![]() |
Alıntı:
bu güzel kelamları ediyor.. lakin, alttaki yazıda nokta yerine soru işareti koyuyorsun... Alıntı:
biz anadoluya fatih olarak girdik... ortada senin tabirinle siz devleti yoktu... ve biz buraları doğrudan bizanstan aldık.... asıl ikamet bölgeniz van gölü ve urumiye gölü civarı olmasına rağmen, siz(siz biz lafını sen çıkarttın) selimden sonra anadolu içlerine yayılmaya başladınız...şah ismailden önünden kaçıp bize sığındınız... ki şah ismail bile türkdür... bu da.. o zamanlar bile ayrımcılık yapmadığımızın kanıtıdır... tıpkı saddamdan kaçan milyonlarca kürde kucak açtığımız gibi...... bu VATAN....MİLLETİ(türk,kürt,laz,,çerkes,çeçen,boşna k vs..) ile bölünmez TÜRK MİLLETİNİNDİR.... |
Alıntı:
işte benim savunduğum olay budur.. |
yorum yok sölerim çarpıtılıyor..
|
kimse yok bu forumda EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR diyen ama kimsede yok KÜRT MİLLİYETÇİLİĞİNE İZİN VEREN..
biz diyoruz ki ; bu VATAN....MİLLETİ(türk,kürt,laz,,çerkes,çeçen,boşna k vs..) ile bölünmez TÜRK MİLLETİNİNDİR.... |
Alıntı:
|
gangaster kızacak yıne ama bu laftan sonra ne denır bırlık butunlugun bozulmaması dılegıyle
|
niye kızayım mübarek...:redface:
dileğin, muhtevası fikir dolu tüm sözlere bedel....;) |
ben kürt olarak haklısın diyeceğim vede ben buna sesim kısılına kadar hayır diyeceğim. kürtlerle el kaidenin ne alakası var ben pek anlıyamadım? ben bir kürt olarak buna karşıda çıkıyorum. savaşla silahla hiç bir şey halledilmez. madalyonun öbür yüzünede bakalım. peki bu amerika ********inden kim koruyacak müslümanları? biz sadece el kaide ye durmu diyeceğiz? kim dur diyecek üzerimizde oynan kirli oyunlara?
|
yorum yok
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.