![]() |
Yeter Mi?
-------------------------------------------------------------------------------- Yeter Mi? Yeter mi? Bak heder oldum işte Bak kul oldum Ağlamadım, ama yüreğim eridi Hayata sitem ettim Güneşe küstüm Çiçekleri ezdim; Sırf aşkı simgeliyor diye Günlerce konuşmadım İşi bıraktım, gücü bıraktım En sevdiğim ülke sorunlarını da Bir yiğidi böyle görmek Her kula nasip olmaz! Ama yiğit bir gün anlar! Her güzel için uykusuz kalınmaz... |
Sakın Söyleme
-------------------------------------------------------------------------------- Sakın Söyleme İç de, içeyim Kahrol de, olayım Uyuma de, Yaz de, yazayım Gülme de, Ağlama de, Hayata küs de, küseyim Ama sakın "git artık istemiyorum" deme Bak senin için neler yazdım, uyumaz oldum Ama sen gene de "seni seviyorum" deme Çünkü ben senden artık beklemez oldum |
Ona Soralım
-------------------------------------------------------------------------------- Ona Soralım Bir İsmet Özel'in asi şiirlerini okuyorum Bir Ferdi'den çalıyorum Seni düşünmeden edemiyorum inan Nasıl bir mahkûm güneşi tepede görmeye bıktıysa Ben de yazmaya bıktım! Derken anam giriyor odaya... Ne yazıyorsun oğul diyor uykulu gözlerle! Hiç deyip geçiştiriyorum Ana "kalp kırdım" diyemiyorum.. Ana "yoktur çaresi" diyemiyorum.. "Keşke" demekle derman da bulunmuyormuş İnsan yar gidince anlıyormuş Bize düşen insan olmak Aşk geçer, sevgi geçer "Kalp kırgınlığı geçmez" der anam "Şerefin, haysiyetin, namusun için yaşa" der anam Kalbinin sesine inandırırsan "kalp kırgınlığı" da geçer soğukluk da der Bilmem ki ana, ne etsek Ağlasak mı, berduş olup gezsek mi? Ona sormak lazım Ama ana sen bu yazdıklarımı ne bileceksin, ne göreceksin O belki uyumuştur, belki beni düşünmez, belki düşünür Bu "kalp kırgınlığı" ya geçer, ya geçmez Ona sormak lazım... |
Gözlerin
-------------------------------------------------------------------------------- Gözlerin Gözlerini kaçırma artık benden Göremezsem seni gülemem Bu ısrar sorma neden Gözlerine kandım sebebini bilemem Ne olur bir kere uzun bak gözlerime Bitsin artık bu kırgınlık İnan gözlerimle sözlerime Sonum olmasın çiçekli mezarlık |
Gene Anam Ağlar
-------------------------------------------------------------------------------- Gene Anam Ağlar İlk görüşte aşık olmam Hele dur da anama soram Seni severim emme Anamdan da çok korkaram Duydum evermiş seni buban Doğruysa asaram kendimi kara urganlan Anamı istemezsin emme Gene anam ağlar ardımdan |
Gelmez Oldun
-------------------------------------------------------------------------------- Gelmez Oldun Gelmedi işte Geçmemiş demek ki "kalp kırgınlığı" En muti yanımla yazdım ana.. Bak sitem ediyorum! Allah'tan başkasına kul olunmazmış Ben insan sevgisine kul oldum Millet paraya kul olur Ben muhabbete kul oldum Ana, sana anlatır gibi oluyorum Ama gene o duyacak, o görecek ölü gözlerimi.. Üzülme ana, senin yiğidin kimseye kul olmaz Yalnız, bir güzele kul oldu galiba! Bu güzel de uzak oldu bize.. Gelmez eve barka, kaçırır gözlerini Ama ne dedik bilmiyor ki; Sevgi geçer, aşk geçer insanlık kalırmış Ana bu zamana kadar bir Allah'tan af diledim Bir de senin ayaklarına kapandım, bilirsin.. Ama af dilemeden "kalp kırgınlığı" geçmezmiş.. |
Aşkıma Dair
-------------------------------------------------------------------------------- Aşkıma Dair Hiç kimsenin olmadığı bir yere gidelim Tek bir kelime bile konuşmayalım Saatlerce göz göze bakalım Denizin sonsuzluğunu aşkımıza benzetelim Denizi izlerken, yeni doğmuş bir bebek gibi titreyelim Tek konuşmamız, fısıldaştığımız "seni seviyorum" olsun Kol kola rüzgâra karşı yürüyelim Rüzgâr, aşkımızda olduğu gibi nefesimizi kessin Hiç bitmeyecekmiş gibi aşk yaşayalım Bu aşkın bitişini kıyamet olarak sayalım Başkasıyla yapabilir misin bunları? Saatlerce gözüne bakıp, aşkını fısıldayabilir misin? Rüzgâr vurur mu o zaman yüzüne, keser mi nefesini? Biliyorum, bana yar değilsin, belki de hiç olmayacaksın Hayalini kurması bile güzel bunların, heyecanlandırıyor insanı Sabah oluyor sevgilim, biliyorum düşünmüyorsun beni! Aklımda, ne yemek, ne içmek, ne gezmek var Yüreğimden geçenleri hiç sorma! Sadece sıcak gözyaşlarım vücuduna düşerse anlarsın Aşkımı anla diye, karşında hıçkıra hıçkıra çocuk gibi ağlamak istiyorum O zaman anlarsın, bir fedai senin için ne hallere düşmüş Sadece, o kara gözlerine ve gülüşüne aldandım, hapsoldum Ama bir kere olsun gözlerini çevirip, bana bakmadın, gülmedin! Ki bunları yapmış olsaydın, konuşmayı, düşünmeyi, ağlamayı, hayatı unuturdum Sevgilim, sabah oluyor dedim ya! Derdime tek ortak ezan sesleri şimdi Ölsem arkamdan kimse ağlamaz biliyor musun? Ölümden korkar oldum artık, çünkü sadece senin için yaşıyorum Yalandan da olsa, bir kere gözlerime bak, "seni seviyorum" de! Ancak o zaman huzurla göç ederim bu dünyadan Aşkıma dair yazımı bitirirken, yine gözlerin geldi aklıma! Çıkartamıyorum aklımdan! Devamını getiremeyeceğim! Sadece gözlerime bak, ölüler niçin yaşarmış anlarsın... |
Yokluğunun Hecesi
-------------------------------------------------------------------------------- Yokluğunun Hecesi yokluğunun tohumları yeşerdi gönlümde sensizlik hiç dinmeyen isyan oldu dilimde çığlık çığlık her an beynimde senin adın var yine tüm günlerimde doğmayı unuttum sensiz hep yeniden yoruldum bu fersiz sevgiden binlerce kez nefret ettim de kurtulamadım senden *******im sensiz, yaşıyorum hiç gülmeden sevmeyi unuttum yaşamakla beraber kalmadı bende ne akıl ne de ser boğar beni sensiz tüm heceler gurbet damına düşmüşler gibiyim sana akan çamur dolu seller gibiyim nefes nefes senin aşkını hecelerim |
Sevgi Ne Kadar Yakın Size?
-------------------------------------------------------------------------------- Sevgi Ne Kadar Yakın Size? Sevgi ne kadar yakın size? Hayatta en çok kimi seviyorsunuz siz? Onun sizi sevdiğinden emin misiniz? Kime aşıksınız siz? Platonik misiniz yoksa kara sevdalı mı? Önünüze nice engeller çıksa da, Sevmeye devem edecek misiniz onu? Yoksa ilk zorda bırakacak mısınız sevginizi? Gerçekten kimi seviyorsunuz? Başkaları da var mı kalbinizde? Tek bir kişiye mi ait orası, Yoksa odalara mı böldünüz? Her odada birini saklayarak. Şimdiye kadar kaç kişiyi sevdiniz siz? Kaç kez kanadı umutlarınız? İkiniz de severken, Neden terkettiniz birbirinizi? Kaç kez aşık oldunuz? Yoksa hiç tatmadınız mı o duyguyu? Dostça sevdiğiniz kimler var? Sevginizin ömür boyu süreceğine inanıyor musunuz? O en uzaklara gitse bile... Sevgi ne kadar yakın size Yoksa arıyor musunuz onu Bulacağınıza ümitlenerek?. |
Yüksek Sadakat
-------------------------------------------------------------------------------- Yüksek Sadakat Zamanla unuturuz diye başlayan aşklardan çok çektim Nedenini bilmeden ilişkimiz yürümüyor demekten vazgeçtim Bunalımlarıma girip olanların ne acı olduğunu düşünmekten Ardından hayat devam ediyor diyip sevmeye çalışmaktan... Doğan güneşe bugün başıma ne gelecek diye sorduğumda Beni yakarcasına kül olacaksın demesinden Sebepsiz yere üzecekler ve hayata küseceksin Ardından hayat devam ediyor diyip Yüksek sadakat göstereceksin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.