![]() |
arkadaslar ilgilenirseniz sevinirim
Anli Sanli Galatasarayimizin Bİr Marsi Var."gercekleri Tarih Yazar Tarihide Galatasaray"bu Marsimizin Bir Remixi Var.mukemmel Yapilmis Bir Remix Eger Bu Marsimizi Bilen Varsa Ve Bana Haber Verirseniz Cok Memnun Olurum.
|
bulursam eklerim
|
saol arkadasım tesekkur ederim.
|
emeğine sağlık tam bir galatasaraylıya yakışan tezahüratları seçmişsin... emeğine sağlık devamını bekliyorum
|
çok sağolasin bende tezahuratları arayodum epeydir
|
oy oy oy süpersin ya..
|
Milyonlarca taraftarın yanyana
Bağırıyorlar hepberaber kolkola Adınla takımınla taraftarınla En büyük sensin Cimbombom Cimbombomum sen çok yaşa Canım feda olsun sana Hiçbir şeye değişilmez Senin sevgin bu dünyada |
senle doğdu bu beden
bir gün senle ölecek sana olan aşkımız sonsuza dek sürecek Şu ******** dünyada senden başka kimim var? hayatımın anlamı sensin galatasaray |
istanbulda varmis bir bahce
cicekleri agaclari hep sahte avrupada sampiyon olacak sozde adi lazim degil bas harfi fb azizlerle yesillerle takim yapar yesilleri oraya buraya sacar milli servetimize kan dograr adi lazim degil bas harfi fb anadolunun serefli kulupleri masada kaybeder hedefini azize sorsan blmeliler haddini adi lazim degil bas harfi fb kupalarda hep nal toplarlar bir de utanmadan tavra atarlar eziklikten gs miza satasirlar adi lazim degil bas harfi fb |
G ünler gecerki basarimiz yok
A slanim üzülme Bizim karnimiz tok L ahza etme fener halin bomb.k A sik atilmaz aslanla bunu kafana sok T araftar dedigin burda iste A sk bizde vefa bizde cefa bizde S ayende geldik cimbomum biz bu günlere A sma suratini gideriz seninle ölüme R ezil olmadik senle hep gurur duyduk A rtik dönülmez biz bu yola bas koyduk Y arabbi biz GALATASARAY icin dogduk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.