok tesekkürler ama su programın nasıl kullanılacagını detaylı bi şekilde anlatırsan cok büyük iilik yapmıs olacaksın...şimdiden cok tesekkürler ama mutlaka bekliyorum.....
|
teşekkürler paylaşım için
|
kullanımı hakkında bilgi isteyen kankalar durum sundan ibaret, oncelikle proyu ındırıp, tıklıyoruz karsımıza çıkan ilgili yerleri dolduruyoruz mail adresi vs, yani kendı mail adresımızı yazıyoruz, bilgiler bize gelcek o bakımdan, sonra diğer ayarları program default kullanıyor yani bizim pek kurcalamamıza gerek yok, ayrıca saglam olması açısından programın ikonunu değiştiriyoruz resim ve ya baska bir ikonla degıştırıyoruz, sonra bir kere kontrol ettırıyoruz, ve email kısmına yazdıgımız e maili kontrol edıyoruz, mail gelmişse sorunsuzdur, sonra serveri oluşturu tıklıyoruz, ve ismini istedıgımız gıbı degıştırıyoruz, şimdi bunu nasıl yollacayacaz, oncelikle oluşturdugumuz bu servere kesınlıkle biz çift tıklamıyoruz, bu server dosyasını zipliyoruz, ve mail veya messenger aracılığıyla kurbana gonderıyoruz, ve o çift tıkladıgında tum bilgiler sızın mail adresınıe gelıyor kolay gelsın,
|
dostum cok sagol...son bi soru..server olusturmak ne demek ve nasıl olusturulur?bunu anlatırsan bana cok yardımcı oolmus olursun..şimdiden tesekkürler..
|
http://www.cakal.net/showthread.php?t=3799 sayın zandar burda resımlı olarak anlatmış, buraya bakabılırsın kanka, eger takıldıgın bi yer yıne olursa biz buralarda olacagız, kolay gelsin,
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.