www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   sizce son seçimleri kim alır (https://www.cakal.net/showthread.php?t=8172)

ebukassam 01-31-2006 12:57 AM

system666 bana ecevit hükümetininde verilerini yollarmısın?sonra o verileri akp ne kadar düzeltebilmis onunda verileri pls?ve bu nekar zamanda olmus onada bir göz at.hayal aleminde yasamanın bi mantıgı yok.sanki biz süper güçtükte akp bizi bu duruma düsürdü!daha mantıklı yaklasmakta fayda var...albani yorumunuz için cok tesekkurler.guzel bir bakıs acısıydı.saolun.

RoStWell 01-31-2006 01:27 AM

AKP yine gelir cünkü suanlık rakip bi parti göremiyorum ben
yinede iyi olan dürüst olan Türkiye'ye birşeyler kazandıra bilecek kişiler gelsin derim ben temennim böyle en azından...

cambo 01-31-2006 04:07 PM

%25 akp %15dyp &14 chp %12 mhp olur...akp büyük ihtimal yasa çıkaracak çoğunluğu sağlar.. seçimlerden önce de tayyip erdoğan cumhurbaşkanı olur.. abdullah gül de başbakan....

the_jackal_131 01-31-2006 06:42 PM

arkadaşlar bnce, CHP de bişiy yok.. tamam Deniz Baykal dürüst ve hiç bir pisliği yok ama hiç bir icraatı da yok AKP bnce bu sefer 55 diil ama şöle 30 ın üstünde il alacktr gibime gelio .... ama bu sene tüm gönlümle ÖDP 'nin başa geçmesini istiyorum geçmese bile ana muhalefet olması çok güsel olacaktır

cambo 01-31-2006 08:50 PM

çok büyük bi hayal... zaten chp die bişey olmadığını herkes biliyo ama solun bu değişmez kitlesi ki bu dsp yi başa geçirmiştir chp den şaşmaz bu potansiyel de %12 civarı ki güngeçtikçe azalıyo işte chp nin alabileceği oy da bu potansiyeli geçmez.. zaten sol partiler bundan sonra türkiye de muhalefet bile olamayacak...

CaKaLBoT 02-05-2006 12:31 AM

bazı arkadaşlar çok sabit fikirli davranıyor bence... burda arkadaşın teki bişeyler yazmış kendince onun fikri tabi saygı duymak lazım. ama bence şunu gözönünde bulundurmak gerek.biz bir siyasi partiye kesinlikle olumlu yönde bakmayıp ve objektif olarak yaklaşmayınca o partinin nerde bi açığı var araştırır buluruz buda bize zevk verir fakat o partinin bu devlat ve millet için yaptıkları güzel şeyleri hizmetlri görmezlikten geliriz ...bence yukardaki arkadaşım çok sabit fikirli davranmış .. o partinin üyeleride bu vatanını seven türk evladları onların dedeleride sehit olmuş ve de onlarda bu vatan için ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar... kimsenin hakkını yememek lazım .. düşüncelerimle kimseyi rahatsız etmek istemem ...saygılarımla ..

amfibik 02-09-2006 04:34 PM

ya arkadaşlar türkiyeyi türkiyenin başindakiler yonetmiyokı başa kımın geçtiği bu yuzden pek onemli değil a ve ya b partisi gibi bi partiden bahsediyorum :)ama bence DYP ve ANAP koalisyon kuracaklar ve aradan çıkacaklar derim

bugrahan 02-09-2006 07:39 PM

bence mhp de geçmemeli çünkü geçtiğinde gördük sağ görüşlü bi parti iktidar olmalı

the_slow_and_cool 02-11-2006 06:08 PM

ben akpli değilim ve asla da olmam.çünkü onların şeriat benzeri bir yönetim kurmak istediklerine ve laiklie karşı geleceklerine inanıyorum.ama bence seçimi gene akp kazanır

ismail44 02-25-2006 11:26 PM

akp bundan sonra kesinlikle iktidar olmamalı adamlar rektör tutukluyor üniversiteleri medrese yapmaya calışıyor şu anki chpnin iktidar olmasını çok isterdim ama zor gibi

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:18 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.