![]() |
BEN HAYAT
gözlerimi açtım anlamadım nerdeyim... sürüklendim peşinden ama anlamadım kiminleyim ellerim nerde gözlerim! derken bir ses uzaklardan... ''ben hayat'' ''ben hayat'' sen? hayat... |
BENİM GECEM
gece tuttu ellerimden... düşerken ben ardıma bakamazken korkudan tam dağılacakken ruhum gece geldi ve tuttu ellerimden... dolunaydı gecenin adı yakamozdu ışıltısı dennizle de dosttu gökle de benım gecem... gecem gıttı sonra gunesi bıraktı bana.. ve gıttı ama hiç bir güneş beni onun kadar ısıtmadı... |
Bile Bile
Ayrılıklar bizim için biliyorum Özlemler… Özlemek yakışıyor sevdalara Onu da biliyorum Ve silemiyor zaman yaşananları Sadece örtüyor üzerini saydam bir toz bulutu Ve şimdi o bulut ağlıyor benim yerime Kuruyan gözlerimden Senin hatırına akıyormuş gibi akan yaşlar Islatıyor Geçtiğimiz yolları Uğradığımız kavşakları Ve seçim yaptığımız dönemeçleri Yanlış yoldu belki saptığımız Ama dedim ya Ayrılıklar bizim için Ve onun acısı bile Vız geliyor yüreğime Seni özlüyorum Sevdamızı özlüyorum Faydası olmadığını Bile bile… |
Biliyorum
Kaybedişlerimi buldum sonunda Hayatın derin çukurunda Tamam buldum ne olacak sanki, Kaybetmişim bir kere. Giden geri gelir mi, Umutlar bir daha yeşerir mi? Sevdalar yine küllenir mi? Artık onlar sadece kaybedişlerim değil, Kabullenilmiş yenikliğim… |
BÖYLE
zamansız dünya umutsuz hayat ağaçsız orman sensiz bir ben... |
Bu Yürek
Ne çok badireler atlattı bu yürek Bunu da atlatır elbet. Renklerinin siyaha döndüğü Çiçeklerin kan kustuğu Tomurcuklara hasret baharlar gördü. Serin bir yaz akşamının Kavurucu sabahına uyandı şaşkın. Gözlerini açacak olsa Kör olmayı yeğleyecek dostluklardan geçti bu yürek Sevdayı bilirim diyen sahte gönüllerde Geçici kurulu tahtların sultanı oldu bilemeden. Her defasında aynı saflıkla kandı aynadaki aksine Oysa ne kadar içtendi… Sonraları bir sahnede buldu kendini Aslında en iyi arkadaşı hayat denen tiyatro oyunun başrolü… Sevgilim diye kazıdığı en derinlerine yönetmen olmuş… Dedim ya ne badireler atlattı bu yürek Bunu da atlatır elbet. İki damla gözyaşı, Sessiz çığlıklar Ve ömür boyu kanayan Ama bir süre sonra acıtmayan yaralar… |
Burcuma
Uzaklık lafta özletir Özünde ayırır kalpleri birbirinden dediler Bahaneler uzar gider mesafelerden öteye Geç kalırsın kaybedersin onu dediler.. İnanmadım Dostuma güvendim ben Onun sevgisine Şimdi bana öyle diyenlere inat Daha yakınım ben uzaktaki ile… |
Değişiyor...
Hayal kırıklıkları çiziyor yolumu artık Cebimi deniz kıyısından topladığım taşlarla değil Yaşarken akan nehirden Arta kalanlarla dolduruyorum… Masum değil olanlar Etrafımdaki insanlar İlkokuldaki gibi çorbama kaşık atmıyor Mehmet,Ayşe… Tabağımı alıp gidiyorlar.. Arkama dönüp bakamıyorum korkumdan Daha ne kadar çok şey değişti acaba? Demekten korkuyorum Korkuyorum yalnızlığımı yüzüme vurmasından zamanın Öğreniyorum bilmemem gerekenleri Beni üzüyor bazı duyduklarım Kapatamıyorum kulaklarımı Acıtıyor içimi sonra İçimde yaşadıklarım Yağmur olup üşütüyor sonra da… Ben böyle yaşıyorum Yaşıyor muyum;bilmiyorum… Belki bir gün uzatırsın elini Çekersin beni kendi hayatına diye Bekliyorum… |
Deniz Gibi
Biliyor musun? Bir deniz gibisin bende. Kalbimin en derinlerinde sakladığım, Bir türlü çıkarıp bakmaya kıyamadığım. Tıpkı gelinlik kızların sandıklarındaki çeyizleri gibi. Bir an içimi dökmek istiyorum sana Ruhumu yoldaş edip ruhuna , Yağmurlara inat, Onları kıskandırırcasına ağlamak istiyorum. Yeniden ve yeniden yaşıyorum sana aşık olduğum ilk anı. Sen hala haylaz bir çocuksun, Bense sana sevdalı. Bİr rüzgar esiyor uzaklardan, Yanağıma dokunan her meltemde ürperiyorum, Sana bir adım daha yaklaşıyorum. Hüznün sarıyor etrafımı hanımelleri gibi... Ve ben bir kez daha söylüyorum şarkımızı; Ne kadar acı olsan da sen , Ne kadar hüzünlü, Bir o kadar mavisin, Mavimsin... Uçsuz bucaksız bir gök, Ağlayan bir bulut, Dedim ya sen bende bir deniz gibisin... |
DENİZ ve BEN
kaşlarını kaldırdı gökyüzü hazırlanıyor fırtınaya bulutlar yıldızlı yağmurlu gece bekliyor yolun sonunda bizi.. deniz köpürecek gezecek insanlar yalnayak kumsalda anlaşılmayacağız biz deniz ve ben dalgalanacağız yine... bu gece mezarımız kazılacak orada bile olmayacağız rahat yıne uzak gibi görünecek adlarımız ama olacağız biz el ele bizi ayrıldı sananlara inat... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.