![]() |
cue uzantılı dosya ok... bunu öğrendiğim iyi oldu... Yaw deli etti beni dün gece... Evdeki makine yavaş diye işyerinden indirdim ve cd kopyaladım ama evde hata verdi sürekli. Şimdi işyerinde kurup cd'ye kopyalıycam :-D
|
paylaşım için teşekkürler
|
Hoppalaaaaaa al bi bela daha! Yaw bu rar dosyaları hiçbirşekilde çıkmıyor sürekli hata veriyor... Bu oyunu indirip kuran varmı kankalar???? Kendimi saf gibi hissetmeye başladım ben :P 300 küsür mb toplamı ama rar dosyaları çıkmıyor sürekli hata veriyo anlamadım gitti
|
vaLLa dostum her sabah 5-6 arası pc sesini açıp oynarım :biggrin: o tüfeğin sesinin yankılanışı bi harika ;) sen tam olarak nereyi kuramadın dosyalarda hiçbir sorun yok/rar dosyaları 100/100/100/86 mb oyunun acılan dosyaları egc-hul3.bin-399mb /egc-hul3.cue-74byte / egc-hul3.nfo 7kb ben indirirken 2. dosya yarım inmişti sorun olan var mı bi bak tekrar dene indirmeyi sorun olanı
|
2. dosya bende 24 mb gözüküyo kanka ve zaten rar2 dosyasında hata veriyo. Tekrar indirsek düzelirmi? Bu oyun bir harika geçen sene oynuyordum hele merminin havada gidiş ve hedefe giriş efectleri mükemmel şiddetle tavsiye kankalar
|
evet dostum aynı sorun bendede olmuştu tıklayıp uyumuşum 24 de kalmıştı bende benm baglantıda sorun var sandım tekrar indir düzeliyor en azından bende öyle oldu.
|
eywallah kanka şu an %60 falan tamamlandı inşallah bu sefer açıcam... Çok özlemiştim bu oyunu oynamayı yaaa :))
|
iyi eğlenceler ;) ßelki bi gün Reel de beraber ava çıkarız :p
|
sende avcımısın yoksa kanka? bak buna asla hayır demem... :P
Bi domuz avı fena olmaz pek kuş yok bu aralar |
en iyi av kış-ilkbahar zamanında oluyor ;)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.