www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   ForumDa ensevdiğiniz kişi kim (https://www.cakal.net/showthread.php?t=6318)

Unknown 01-14-2006 05:00 AM

forumiçi dayanışma diyosunuz ne diyim siz birbirinizi bulmuşsunuz..Umarım bu forumu en iyi yerlere götürürsünüz tek temennim bu şu an..bir de konu açan arkadaşların dikkatini çekmek isitiyorum..
tamam herkes bi paylaşımda bulunmaya çalışıyo..site ziyaretçilerine ve site üyelerine faydalı da oluyo az veya çok..
fakat ben konu açılırken ne biliyim göze hoş gelicek,özellikle estetik açıdan bizi diğer forumlardan ayıracak özellikte konu açmaları taraftarıyım..herkes böyle yapsa ,herkes sırf msj sayım dolsun die değil hee harbiden uğrasıyım yaptığıma da değsin düşüncesinde olsa eminim kanka.net seviyesine çok kısa zamanda gelir..ve çokçok uzun değil 1-2 yılda kimi önemli forum arasına çok rahat katılabilir..yeterki hepimiz özveriyle çalışalım...Boş ve gösteriş için değil...

GeCeLeR 01-14-2006 05:03 AM

Alıntı:

İlk Gönderen Unknown
forumiçi dayanışma diyosunuz ne diyim siz birbirinizi bulmuşsunuz..Umarım bu forumu en iyi yerlere götürürsünüz tek temennim bu şu an..bir de konu açan arkadaşların dikkatini çekmek isitiyorum..
tamam herkes bi paylaşımda bulunmaya çalışıyo..site ziyaretçilerine ve site üyelerine faydalı da oluyo az veya çok..
fakat ben konu açılırken ne biliyim göze hoş gelicek,özellikle estetik açıdan bizi diğer forumlardan ayıracak özellikte konu açmaları taraftarıyım..herkes böyle yapsa ,herkes sırf msj sayım dolsun die değil hee harbiden uğrasıyım yaptığıma da değsin düşüncesinde olsa eminim kanka.net seviyesine çok kısa zamanda gelir..ve çokçok uzun değil 1-2 yılda kimi önemli forum arasına çok rahat katılabilir..yeterki hepimiz özveriyle çalışalım...Boş ve gösteriş için değil...

kanka konunun başlığında FLASH FLASH SON BOMBA MUTLAKA DİNLEMELİSİNİZ... yazmasını mı estetik ve göze hoş gelmedir ..
bundan mı bahsediosun ben anlayamadığımdan soruyorum
ayrıca sana ayrıntılı bir cevap verdim umarım konuyu algılayabildin mi?

Unknown 01-14-2006 05:12 AM

arkadaşlarla senin dialogunu bilmem..Ama belli ki emeğin var çoğunda ee haketmissinki sitenin patronu olmuşun o konuda eyw.haklısın..benim anlatmak istediğim olay konu başlığı değil içeriğinde biraz uğraşılması..tabii başlık da önemli ama içeriğinde ne biliyim yazı tipleri linklerin düzenlenmesi renkler özellikle filmlerde bol caps albümlerde sanatçının cd sindeki kapağı tüm şarkılarının isimleri şarkı süreleri kısacası kardeş ayrıntı çok önemli bence bilmiyorum bi çok forun gezdim..hepsine baktım bu yönü ağır basan forum tutuluyo dikkat et..isim önemli değil yapılan hizmet önemli..tabii bi de upload olayı..rar şifrelerini çok önemli site reklamı için tabii çalınmaması için ..sanırım bi sen bi kaç arkadaş daha bunun üzerine düşüyo bi de tüm duyarlı üyelierin bu konuya yürüdüğünü düşün..harika olurdu bence..

Misyoner 01-14-2006 01:52 PM

GeCeLeR benim kardeşimdir şindi bunada yağcılık dersınız ama biz bu sitenin başından beri varız daha onla birlikte mod.duk sitede sadece ilk açıldığı gunden bu yana bu sıte için elıdnen gelenı en çok yapan odur...cakal.net açıldığından beri bırlıkte yız kardeşim hepte birlikte çalıştık...o herşeyi hak ediyor...eğer benimde yağcılık yaptığımı düşünen varsa mavki durumundan dolayı sorun bakalım hangi mevkıdeyken arkadaşlığınız başladı daha ortalıkda admınlık yöneticilik yoktu...olay mevki ile bitse aynı yalakalık dediğinizi diğer admın ve yöneticilerede banada yaparlardı alakası yok...

Unknown 01-14-2006 02:14 PM

nasıl kimse yoktu yine yanlış konusuyosun arkadaşım crazy e sor bakıyım geceleri kim eklemiş demek ki o vardı djcruel de vardı sizden önce bazı şeyleri millet bilmiyo die sallama arkadaşım...neyse bu mevzuyu gecelerle dün konuştuk hallettik birbirimizi anladığımızı düşünüyorum...Biz başka konuya geçtik sen eski konuştuklarımızdan bahsediyosun..tabii ki özgürce açıklamalısın düşüncelerini eyv.ona sözümüz yok da bazı şeyleri 10 düşün bi konuş olur mu arkadaşım..

Misyoner 01-14-2006 02:22 PM

ARDAŞIM SİTEYİ FARK ETTİYSEN BİZ KURDUK DEMEDİK KAFAN ALMIO SANIRIM SENİN YAZIĞIMI OKU BIZ DAHA MOD KEN TANIŞDIK DEMİŞİM DEMEKKKİ BİRİLERİ BİZİ Mod OLARAK ALMIŞ BUDA BİZDEN ÖNCE BİRİNİN OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...AMA BİZ GİRDİĞİMZDE SİTE BOMBOŞTU TAMAM MI...TAAKİ BİZ İŞE BAŞLAYANA KADAR...BENİ DE MOD YAPAN BAŞTA djcruel AMA BEN CAKAL A GELDİĞİMDE BOMBOŞTU KURULALI ÇOK AZ OLMUŞTU YANI BAŞLARDAYDI OK Mİ HERŞEYE ÖLE ATLAMA ...O KADAR EMEK VERDİK BİZ BURAYA BAŞINDAN BERİ BÖLE LAFLAR EDEMEZSİN TAMAM MI SAYGILI OL...

Unknown 01-14-2006 02:26 PM

çocuksun sen daha büyümen lazım susuyorum ...Sen takıl devam et..

Misyoner 01-14-2006 02:30 PM

zaten söylicek birşeyi olmayan insanlar hep böle kestirip atarlar...''sen çocuksun'' :D büyüyemiyorum ne yapabilirim senin gibi ulu yüce zeki düşünür bir insan olmak zor tabii...SEN AŞMIŞSIN:D:D:D:D:D:D

Unknown 01-14-2006 02:31 PM

tmm emeklerinize benim de olduğum gibi herkesin saygısı var arkadaşım bundan adım gibi eminim...ama şu an boş konuşuyosun durun dururkene tartışma ortamı yaratmaya çalısıyosun..Tartışma iyidir herkes özgüce açıklar düşüncelerini sonra başkaları da katılır aslında güzel bi ortam ve yakınlaşma olur..ama bu şekilde değil ..benim kafam basıyo sanırım senin biraz gelişmen lazım..burda kapat bu konuyu dün sabaha kadar tartıştım 4 de yattım ve orda kapandı sen ne diye çekirgelik yapıyosun hea..

Misyoner 01-14-2006 02:35 PM

1-burda tartışma ortamı en başta açmış olan sensin

2- eğer ınsanlar açılan konuya görüş aktarması çekırgelıkse forum boşa anlamı yok

3-ben kimseyi rencide edecek açıklama yapmadım veya tartışmalık olanalrı soledım sen atladın ortaya sevap salladın hemen kavga ara gıbı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.