![]() |
Allah'ından Bul
Beni gördün, beni begendin, sonra beni sevdin... Ama nasil sevgiydi bu? Nasil askti bu? Birakip gittin... beni dinlemedin... Sana son sözümü söyleyemedim... Oysa ben seni SEVDIM cok sevdim. Sana sadece bunlari söyleyecektim ama sen beni dinlemedin, sadece cekip gittin... Simdi bir Kiz var, durmadan agliyor, gözyasi hic dinmiyor. Peki ama neden??? Sevdigi icin mi? Inandigi icin mi? yoksa unutamadigi icin mi? Hayir hic biri degil. Duydugu hakaretlar yüzünden... Onun gibi SEREFSIZ birinden!!! Simdi ise tek dilegi, onunla yasanan günleri hayatindan silmeyi... Bunlari elbet birgün basaracak ve hayatinda yeni bir sayfa acacak. Ama O sevdigi kisi ise, birgün mutlaka Allah´indan bulacak.... |
Anladım Aşkın Sonunu
İlk önce bakışlarınla tanıştım. Gözlerindeki parıltıya alıştı, ve yalnızlığımı yenmeye çalıştım, çalıştım ama, aramıza koyduğun mesafelere takıldım. Senin buhranlı *******ime ışık saçmanı ben mi istedim? İkide bir karşıma çıkmanı, elimi tutmanı ben mi söyledim? Yoksa gönlümün her an seni anmasını ben mi arzuladım? Ben yalnız bir kuru ümide, bir sıcak sevgiye sarılmayı diledim. Bir hasret ki, günden güne vücudumu sarıyor, sanki kör testereyle kalbim parçalanıyor. Umudunu yitirmiş ellerim tutunacak dal arıyor. İdrak içinde bedenim hakka yöneliyor. Sende bir yıldız gibi kaymışsın ne çıkar? Sevginin kaynağı o, sevmemeye imkan mı var? Sahte sevgilere kanarak kalmışım bizâr... Yaradan'a bir gün dönmemeye çare mi var? |
Anlayacaksın
Soyun çırılçıplak At kendini yatağa Kendini hisset Bedenini incele Hayran ol kendine Bir müddet sonra Kimseye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın.. Şimdi ise Duygularını koy masaya Hissetmeye calış Sil gözyaşlarını Sarılmak isteyeceksin birine Açılmak isteyeceksin Birine ihtiyacın olduğunu Anlayacaksın.. |
Arkadaş
Arkadaş.... eğer benim cesedimi görürsen göz yaşı dökme istemem sonra o göz yaşların benim yine ölmemdir senin o göz yaşların benim bu dünyada çektiklerimdir üzülme her canın sonu toprak değil mi? bana öyle acısı bir edayla bakma arkadaş. ne yapalım.. kader dedik niyet ettik arkadaş.... bu ölen kim derse bi arkadaş dersin .. yolun düşerse bir gün mezarımı bulursan eğer bir namussuzluğumu görmüşse mezarıma tükürüp geç arkadaş.. eğer bir iyiliğimi görmüşsen BİR FATİHANI BENDEN ESİRGEME ARKADAŞ.. sonunda bir gün gelecek gelecek elbet SABRET..... |
Arkadaş
Bir kuru çiçek gibi saklıyorum sevgini Mektupların eskidi ne çok özledim seni Yürüdum gölgem önde anılarla kol kola Ağlıyor papatyalar sevda tarlalarında Gün geçmiyor bir hüzün bir telaş Yaşamak ne zor şeymis be arkadaş Gözyaşlarım kurumuş akmıyor Yüreğim yangın yeri be arkadaş |
Artık Çok Geç
Geç oldu artık bebeğim. Bu aşk yaşanmaz artık. Yasansa da yaşanmaz artık. Ne olurdu sanki seviyorum deseydin Benim olsaydın yanımda olsaydın. Artık çok geç bebeğim Ben bittim ben yıprandım Bu ağarmış saçlarım Hayatımdaki her bir acı sanki Aşksız kalmışım olmuşum artık. Öyle ki sen bile canlandıramazsın Seviyorum dese de o dilin Canimsin dese de o gözlerin. Oldu artık geri gelmez yüreğim Artık çok geç bebeğim artık çok geç... |
Aşk
Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git. Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin Oysa Allah bilir bugün iyi uyanmıştık Sevgiyeydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı, Bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun oturmuştu Bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti Yoktu dünlerde evvelsi günlerdeki yoksulluğumuz Sanki hiç olmamıştı Oysa kalbim işte şuracıkta çarpıyordu Şurada senin gözlerindeki bakımsız mavi, güzel laflı İstanbullular Şurada da etin çoğalıyordu dokundukça lafların dünyaların Öyle düzeltici öyle yerine getiriciydi ki sevmek Ki Karaköy köprüsüne yağmur yağarken Bıraksalar gök yüzü kendini ikiye bölecekti Çünkü iki kişiydik Oysa bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı doymamız Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra Sonrası iyilik güzellik. |
Aşk Acısı
Aşk acısını çeken bilir Bir ben bilirim Bi de göz yaşlarım bilir Sen bilmessin aşk acısını ey sevgili Sen bilmessin sana olan aşkımı Sana olan sevgimi Sen bilmessin Senin yüzünden ağladığım *******i Aşk acısını ben bilirim ey sevgili Sen bilmezsin sensizliğimi Sen bilmessin uçurum diplerini Sen bilmessin gecenin içinde saklanan kalbimi Ben bilirim sevgili AŞK ACISINI ÇEKENİ |
Aşk Eskidendi
Bir çiçekle bahar geçmez" dediler; Çoğu âşık, onu bile bulmadı. Muhabbet olmadan aşk beklediler; Sevgisiz gönüller, lezzet almadı. * Hasreti olmayan bir vuslat... Niye? Çilesiz, emeksiz ve hoyrat... Niye? Yârine sadâkat, kabahat... Niye? Mecnûn'un dilinden anlar kalmadı. * Leyla, şimdilerde bir isim yalnız. Şirin ve Züleyha, sokaktaki kız. Mecnûn'um, Ferhat'ım, Yusuf'um yalnız. Küçülen gönüller, aşkı almadı |
Aşk Hıçkırır Bilinmez
Ruhumda bir ateş,gamsızca yanan. Bıçağının keskinliğini,bilerek gelen. Sesinin çağrısıydı kanatan. Gözlere yağmurun çisesini hatırlatan. Uzun,ezik *******in belirsizliğinde. En çokta adaletsizliğindi,kahreden. Koparılmazdı,sevdanın çiçekleri. Talan oldu,bir bahar akşamında. Bu aşkın CAN çekişmesiydi. Binlerce hatıranın yadedilişinde. Ölümdü çağıran,bir bahar akşamında. Aşk hıçkırır bilinmez. Hangi yürekte,hangi toprakta |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.