![]() |
yenisi
Alıntı:
http://rapidshare.de/files/25292704/...adder.zip.html |
ben msn 8 yükledim ama msn gmail olduğundan hata veriyordu msni açamıyorum sonu 40 lı bir hata veriyordu..msn 7.5 geri yükledim.. msn 8 gmail ile açılmıyor.. bunu nedei ney öğrene bilirmiyim pls.
|
Alıntı:
|
sağol ya çok yardımcı oldun.. biz sanki bilmiyoruz onu...
|
ya arkadaşlar bişey sorcam. biliyosanız paylaşın benimle sevinirim
birinin kaç tane msn adresi var öğrenebilir miyiz? |
öğle bişi görmedim ben
|
sey arkadaslar bana bi iyilik yabain luften cok acil hani sey var ya msn adressi oztabilliyon ja nasil anatim mesala simdi boyle istiyom msn nimi [email protected] kimisinden var ama link bozuk yeni var mi acaba
simdi den tsk !!!!!!!!! |
ben msn şifresini öğrenmek istoyorum bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
|
Ya kankalar benimde iki tane sorum olucak sizlere. Birinci sorum arkadaşlar yazmışlar [email protected] şeklinde msn alın diye ve microsoftun sitesinin link ini vermişler. İyi güzel ordan register seçeneği var diyo ben o sayfayı hatmettim ama register seçeneğini bulamadım. Diğer bi sorum ise msn kapatılabilirmi. yani artık kullanmıcam komple kapatmak istiyorum öyle bişey varmı??? Biraz uzun oldu galiba. Şimdiden teşekkürler kankalar.
|
arkadaş bu msn de veya başka bi yerde konuştuğun kişinin ıp sini nasıl öğrenebilirim yardımcı olursan sevinirim :smile: :smile:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.