![]() |
Ayrılığın Ardından
Seni düşünmüyor değilim Aklımdasın en gereksiz zamanlarda hatta Geçen zaman unutturmuyor seni Aksine geçtikçe günler anlıyorsun birşeyleri Manasız bir gülüş,tebessümsün yüzümde Ne gülüşe benziyorsun,ne de ağlamaya Tuhaf zamanlarda giriyorsun içime Sebepsiz fırtınasın yaz mevsimimde İçimden çok sözler geçer sana dair Gülüşünü özler,sesine hasret kalırım bazen Birşeyler var bilmem farkında mısın? Adam gibi ayrılmayı bile beceremedik Bir şiir gibi yazdık ama sonunu getiremedik Son bir söz kaldı şiire,bir tek kelime belki Bulmaya çalışıyorum o sözü yokluğunda bile Ne cesaretim var seninle olmaya ne de isteğim Ben senin bildiğin beni yitirdim Anlatılmaz bir duygu,bilinmez bir boşluk Hissetmesem böyle olur mu bunca zamandan sonra Söylemem gerekenler bunlar değil farkındayım O kadar boş ki ben bile hayret ediyorum kendime Konuşsam diyorum,arasam,bir mesaj belki İçimden geçenleri bir bir saysam diyorum Dinlersin eminim takmasan bile İçin acır,üzülürsün belki Yap diyorum,çekinme,utanma Bir defa geliyoruz hayata Sonra gerçekle yüzleşiyorum Ve söylenecek tek bir kelime,söz bulamıyorum Bunu anladığım günden beri Vazgeçtim,düşünmüyorum İstesem de olmuyor,boş geliyor Yerine birisini koyamadığımdan değil Seni sevdiğim gibi kimseyi sevmemeye yemin ettim Sözümü tutuyorum Artık seni düşünmüyorum. |
Bitti Diyemeyeceğim
Bitti diyemeyeceğim çünkü bitmedi Kara sevda değil bu,deli aşık rolüde Bilirsin beni unutmak için çaba sarfetmem Yaşarım sonuna kadar zaten hiçbirşeyi unutmam Acı da hüzün de bizden Yeri gelir koynuma alır uyurum hüznü her gece Bir bakarsın sokakta gözlerimden yaşlar akar Ağlarım özgürce Sen gelirsin aklıma Bitti diyemem.... |
Gittim Ben Senden
Bana ne hayrın dokunur artık ne de aşkın Ben seni hiç bilmediğin bir yerde bıraktım Zordu her sabah acabalarla uyanmak Ve hazırda bir valiz tutmak Benden vazgeçip,senden geçemeyeceğimi düşünürken Gittim ben senden Hiç belli değildi ama önceden. |
Herşey Geçer Aşkım
Herşey geçer aşkım Elbet altından kalkarım Şimdi aklıma geldi O soğuk *******de Deli gibi sokaklarda dolaştım Senden önce de böyleydim Severken hiç utanmadım Acı benim acımdı Cenazeme kimseyi çağırmadım. |
Mevsim Kış Sen Yoksun
Vakit geç oldu Bütün şehir uyudu Acı çeken herkes uyumayı yeğler Bende o da yok Birşeyler yapmam gerek,yol çok Ama hiçbir yola giresim yok Herşey elinde derler Ama unutmanın çaresi yok Şimdi sende yoksun Ne anlayan var bu gözlerden Ne de neşeli bir ses hadi gidiyoruz diyen Şimdi mevsim de kış Yaz olsa aldatırdım kendimi kumla güneşle Her yer fırtına boran Engellemenin hiçbir yolu yok Mevsim kış sen yoksun Koyacak bana yokluğun 3 yıl 5 günden beri İlk defa yanımda yoksun. |
Savaşın Galibi
Dönmeyeceksin bir daha Adım gibi eminim sen bilmesende Hangi savaşın galibi Vermiş zaferini giderken diğerine. |
Serseri
Ben deli divane,sen avare Ne olacak bizim halimiz böyle Ben merak eden,haberli sana göre Sen telefonunu bile açmayan serseri yine. |
Unutmak Buysa Eğer
Unutmak buysa eğer Ben bir daha almayayım Hatırlamak daha insaflı Hiç değilse zaman zaman yanarım. |
Yalancı Çıkma
İnkar et,sevme beni Yalandı de unuttum de Geçti hatırlamıyorum de Hevesti oldu bitti de Söyle ne istersen de Sevmedim deme Söyletme bana yaptıklarını Söyletme yalancı çıkma aşka Yaşadıklarından birgün de utanma Başkalarına itiraf edemediğini Kendine et,yalancı çıkma...... |
Adım Deli
Bir geldi bir gitti Bir var bir yoktu masal gibi Doldururdu gündüzümü gecemi Anlattım inanmadılar Doğruya onlar hiç görmedi ki seni O gün bu gün adım deli Varsın desinler O günden beri Mutluyum deliler gibi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.