![]() |
Delileri uçağa bindirip, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı. Ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı. Uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittigini görmek istedi.
Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı. Baktı, en başta bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu. Pilot: -Sen neden bağırmıyorsun? diye sordu. Adam : - "Ben bunların öğretmeniyim. Onlarda benim öğrencilerim. Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum" diye cevap verdi. Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti. Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi. Pilot: - "Aman çok güzel!" diye sevindi. "Herhalde kendini öğretmen sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek" diye düşündü. Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu. Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti. Gidip bakmak istedi. Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok! Dehşetle sordu : -Ögrencilerin nerede?, diye... Öğretmen: - "Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim |
İki deli hastaneden kaçmaya karar verirler gece olunca planı yapıp kaçarlar ve ertesi gün hastaneye tekrar dönerler arkadaşları sorar neden kaçtınızda tekrar geldiniz? Deliler cevap verir bugün provasını yaptık yarın kaçacağız derler...:))
|
Doktor, akıl hastasına sorar:
- Bir kulağını kesersem ne olur? - Canım yanar. - Ya iki kulağını kesersem? - O zaman iyi göremem. - Peki ama niçin? - Niçini var mı canım? iki kulağımı da keserseniz gözlüğümü nereye takarım?.. |
Bir gün deli hastanesinde doktorlar hastaları taburcu etmek için karar alırlar ve hastaları toplarlar doktorun biri duvara kapı resmi çizer ve hastalar o odaya götürülür. Hastalar içeriye girdikten sonra hemen kapıya koşarlar. Hepsı kapıyı açmaya calışırlar, delilerden biride onları izleyerek kahkaha atar doktorlar bunun iyileştiğini zaneder ve yanına gidip deliye sorarlar:
- Sen niye kapıyı açmıyorsun? deli cevap verir: - Çünkü kapının anahtarı bende |
Akıl hastanesine yeni atanan müdür hastaneyi dolaşmaya karar vermiş. dolaşırken hastanesinin dışarıya bakan duvarının dibinde bir grup akıl hastasının tek sıra olup duvardaki bir delikten baktıklarını görmüş. merak içinde yanlarına giderek :
-yahu hepiniz toplanmış burada ne yapıyorsunuz. -hiçbir şey yapmıyoruz sadece bu delikten dışarı bakıyoruz... Bunun üzerine müdür hastaları kenara iterek : -durun birde ben bakayım, demiş ve delikten dışarıya doğru bakmış. birde ne görsün delik kapalı ve hiçbir şey görünmüyor. hiddetle akıl hastalarına dönerek : -yahu, demiş, ben baktım bu delikten dışarı bir şey görünmüyor peki siz ne görüyorsunuz : -deliler hep bir ağızdan müdür bey, demiş. biz yıllardan beri bakıyoruz bir şey göremedik siz bir bakışta nasıl göreceksiniz ki. |
Başhekim birgün deliler hastanesinde hastaları ziyarete çıkar ve bir köşede delilerin kendi aralarında bir rakam söyledikten sonra güldüklerini görür ve dayanamaz sorar :
- Neden söylediginiz her rakamdan sonra gülüyorsunuz? Delinin biri cevap verir: - Biz bütün bildiğimiz fıkralara numara verdik 5 dedigimiz zaman 5 numaralı fıkra aklımıza geliyor gülüyoruz 8 deyince 8 numaralı fikra aklımıza geliyor gülüyoruz demiş. Başhekim bir de ben söyleyeyim o zaman demiş 5 demiş çıt yok, 7 demiş çıt yok. Bakmış çıt yok ve sormuş: - Ben soyleyince neden gülmüyorsunuz? Delinin biri cevap vermis : - Başhekimim anlatmadan anlatmaya fark var. |
Akıl hastanesinde 3 deli iyileşmek Üzereymiş ki doktor:
"Gelin bakalım yanıma siz üçünüz." der. üç deli doktorun yanına gelir ve doktor der ki: -Bakın şu buzdolabını şurdan şuraya taşıyın sizi taburcu edeceğim. Deliler tamam deyip işe başlarlar, ve dolabı doktorun dediği yere koyarlar. Doktor sorar: -Öbür arkadaşınız nerde? Delilerden biri cevap verir: -O dolabın içinde rafları taşıyor! |
Bİr GÜn Akil Hastahanesİnde Temel İle Dursun Havuz BaŞinda GÜneŞlenİrken Dursun Anİden Havuza DÜŞer. Tabİİ Bİzİm Dursun Yuzme Bİlmİyor Hemen İmdadina Temel YetİŞİr Ve Dursunu Çikarir. Bunu GÖren Edoktorlar Temelİn Akkillandigina Karar Verİr Ve Temelİ Odaya Çagirirlar:
Temel Sana Hem İyİ Hem KÖtÜ Haberİmİz Var Derleer. DÜn Havuzda Dursunu Kurtardigini GÖrdÜk Ve Senİnİn Akillandigini Anladik.artik Evİne DÖnebİlİrsİn.bİrde KÖtÜ Haber Dursunu Kurtardin Ama Dursunu Arka BahÇede Asili Bulduk.temel Hemen Cevap Verİr.:bİlİyorum UŞam Ben Onu Kurusun Dİye Astim |
Delinin biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek serbest bıraklımasını ister.Bunun üzerine doktor:
-Sana bir soru sorucağım doğru bilirsen burdan çıkarsın Deli: -Peki anlaştık sor sorunu. Doktor: -Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsam.Şimdi aşağıya atlar mısın atlamaz mısın? Deli: -Niye atlayım ben delimiyim der? Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar Deli: -Ya bardağı çekersen |
Adamin biri arabasiyla akil hastanesinin onunden gecerken arabanin lastigi patlar ve firlar gider. Adam aracini zorla kontrol eder ve sans eseri zararsizca yolun kenarina ceker.Bagajindan stepne lastigi cikarir fakat onu takmak icin hic bijonu yoktur.Adamcagiz baslar kara kara dusunmeye. Bu sirada akil hastanesinin parmakliklarina bir deli tirmanir ve adama seslenir
"Hist n'apiyorsun orada?" Adam: "Ya sorma lastik patladi, yenisini takacagim ama hic bijonum yok" Deli guler: "O da dert mi, diger obur tekerleklerden al birer bijon, boylece her tekerde 3 bijonun olur istedigin yere guvenle gidersin" Adam bu akla hayret eder ve deliye sorar: "Ya sen bunu nasil dusunebildin be kardesim" Deli yeniden guler: "Deliyiz ama aptal degiliz" |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.