![]() |
tilkiden post, eski sevgiliden dost olmaz.
|
Eski KArımdan NEFRET EDİYORUM... ONUN YÜZÜNDEN AZ DAHA ARANIZDAN AYRILACAKTIM..!!!
|
Alıntı:
bende hayatima giren 4 kadın haricindeki bütün kadınlardan |
yaa ben ne olursa olsun nefret edemiyorum bana nefret etmek uymuyo yaa benden bi parça degil beni tamamen götürse bile ona daha çook baglanıyorum yafff....
|
eski aşklara hayır
bizim yaşadımız aşk değil hayal ötesi arkadaşlar
|
ben dürüstlük varken yalan söyleyen,iyilik varken kötülük yapandan,sevmek varken acı çektirenden,ihrenç ötesi nefret ediyorum ve sevmiyorum böyle insanları aslında insan demekle bile onlara iltifat ediyorum yaaa.. neyse.
|
Küpe takmamamı söyleyen abimden , giydiğim kıyafete karışan yengemden , sigarayı bırak onur diyen arkadaşlarımdan , geçen gün bindiğim minibüste 100 ytl verdiim için beni indiren şöförden , sabahın kör karanlığında yollara düşmekten , 141 Ambarlı - Y.bosna Metro otobüsünde rezillik yaşamaktan , belediyelerin kazıp bıraktıı çukurlardan , Bana ikidir bozuk peynir gazlayan market sahibinden Nefret ediyorum.
|
Alıntı:
|
BENİ AŞKIMDAN AYRI KOYAN YOLLARDAN NEFRET EDİYOM (ŞİMDİLİK AMA ÇÜNKÜ BENİ ONA KAVUŞTURACAK OLANDA YOLLAR) :biggrin:
|
eski sevgilimden , internetin yavaş olmasında , modemin sürekli ısınmasından , ohohoh say say bitmezki:( hepsinden nefret ediyorum
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.