![]() |
Alıntı:
hadi hoşcakal... |
yahu oyle diyosunuzda amerika amerika tamam herşeyin arkasinda amerika var diyelim dünyayida amerika yönetiyo diyelim hiçbirşey konuşmayalim bumudur kardeşim amerika diyosan foto var diyosan ispatla...
saygılar t u n a d a |
niye zıpladığını anlamadım tunada....
yazdığın yazıya destek amacı ile bir kaç satır ekledim..... neye celallendin mana çıkaramadım..... niyetimizde kedi usluluğu vardı.... lakin sen sıçan görmüş gibisin......çok mu seviyon amerikayı? şahsına yermek değil destekdi amacımız.....üzdün beni |
yahu gene anlamadiniz beni bende sen benim yazdiklarima karşit zit bişey yazdin demiyorum ki... sadece niye herşeyi amerika arkasina siğindiiriyoruz dedim ben buna sinir oluyorum amerikayida hiç sevmem abi :) haberin olsun üzdüysemde affola .
|
boşver......amerikayıda.....
genç kardeşimsin.....hoşgördük... hısım olursun.....hasım değil..... görüşürüz... |
eyvalla
|
Alıntı:
|
burda denilen o değil 1 tane general gitti diye hepsimi gitti hayir istisnalar kaideleri bozmazz...
|
Arkadaşların bazıları hakketen yarım bilgilerle fikir beyan ediyolar...konuyu amacından çarpıtıyolar..kendinize gelin allahaşkına..konuyu ben Generallere çelik kampanyası diyemi açtım ..bir daha okuyun başlığı..sizin gibi çarpıtanlar olursa böylesine önemli konular ne yazıkki gereken ilgiyi görmez ve daha nice mehmetçikler şehit düşer..
not.Olay şehit düşmekse..sayısal orantı tabiiki mehmetçikte..ama TSK deki general-er oranını eğer düşünürseniz erlerin çok olması normaldir..bu tarihte de hep böyle olmuştur.. |
çelik yelek üretimiyle ilgili az biraz bilgim var.. 20-30 kat örgülü tabakanın kevlar49 (plastik epoksi reçine petkimden alınır.) emdirilip preslenmesiyle elde edilen malzemenin kesilip yelek şeklinde kaplanmasıyla elde edilir.. yani üretimi inanılmaz kolaydır..bildiğim kadarıyla TSK üretiminide yapmaktadır..haricen ithal edilerek ülkemizde satanlar vardır ki yaklaşık fiyatı 350-400dolar. dır.
Konu hakkında fikrim Şehit ailesi ve yakınları derneği bu işlerle uğraşmalıdır dernek adına bir üretim hane kurulup bu tür üretimler yapılmalıdır.. Bunlar günümüzde sadece TSK ya değil iş adamları Tv programcıları gibi insanlarada lazım olmaktadır. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.