![]() |
AŞKIMIZA HASRET EKLEME
Kırdın dallarını gönül bağımın, Yalancı dünyana beni bekleme, Gülleri açmıyor sevgi dağımın, Bari aşkımıza kahır ekleme. Aşkıma bir ümit vermeyeceksen, Gittiğim yerlere gelmeyeceksen, Birlikte ağlayıp gülmeyeceksen, Bari aşkımıza hasret ekleme. Her aşkın kendince gururu vardır, Kalbini uykudan hemen uyandır, İstersen kendini hep böyle kandır, Yeter ki aşkıma yalan ekleme. |
BAHAR GÖZLÜM
Kaç yıl oldu görmeyeli, Neredesin bahar gözlüm, Kalbimdeki izin belli, Silemedim bahar gözlüm. Seni sensiz yaşıyorum, Dertlerimle coşuyorum, Kalbimdesin taşıyorum, Atamadım bahar gözlüm. Unutmadım sözlerini, Çok özledim gözlerini, Bıraktığın güllerini, Kurutmadım bahar gözlüm. Son mektubun şu an bende, Gözyaşın var kelimende, Düğümlendi söz dilimde, Diyemedim bahar gözlüm. |
Bekleyeceğim
Çatma gözlerini gülümse yeter, Gün gelir acılar çileler biter, Verdiğin teselli ölümden beter, Ben seni sabırla bekleyeceğim. Sanma ki yalvarıp yakaracağım, Sanma ki bu aşkı unutacağım, Bilsem ki ömrümü harcayacağım, Ben seni sabırla bekleyeceğim. Gururun engeldir geri dönmene, Kalbimde yaşarsın kötü söyleme, Yıldızlar şahittir benim sevgime, Ben seni sabırla bekleyeceğim. |
BEN BURADAN GİDEMEM
Her köşede aşkımızdan bir şey var, Bağlanmışım ben buradan gidemem, Nere baksam gözlerime yaş dolar, Mahkum oldum ben buradan gidemem. Her geçen gün nefesini özlerim, Adım, adım yollarını özlerim, Sana değil kaderime küserim, Gücüm yetmez ben buradan giderim. Ayrılığın rüzgarına kapıldık, Yalnızların kervanına karıldık, Hayatın bir çelmesine takıldık, Yorgun düştüm ben buradan gidemem. |
BEN SENİ SEVMİŞİM
Bu aşkın sonu yok, varsın desinler, Ben seni sevmişim bundan kime ne, İsterse aşkıma karşı gelsinler, Ben seni sevmişim bundan kime ne. Önüme dertlerden duvar örseler, Önüme dağlardan ipler gerseler, Aşkıma karşılık servet verseler, Ben seni sevmişim bundan kime ne. Alsalar her şeyi bir, bir elimden, Sürseler başka bir yere, yerimden, Vazgeçmem imkansız senin sevginden Ben seni sevmişim bundan kime ne. |
BEN SENİ TAŞIYAMADIM
Hoşuna geçirdim bunca yılları, Hayatı tadıyla yaşayamadım, Yürüdüm gayesiz uzun yolları, Sevgilim ben seni taşıyamadım. Ne hasretim çektin, nede uslandın, Gençliğe güvendin ona yaslandın, Gözyaşım sel gibi yağdı ıslandım, Sevgini kalbimde taşıyamadım. Şimdi çok yalnızım titriyor elim, Ümitsiz şarkılar söylüyor dilim, Yoruldu bedenim, büküldü belim, Sevgilim ben seni taşıyamadım. |
BEN YİNE SENSİZ
Unutmam asla yıllar geçse de, Sen benim dünyama doğan yıldızsın, Beklerim ne çıkar ömür bitse de, Sen benim güneşim tek ışığımsın, Ben yine sensiz akşamlardayım, Ben yine sensiz yarınlardayım, Ben yine sensiz buralardayım, Ben yine sensiz isyanlardayım. Kim bilir şimdi sen nerelerdesin, Hangi duygularla sen kiminlesin, Soruyorum sana çok mu mutlusun, Geleceğin var mı umutlu musun. |
BENİ ANLARSIN
Bir kere taş kalbin sevmeye görsün, Karartsın dünyanı zindana dönsün, Yıkılsın hayalin umudun sönsün, Belki de o zaman beni anlarsın Saçların ağarsın beyaz kar gibi, Yaşlansın bedenin bir çınar gibi, Kalmasın senide özleyen biri, Belki de o zaman beni anlarsın Baktıkça maziye yüreğin yansın, Nefesin kesilsin ruhun daralsın, Duygusuz kalbin gel de dayansın, Belki de o zaman beni anlarsın Yaşarken mezara girmek ne demek, Bilsen ki sevgiye bedel ödemek, Elinde değildir sevip sevmemek, Belki de o zaman beni anlarsın |
BENİ SEVMEYECEKSİN
Her şeyi yazmışsın son mektubunda, Anladım ki ümit vermeyeceksin, Ümitsiz bir roman her satırında, Anladım ki bana dönmeyeceksin. Bir sitem yolladım geçen günlere, Üzüldüm, ağladım bu cümlelere, Seninki ihanet tüm sevenlere, Anladım ki kıymet bilmeyeceksin. Yinede kötü söz söylemem sana, Hasretin yolları göründü bana, Ben zaten gülmedim sevdadan yana, Anladım ki beni sevmeyeceksin. |
BENİM DERDİM BAŞKA
Aldırma çatık kaşıma, Benim derdim başka gülüm, Neler geldi bu başıma, Benim derdim başka gülüm. Düzen bozuk dünya yalan, Sensiz hayat bana haram, İçimdeki ağır yaram, Benim derdim başka gülüm. Değer verdim insanlara, Kucak açtım tüm dostlara, Karşı koydum düşmanlara, Benim derdim başka gülüm. Gitmez oldu ayaklarım, Çıkmaz sokak tüm yollarım, Sana açık bu kollarım, Benim derdim başka gülüm. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.