www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hangi vatan sağolsun? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=35353)

sisligölge 09-13-2006 08:02 PM

paylaşım için saol kanka :(

Resttt 09-14-2006 11:19 AM

Saol arkadsım ellerine saalık..

anjin11 09-17-2006 11:05 PM

gerçekten kim yazmişsa ellerine kollarına saglık..:

ege10 09-17-2006 11:34 PM

Paylasimin icin cok tesekkürler icim burkularak okudum sagol.

serseri50 09-17-2006 11:55 PM

helal olsun yazana tüylerim diken diken oldu...

muratgergerli 09-19-2006 11:46 AM

anlamsız bir yazı. bu yazının sahibi değilsiniz alıntı yapıyorsunuz kendi fikirlerinizle konuşun . başka insanların yönlendirmelerinden sıyrılarak bir şahsiyet kazanın. bir insan askere bu vatan için çarpışmaya gider .orada şehid olmakta var sağ salim dönmekte , bu gün tv. de veya gazetede böyle yazılar yazan insanlar ( hepsi değil ) yarın: kimlikte 12 yaşında olan ama gerçekte 18 in üstünde olan bir teroristin polise el bombası atarken polisin onu vurması insan haklarına aykırı diye bas bas bağırıyorlar. her konuda bu kadar hassassanız rahşan affında niye sokaklara düşmediniz bizler koyun olduktan sonra . bize herşeyi yaparlar . bizi Türklüğümüzden dinimzden milliyetçiliğimizden ediyorlar . ayrıca yumurta fabrikası açan sadece x 'mi başka insanlar fabrika açmıyor mu ( ben tarafsızım. lütfen tv. gazete. politikacı. vb. kurum ve insanlara güvenmeyin madalyonun öbür tarafınada bakın ) ayrıca benim içim de burkuldu bunlara kandığınız için

tatlı_cadı19 09-19-2006 11:55 AM

guzel.yazıymıs.ama.tartısılcak.bi.konu.tabi.dusunc elere.acık.yani

CéZaLı 09-19-2006 12:11 PM

saol kanks

CaKaLBoT 09-19-2006 01:31 PM

Alıntı:

İlk Gönderen muratgergerli
anlamsız bir yazı. bu yazının sahibi değilsiniz alıntı yapıyorsunuz kendi fikirlerinizle konuşun . başka insanların yönlendirmelerinden sıyrılarak bir şahsiyet kazanın. bir insan askere bu vatan için çarpışmaya gider .orada şehid olmakta var sağ salim dönmekte , bu gün tv. de veya gazetede böyle yazılar yazan insanlar ( hepsi değil ) yarın: kimlikte 12 yaşında olan ama gerçekte 18 in üstünde olan bir teroristin polise el bombası atarken polisin onu vurması insan haklarına aykırı diye bas bas bağırıyorlar. her konuda bu kadar hassassanız rahşan affında niye sokaklara düşmediniz bizler koyun olduktan sonra . bize herşeyi yaparlar . bizi Türklüğümüzden dinimzden milliyetçiliğimizden ediyorlar . ayrıca yumurta fabrikası açan sadece x 'mi başka insanlar fabrika açmıyor mu ( ben tarafsızım. lütfen tv. gazete. politikacı. vb. kurum ve insanlara güvenmeyin madalyonun öbür tarafınada bakın ) ayrıca benim içim de burkuldu bunlara kandığınız için

senın yazdıklarının bu konuyla hıc bır ılgısı yok...ben sadece bıyerde gordum cok etkılendım ve paylasmak ıstedım sızlerle...senın yazındada haklı olduun yerler var tabıkı ama onu paylasacagın yer baska bı konu altındadır derdın varsa yenı bı konu acabılırsın ve bızlerde ıcımızden gelenlerı soylerız sana.ama bu konuyu baska boyutlara cekmeye calısma cunku yazılanlar tamamıyle dogrudur acı ama gercek !!!

CaKaLBoT 09-20-2006 09:33 AM

Alıntı:

İlk Gönderen muratgergerli

yazının başlangıcı yazını anlatmaktadır.....:frown:

güzel yazı yazmış :rolleyes:

şahsiyetsizlik kast ederek şahsiyet kazanmış...pişmişsin vesselam..

biz çiğ kalalım..senin şahsiyetin karşısında...:confused:

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:51 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.