![]() |
ilk teşekkür noumahmet kardeşime. sonraki teşekkürde 100.yılında hem lig, hem Türkiye kupası hemde uefa kupasında doludizgin yoluna devam eden FENERBAHÇE' me
|
önceLikLe Murat Kardeşime ( GeCeLeR ) Bu Siteyi Açıp ßizi ßi Araya topLadığı iÇin Teşekkür Ediyorum ... Sonra Ahmet Kardeşime Teşekkür Ediyorum Böyle GüzeL ßir Konu Açtığı iÇin .. Daha Sonra da Herkese Teşekkür Ediyorum En Kötü AnLarımda ßiLe Yanımda oLduğunuz iÇin .... !!!
|
soğuk günlerimi sıcak eden ferroli kombime teşekkür ediyorum :)
|
sımıtcıye tesekurler valla cok gusel sımıtlerı var ya oh oh
|
Erdem kardeşimi üniveristede proje yarışmasında 1. olduğu ve daha sonra türkiye çapınca 1. olduğu ve projesinin kayda değer bir değer karşılığ satın alnması ve amerikada bir üniveristeden orda okuma teklifi aldığı için, üstün başarısı için ve bana kendisi ile gurur duyma şansını verdiği için tebrik ediyorum...
|
ben tesekkur ederim abi ya cok duygulandım valla
|
Alıntı:
|
yönetmeliği sırasında herzaman yanımızda olan eski cAkAl.net yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
başlıkta güzellikler için tebrik ve teşekkür et yazıyor.bilgine... bir süper mod olarak dikkatli olmanı rica ediyorum. (bnm mesajımı alıntı yaptığın için bana cevap hakkı doğmuştur.) saygılar... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.