![]() |
benim kızım 4 yaşında adı hatice öykü.hatice babaannesinin adı.ayrıca babaannasinin tek torunu.ilerde oğlum olursa adı bulut olabilir.çünkü bulutlu havaları,getirdiği yağmuru,rüzgarı,güneşin yakıcılığını yok etmesini çok seviyorum.bir kızım daha olursa adı duygu olabilir.bu arada babalık gerçekten çok özel bir duygu.evlat sevgisi kelimeyle anlatılmaz.
|
Alıntı:
valla evlenmeden düşünmeye niyetim yok |
Oğlan olursa FENER kızım olursa BAHÇE :)))
|
Alıntı:
valla ben cok sey ıstıyorum snaırım kızm olursa kesınlıkle NİKET koyucam kızmda benım yasadıgım duyguların aynısını yasasın ınsanlardan farklı olmak gusel bısey cunku. oglum olursada tekın koyabılırm babamın adı:D tersı yıne benım adım oluyo dıye yada ayberk te olabılırr ama eger eşimin adı gusel olursa ogluma onun adınıda verebılırm:biggrin: :biggrin: |
allah bagıslasın analı babalı buyutsun..
|
Cocugum Bana Benzerse Yolunu Sasirir Ama Armutta Dibine Duser Kiz Olursa Oyle Sacvma Sapan Dilruba Keramet Cezamet Letafet Metanet Sonuna Can Nur Gibi Eklemeler Yapmayacagim First Kalite Bi Isim Olur Ama Bilmiyorum Ama Cocugumun Gusel Olcaa Kesin Veyatta Yakisikli+
|
benmim kide deniz olacak inşallah huyu benim kine benzer
|
erkek olursa ada yada tun-a-da kiz olursada adasu
|
kız kara
erkek kartal isine gelirse canım :rolleyes: |
kız olursa berrak vya belizzzz:rolleyes:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.