www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   hrant dink öldü bunun ülkeme artısı eksisi nedir (https://www.cakal.net/showthread.php?t=59273)

Resttt 01-22-2007 09:46 AM

Alıntı:

İlk Gönderen felluce34 (Mesaj 275056)
resst sen televızoynların etkısınde kalmıssın bak nıyetlerı buydu ıstee ermneileri garıban gosterıp turk mıllteıne iyi gostermektdırler sende kanmıssın

Arkadasım bu adam olduruldu mu?Olduruldu..Problem bu benim için..BEnim zaten benim vatanımda gozu olmayan Ermenilerle ne sorunum olabilir..Bu adamın da bizim topraklarımızda gozu yoktu..Acın okuyun yazılarını Turkiye'den en kucuk bir toprak talebiyle ilgili yazı bulursanız basım ustune!!Ama eger değilse Ermeni asıllı oldugu için ırkcılık yapıorsunuz demektir..Bu da buyuk bir suctu..İnsanı insanlıktan cıkarır..

_KuRT_ 01-22-2007 10:54 AM

Alıntı:

İlk Gönderen Resttt (Mesaj 275349)
Arkadasım bu adam olduruldu mu?Olduruldu..Problem bu benim için..BEnim zaten benim vatanımda gozu olmayan Ermenilerle ne sorunum olabilir..Bu adamın da bizim topraklarımızda gozu yoktu..Acın okuyun yazılarını Turkiye'den en kucuk bir toprak talebiyle ilgili yazı bulursanız basım ustune!!Ama eger değilse Ermeni asıllı oldugu için ırkcılık yapıorsunuz demektir..Bu da buyuk bir suctu..İnsanı insanlıktan cıkarır..

benim vatanımda gozu olmayan ermenilermi?doğu anadoluyu kim bizim diyor,ağrı dağı bizimdir diyen kim ermenistan değilmi ..bunları gözardı etmemek lazım bence..Bu olay sadece 17 yaşındaki bir çocuğun milli duygularla yaptığı bir eylem değildir,arkasında karanlık güçler vardır tabi bunların burda açığa kavuşturulması yersiz.Saygılar.:shifty:

Resttt 01-22-2007 02:26 PM

Hrant Dink toprak bolunmesi gibi bir fikri olmayan bir insandı Kurt..
Yazılarını okursan bunu net bir sekilde gorurusun..
Demek istedigim su..Bu ulkede yasayan ve Turkiye'yi vatan olarak goren Ermeni asıllı vatandaslarımızla ne problemimiz olabilir sence??Toprak isteyen Ermenilere her alanda karsıyım..Fakat butun Ermeniler bu talepte bulunuor dersek kesinlikle yalan olur..

berkaykucuk 01-24-2007 01:13 PM

ulan adam milli kahraman oldu beee aydın doğan utanmazsa mevlüt okutturacak basın ne güzel kandırıyor bizi yarın apoyu bile allayıp pullayıp bize satarlar

calipse 01-24-2007 04:41 PM

BAZI İNSANLAR ÇIKMIŞ ''HEPİMİZ HRANTIN HEPİMİZ ERMENİYİZ DİE '' DİE ERMENİ -TÜRK KARIŞIK BAZI İNSANLAR BAĞIRIYOLAR.. BEYLER BİZ TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ ERMENİSTANDA YAŞAMIYORUZ ..BÜTÜN TWLER AYNI OLAYI YAYINLADI ve SANKİ WATANPERWER Bİ İNSAN ÖLMÜŞ GİBİ AĞLADI ... SORARIM SİZE ŞİMDİ TÜRK KANI PİSTİR WE AWRUPADA SOYKIRIM WAR DİYEMEYİZ DİYEREK ÜSTÜ AÇIK KAPI BIRAKAN İNSANLAR İÇİN BU KADAR AĞLAMAK YERİMİ.. BEN BAĞIRMAM KARDEŞİM CANIMI ALSALARDA ORADAKİ BAZI İNSANLAR GİBİ BİZ ERMENİYİZ DEMEM DİYEMEM .HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ..KAHRAMAN MI GÖRMEK İSİYORLARSA ÇOK DEİL 100 SENE ÖNCESİNE DÖNSÜNLER!.. ASIL KAHRAMAN KİMMİŞ KİMLER ŞEHİTOLMUŞ BU WATAN İÇİN SONRA BURADA HEPİMİZ ERMENİYİZ EDEBİYATI YAPMASINLARR!......

maYKıl 01-26-2007 12:46 AM

kabahat onları TÜRK Milleti hakkında konuşturanlar suçlu onları kanunlar vatan hainliği ile yargılasa başkaları kanun olmaya kalkmaz diyelimki evine zararlı bir hayvan fare girdi ne yaparsın orası sana kalmış ne yaparsan yap

felluce34 01-26-2007 01:37 AM

Bir Soysuzz Erkmeii Serefsizi Ölduu Diyee Ulkedeki Serefsizz Ajanlarr Satilmislar Oratyaya Cikti Grei Cekildilerr Bunlar Varken Bİr Laf Vardirr (tek Bİr Hareketinizde Kan Cikarr )

rude 03-13-2007 04:49 PM

Alıntı:

"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. Yeter ki, bu mevcudiyetin farkında olunsun"
bu lafı söyleyen yada söyelemeyip içinden geçiren kaç ermeni var bilio musun?
napalım bütüne ermenileri kurşuna mı dizelim ?

bu kadar kolay provoke olmayalım.böylesine hassas bi dönemde yapacağımız "yakınlarının başı saolsun" demektir.
sağduyu diorum başka bişe demiorum

gepett 03-29-2007 09:50 PM

kusura bakmayın siyasetten anlamıyosunuz ve anlamadığınız şeyi yapmayın tamamı lafı anlayan anladı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:14 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.