![]() |
ahmet kaya sanatçıymış,vatansevermiş,çatal kaşıkmış...mışmış...
evettt.. çatal bıçak sesleri geliyor..... yine şehitlerimin hakkı yeniyor...... kim yiyor.....3-5 it mi?....çeşke...... albaniye katılıyorum....... meşe ağacının altındaki yosun'u, kendini meşe ağacı zannetmesi gücünü veren bizler..... ne yaptıksa bizler..... |
vatan uğruna ölen silah arkadaşlarım anısına yorum yapmıyorum
konusursam olay olacak onun için susma hakkımı kullanıyorum ahmet kaya kim .......teki adi insan |
Ahmet Kaya Mi Bu Da Kİmm Allah Allah BÖle Bİ Şahsİyet Varmiydi
Tabİkİ Vardi Bunun Gİbİ Vatannina Ve Mİlletİne İhanet Eden Çokkk Ş.....z Var Soyu Soysuz Olan Adamini KÖtÜlermİ ?? |
Alıntı:
|
ahmet kayayı sevmeyenler şakır şakır şarkılarını dinliyor.anlayana
|
http://www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c
Ahmet Kayayı çok severdim öncden takiii yukarıdaki şarkıyı dinleyene kadar.. Ben Apoyu özledim de ne demek ya... Artık daah fazla bir açıklaması yktur bunun. Bu Ülke bizim Şehitlerimizin kanıyla sulanmışken böylelerine papuç bırakamyız.Duyarlı olun dostllar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kürtüm demek birşey değil. Olabilir saygı gösteririm. Kürtlerin olduğunu kabullenmiyor değilim. Lakin topluma mal olmuş bir sanatçı şarkısında Ben Apoyu özledim diyorsa düşünmek gerek öyle değilmi? |
Alıntı:
|
BIRCOK YORUM EKLENMIS HERKEZ FIKRINI SOLEMIS AMA DUYDUKLARIM BENI COK UZDU.BU ULKEDE HALA ELI KANLI TEROR ORGUTUNU VE ONU DESTEKLEYEN SANATCILARI SAVUNAN VATANDASLAR OLDUGU SURECE BIZ HIC BIRSEKILDE BU TERORU BASIMIZDAN ATAMAYIZ.www.pkkgercegi.net BU SITEYE GIRINDE SAVUNDUGUNUZ SANATCILAR KIMLERE YARDIM ETMIS BI GORUNUZ.SADECE TÜRKLERE DEIL SOZDE KURT MILLIYETCILIGI YAPIYORUZ DIYEN PKK KENDI VATANDASLARINADA NASIL ZULUM NASIL İŞGENCE YAPMIS BIR IZLEYIN ONDAN SONRA DUSUNUN AHMET KAYA VATAN HAINIMI YOKSA DEILMI DIE.SU KADARINI SOLEYEYIMKI AHMET KAYA BIR VATAN HAINI VE VATANI BOLMEK ISTEYEN PKK TERORUNUN DESTEKLEYICISIR.VE YINE UNUTMAYINKI 35000 SEHID VERDIK BIR O KADAR DAHA VERIRIZ AMA BU VATANI KIMSEYE BIRAKMAYIZ?BIRZAMANLAR ASALA VARDI ŞİMDİ PKK ASALAYA NOLDUYSA PKK YADA O OLACAKTIR.BU VATAN KIMSE BOLEMEZ.YILLAR ONCE DUNYA YIGILDI UFACIK BIR KARA PARCASINA AMA VERMEDI ATALARIMIZ BIR AVUC TOPRAK BILE.ISIN OZETI SUDURKI AHMET KAYA VE ONUN GIBI DOGU KOKEKNLI BIRCOK SANATCI POLITIKACI IS ADAMI VS VS HEPSI PKK DESTEKCISIR VE YANDASIDIR.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.